Γνωμη για 37PFL9732D

NIKOSP

New member
20 March 2007
57
Σκεφτομαι να αγορασω "πακετο" playstation3 και μια τηλεοραση με τα εξης χαρακτηριστικα:

full HD 1080p /24p
3 θυρες HDMI
DVB-T module
100 Hz
Εχω καταληξει στην Philips 37PFL9732D την οποια βρισκω 2000 ευρω.
Νομιζετε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα που ζηταω?
Δεν θελω να ανεβω σε περισσοτερες ιντσες.
Ευχαριστω

Σκεφτομαι να αγορασω "πακετο" playstation3 και μια τηλεοραση.............

Το ιδιο ακριβως σκεφτομαι κ εγω!
Για 37αρα 2000ευρω?
Αρκετα νομιζω......
Γιατι δεν κοιτας κατι σε Sony ή Samsung?

εαν κάθεσαι πέρα από τα 2 μέτρα , πάρε μία 720p hd ready τηλεόραση ... Δεν υπάρχει διαφορά ... Σου μένουν και λεφτά να πάρεις 50 τίτλους και ταινίες σε BR !

Σκεφτομαι να αγορασω "πακετο" playstation3 και μια τηλεοραση με τα εξης χαρακτηριστικα:

full HD 1080p /24p
3 θυρες HDMI
DVB-T module
100 Hz
Εχω καταληξει στην Philips 37PFL9732D την οποια βρισκω 2000 ευρω.
Νομιζετε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα που ζηταω?
Δεν θελω να ανεβω σε περισσοτερες ιντσες.
Ευχαριστω

Αν δεν θες ν ανεβεις σε ιντσες, ναι νομιζω οτι η 9732 ειναι η καλυτερη επιλογη.

Re: Απάντηση: Γνωμη για 37PFL9732D

εαν κάθεσαι πέρα από τα 2 μέτρα , πάρε μία 720p hd ready τηλεόραση ... Δεν υπάρχει διαφορά ... Σου μένουν και λεφτά να πάρεις 50 τίτλους και ταινίες σε BR !

Eιναι μια σκεψη που κανω και εγω..... :afro:

Απλά τα 100hz τα βρίσκεις σε Sharp και Toshiba για 37άρα , 40άρα Sony , δεν ξέρω τι κάνει η panasonic ( μόνο στις 32 ίντσες LCD; ) ξέρω ότι έχει σε plasma ...

Από την άλλη όμως , ακόμα και η Philips 37PFL5322 κερδίζει τις εντυπώσεις με κάτω από χιλιάρικο ...

εννοειται οτι full hd σε 37αρα δεν εχει ιδιαιτερο νοημα αλλα αν θες οπως γραφεις full hd τοτε 9732.

Μολις την βρηκα στο expansys 1830.
Γιατι δεν βλεπω να λεει πουθενα οτι υποστηριζει 24p?
Ευχαριστω

Δίνετε προσοχή σε καταστήματα τύπου expansys, τα προ'ι'όντα έρχονται από Γαλλία οπότε δεν θα έχετε εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας και αν συμβει κάτι θα τρέχετε να την πακετάρετε την Tv για εξωτερικό.

Το οτι ειναι Γαλλικες δεν λεει τιποτα,γιατι Γαλλικες ειναι και αντιπροσωπειας.Εκτος αν εννοεις κατ ευθειαν εισαγωγη απο Γαλλια οποτε θελει πολυ προσοχη.

Όταν λέω ότι δεν έχουν εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας αυτό εννοώ βρε Μιχάλη, και επειδή οι Γάλλοι δεν είναι Γερμανοί καλό θα ήταν να σκεφτεί κανείς λίγο περισσότερο το ρίσκο μιας τέτοιας απόφασης! Δυστυχώς τα καινούργια προ'ι'όντα πάσχουν όλο και πιο συχνά από προβλήματα και καλό θα ήταν για μένα να έχουμε την αντιπροσωπεία από κοντά, για να μπορούμε να τους ρίχνουμε κανα μπινελίκι! Για σκέψου να θες να βρίσεις τον Γάλλο, πώς θα το κάνεις μέσω τηλεφώνου? Νοn monsieur!:ADFADF1:

Γνωμη για 37PFL9732D vs 42PFL9732D

Με αποσταση θεασης 3-4 μετρα ποια ειναι η γνωμη σας 37" η 42" PFL9732D ?

Ποια απο τις δυο ειναι καλυτερη ασχετα με την τιμη?
Με ποια απο τις δυο θα βλεπεις καλυτερα?
Τι να κανω?
Και τωρα που σας βρηκα θελω να μου πειτε ποιο DVDR της philips να παρω που να "ταιριαζει" με τις παραπανω tv ?

Για απόσταση θέασης τέτοια μην το σκέφτεσαι καθόλου, πήγαινε στις 42 ίντσες και δεν θα χάσεις. Η αγορά φέτος θα κυμανθεί στις 40αρες Tv. Ήδη οι περισσότεροι που πήραν 32αρες έχουν αρχίσει και το μετανιώνουν, μετά από λίγο καιρό τους φαίνεται μικρή. Για το DVDR η ερώτηση αυτή πηγαίνει σε άλλη κατηγορία ερωτήσεων,δες κατηγορία home cinema,πηγές!

εγω θα ελεγα να περιμενεις λιγο να παρεις Blu Ray.Ηδη οι τιμες τους εχουν αρχισει και πεφτουν.
Αν εισαι και fun του cinema πιστευω πως αξιζει να παρεις blu Ray.

Το προβλημα μου GATAROS ειναι οτι δεν χωραει, μεγαλυτερη στο επιπλο πουεχω.

Re: Γνωμη για 37PFL9732D vs 42PFL9732D

Με αποσταση θεασης 3-4 μετρα ποια ειναι η γνωμη σας 37" η 42" PFL9732D ?

42αρα χωρίς δεύτερη σκέψη για τέτοια απόσταση.
Έχει δίκιο ο φίλος Gataros, η αγορά πλέον συγκεντρώνεται στις 40''+. (Ήδη δε, παρόλο που βλέπω στα 2,50μ σκέφτομαι να "σκοτώσω την 32pf9731 και να πάρω 42αρα...)

Αν το έπιπλό σου είναι κλειστό από πάνω κοινώς η Tv θα μπει <χωνευτή> τότε την πάτησες.Μία λύση υπάρχει, αρχίζεις και κόβεις τα γύρω γύρω ή παίρνεις καινούργιο έπιπλο.Πίστεψέ με πάντως θα το μετανιώσεις που δεν πήρες την 42αρα.Το συγκεκριμένο μοντέλο (9732) θεωρείται top και στην έκδοση των 47 ιντσών πήρε το βραβείο καλύτερης ευρωπα'ι'κής tv από την eisa awards, σίγουρα καθόλου τυχαία!

42pfl9732d/10 χωρις σκεψη θα ειναι λαθος να παρεις 37´υποστηριζει 24p kai μαζι με το ps3 θα παθειs την πλακα σου απο την αποδοση της,το ξερω γιατι εγω εχω την 42pfl9900d/10 kai ps3.