Γνώμες

Τι λέτε για αυτο το ηχείο?για το συγκεκριμένο χρειάζομαι αλλον ενισχυτή ?με ενα τελικό της audiolab μια χαρα δεν θα είμαι?http://www.audiospectrum-hifi.com/english/index.htm

Το link δεν λειτουργεί σωστά. Καλύτερα να μας γράψεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει.

Τίποτα?

Ο ορφέας είναι άριστη επιλογή, απλώς μετά θα χρειαστείς άλλο ενισχυτή γιατί με τον audiolab προβλέπω κόντρα ξύρισμα.

Από τρανζίστορ σου προτείνω Unison Unico, Monrio Asty, YBA design YA201, Consonance Opera και για λαμπάτους tsakiridis apollon (παίζει με παθητικό προ άνετα).
Η τιμή τους κινείται σε λίγο χαμηλότερο επίπεδο από τα ηχεία αλλά θεωρώ ότι είναι όλοι τους εξαιρετικοί στα χρήματα τους (και όχι μόνο).

Σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ αν δεν ακούσεις πρώτα. Το ότι μένεις στην Θεσσαλονίκη θεωρώ ότι είναι το λιγότερο.
Αν ήταν να δώσω 4000 ευρώ για ηχεία -ενισχυτή θα έπαιρνα άδεια από την δουλειά μου και θα έμενα σε ξενοδοχείο στην Αθήνα μέχρι να καταλήξω.

Αν και νομίζω ότι και στη Θεσσαλονίκη θα βρεις ότι θέλεις.

Last edited:
Τίποτα?
Hunter -- σ'εχει πιάσει μανία κατανάλωσης:grinning-smiley-043 ;

Προτού αγοράσεις ο,τι δήποτε, σου συνηστώ ένθερμα τα εξής:

1) προσπάθησε να στήσεις σωστά τα ηχεία σου. Μπες στον Κάρντας (Καρδασιλάρης;) για κάποιες χρήσιμες ιδέες.

2) προσδιόρισε τι δεν σε ικανοποιεί ηχητικά στο σύστημα σου ως έχει

3) Πες το και σ'εμας (post)

4) Στο μεταξύ, κάνε πολλαπλές βίζιτες σε μαγαζά για ν'ακούσεις μικρά συστήματα που, τουλάχιστο ευρωικά ταιριάζουν με το δικό σου (επιτρέπεται και είναι και τζάμπα)
___
Επίσης στο μεταξύ:
Από τα πρώτα λεγόμενά σου (κάποια σκληρότητα, κλπ), σπεκουλάρω ότι το σιντόφωνο και τα ηχεία σηκώνουν αλλαγή...

* Δανείσου κάποιο άλλο σιντόφωνο να δοκιμάσεις στο (καλοστημένο πλέον)σύστημά σου. . Υπάρχουν πολλά σε λογική τιμή --πχ άκουσα ένα φθινό Νάϊμ (αλλά μη κολλήσεις σ'αυτό).
* Πάρε παραμάσχαλα τον Audiolab και παίξε με άλλα ηχεία.

>/

Αν πουλήσω το marantz και τα mission 753 λέτε να πάρω τίποτα?Τώρα μόλις βρώ χρόνο θα βγώ στην αγορά να ψάξω.Απο το ραδιόφωνο ο ήχος μου ακούγεται πιο γλυκός απο το Cd Player.

....Απο το ραδιόφωνο ο ήχος μου ακούγεται πιο γλυκός απο το Cd Player....

Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που είχε αυτή την εντύπωση για το σύστημα του (έχω το marantz 6000 special edition). Όταν παίζει το pro-ject δεν υπάρχει τέτοιο θέμα άρα θεωρώ ότι ένα μέρος του προβλήματος είναι η πηγή.

Φίλε μην τρελαίνεσαι και μην σε πιάνει άγχος να τα αλλάξεις όλα με την μία. Σε τελευταία ανάλυση το ψάξιμο και η σταδιακή εξέλιξη έχουν την γοητεία τους.

Όπως λένε, η διαδρομή έχει σημασία και όχι ο προορισμός.

Παίξε με την τοποθέτηση και τα καλωδια και βλέπεις.

Καλή τύχη

Αυτές τις μέρες έκανα κάποιες αλλαγές στην τοποθέτηση και υπήρχε μια βέλτιωση σε όλους τους τομείς.Σκέφτομαι πρώτα να αλλάξω πηγή να δώ τις διαφορές και λίγο αργότερα θα ψάξω και για τα υπολοιπα.Τι προτείνετε για Cd player ?Σε λογικές τιμές.

Επειδή ειναι κουραστικό να τα μετακινώ κάθε λίγο και λιγάκι για να ακούσω.Τι μου προτείνετε?Οι βάσεις των ηχείων είναι κώνοι.

Αυτές τις μέρες έκανα κάποιες αλλαγές στην τοποθέτηση και υπήρχε μια βέλτιωση σε όλους τους τομείς.Σκέφτομαι πρώτα να αλλάξω πηγή να δώ τις διαφορές και λίγο αργότερα θα ψάξω και για τα υπολοιπα.Τι προτείνετε για Cd player ?Σε λογικές τιμές.

Δοκίμασε αρχικά το BS (θα τρελαθείς) και μετά το ξανασυζητάμε..

Μόλις το κατέβασα έχω πάθει ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ.Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Λέει να χρησιμοποιήσω το Pc για cd player?Μπορώ να τον συνδέσω με τον εξοπλισμό που έχω?Πραγματικά είναι εκπληκτικό.

Πήρες το bluesky?

Το pc πάντως χωρίς εξωτερική κάρτα ήχου δεν λέει σαν Player. Αν παραταύτα σε ενδιαφέρει, ψάξε για την Audigy NX και θα με θυμηθείς. Κάνει περίπου 60 ευρώ.

Τo bluesky δεν το πήρα ακομη.Αυτές τις μέρες ψάχνω Υπολογιστή.Όλοι μου λένε να περιμένω και να μην πάρω ακόμη.Τον υπολογιστή πως θα τον συνδέσω με το ηχοσυστημα?

Με αυτή την κάρτα θα έχω καλύτερα αποτελέσματα απο ότι με το marantz?Μπορεί ένα pc να πάρει τη θέση απο ένα καλό Cd player?

Last edited: