Γνωμη για 37PFL9732D

Απάντηση: Re: Γνωμη για 37PFL9732D

Αν το έπιπλό σου είναι κλειστό από πάνω κοινώς η Tv θα μπει <χωνευτή> τότε την πάτησες.Μία λύση υπάρχει, αρχίζεις και κόβεις τα γύρω γύρω ή παίρνεις καινούργιο έπιπλο.Πίστεψέ με πάντως θα το μετανιώσεις που δεν πήρες την 42αρα.Το συγκεκριμένο μοντέλο (9732) θεωρείται top και στην έκδοση των 47 ιντσών πήρε το βραβείο καλύτερης ευρωπα'ι'κής tv από την eisa awards, σίγουρα καθόλου τυχαία!

Γιατι πηρε το βραβειο η 47" και οχι η 37" ποια η διαφορα ? αν ξερει καποιος ας μου εξηγησει.

μην παιδευεσαι. 42αρα και ps3 και καθαρισες!

Αν θες και πακετο ηχειων παιρνεις και τα logitech z4500 νομιζω, με ασυρματα τα πισω κ ενσωματωμενο ενισχυτη και εισαι κομπλε.

Απάντηση: Re: Γνωμη για 37PFL9732D

μην παιδευεσαι. 42αρα και ps3 και καθαρισες!

Αν θες και πακετο ηχειων παιρνεις και τα logitech z4500 νομιζω, με ασυρματα τα πισω κ ενσωματωμενο ενισχυτη και εισαι κομπλε.

Aν καταλαβα καλα αντι για οποιοδηποτε DVD λες να παρω το PS3????:FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: Re: Γνωμη για 37PFL9732D

Aν καταλαβα καλα αντι για οποιοδηποτε DVD λες να παρω το PS3????:FSGSFGS4:

Με βεβαιοτητα!! καταρχην θα βλεπεις μπλου, θα βλεπεις ολα τα dvd σε hidef (720p or 1080i), θα εχεις σκληρο, παιχνιδομηχανη, ιντερνετ, τι αλλο να πω....

Δλδ δεν μπορεί να κάνει upscale το DVD σε 1080p, αλλά μπορεί ναι παίξει Blu Ray σε 1080p??? Κάπως κουφό μου ακούγετε αυτό... καλά τι κάνουν εκεί στην Sony??? :p

ΥΓ: Θα το ψάξω λίγο για να είμαι σίγουρος.

Edit: Το PS3 δεν υποστηρίζει 24p & deep color. Πόσο αρνητικό μπορεί να είναι αυτό (για μια LCD που τα υποστηρίζει)???

Last edited:
Ωχ με βλεπω να ψαχνω την σεγα(ηλεκτρικο πριονι) του πατερα μου.
Παιδια δυστυχως δεν γινεται μετατροπη στομηκος του επιπλου και δεν σκοπευω να μετακομισω συντομα.
Αλλη μια ερωτηση
Πως κανεις firmware update?
Ευχαριστω

Με usb stick από ότι έχουν γράψει φίλοι (προσωπικά όσο δουλεύει ρολόι η τηλεόραση, το αποφεύγω)

Με βεβαιοτητα!! καταρχην θα βλεπεις μπλου, θα βλεπεις ολα τα dvd σε hidef (720p or 1080i), θα εχεις σκληρο, παιχνιδομηχανη, ιντερνετ, τι αλλο να πω....

Δλδ δεν μπορεί να κάνει upscale το DVD σε 1080p, αλλά μπορεί ναι παίξει Blu Ray σε 1080p??? Κάπως κουφό μου ακούγετε αυτό... καλά τι κάνουν εκεί στην Sony??? :p

Συμφωνώ ότι αξίζει η αγορά του PS3 σαν HD πηγή, ειδικά αν ασχολείσαι και με παιχνίδια.
Διαφωνώ με την τοποθέτηση πέρι DVD. Αν έχεις HD τηλεόραση τα πάντα σε HD ανάλυση τα βλέπεις (ακόμα και το τηλεοπτικό σήμα). Ότι και να κάνεις όμως δεν είναι High Definition το DVD σε ότι ανάλυση και να γίνει upscale.

Άλλο το HD υλικό ... και άλλο η HD ανάλυση.

Συμφωνώ ότι αξίζει η αγορά του PS3 σαν HD πηγή, ειδικά αν ασχολείσαι και με παιχνίδια.
Διαφωνώ με την τοποθέτηση πέρι DVD. Αν έχεις HD τηλεόραση τα πάντα σε HD ανάλυση τα βλέπεις (ακόμα και το τηλεοπτικό σήμα). Ότι και να κάνεις όμως δεν είναι High Definition το DVD σε ότι ανάλυση και να γίνει upscale.

Άλλο το HD υλικό ... και άλλο η HD ανάλυση.

O Γιωργος εχει δικιο .......αλλα το upscale που θα κανει το ps3 θα ειναι πολυ καλυτερο απο οτι αυτο που θα σου κανει ο scaler της τηλεορασης. Η διαφορα ειναι οφθαλμοφανης. Το upscale (εφοσον και η ταινια ως ποιοτητα ειναι καλη) ειναι τοσο πετυχημενο που αν δεν στο πουν νομιζεις οτι βλεπεις μπλου.

nilo υπερβάλεις. :p
Ναι, αλλά αξίζει να θυσιάσεις το 24p για PS3??? Με τα ίδια λεφτά περίπου παίρνεις Blu Ray player με 24p.
Αυτό για το upscale μέχρι τα 1080i είναι σίγουρο??? Τα DVD recorder της Sony κάνει upscale και 1080p.

Το upscale (εφοσον και η ταινια ως ποιοτητα ειναι καλη) ειναι τοσο πετυχημενο που αν δεν στο πουν νομιζεις οτι βλεπεις μπλου.

:offtopic:

Αυτό θα πρέπει να το δω για να το πιστέψω :D

Ενδεικτικά:
Sony PS3: 450 euros http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=832&product=1025112&tab=marketing
Sony Blu Ray Player με 24p: 530 euros http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69976023&product=1017551

Edit: Που το είδες αυτό για τα 24p????
Edit2: Τελικά κάνει upscale σε 1080p. ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_System_Software
Edit3: Εδώ γράφει για 24p (http://www.gumtree.com/london/86/13794686.html). Κάνα αξιόπιστο site ξέρει κανείς???

Last edited:

ΥΓ: Θα το ψάξω λίγο για να είμαι σίγουρος.

Edit: Το PS3 δεν υποστηρίζει 24p & deep color. Πόσο αρνητικό μπορεί να είναι αυτό (για μια LCD που τα υποστηρίζει)???

Εχει και deep colour και τα 24fps αναγραφονται καθε φορα που βαζω br. Aπο την αναβαθμιση 1,80 και μετα (τωρα ειναι στην 1,93) εχει τα παντα. Επειδη ομως δεν εχω περασει την καινουργια δεν ξερω αν τωρα κανει και upscale στα 1080p. Κατα 90% οχι αλλα ειναι θεμα χρονου. Δες στο αναλογο νημα.

ΥΓ. Γιωργο σε καταλαβαινω. Ειναι καποια πραγματα που πρεπει να τα δεις για να τα πιστεψεις. Οταν ομως δεις.... τα πιστευεις!!

Μανο δεν εχω λογο να υπερβαλλω.

Last edited:
Στην wikipedia λέει ότι με την 1.80 κάνει upscale σε 1080p. Αλλά δεν αναφέρει πουθενά για 24p και deep color. Έχεις δοκιμάσει DVD και δεν σου έκανε upscale σε 1080p???

Edit: Πάντως αν υποστηρίζει ότι υποστηρίζει και ένα Blu Ray Player δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην αγοράσει κάποιος το PS3. Έχεις δει κάποιο πρόβλημα με το PS3 στην αναπαραγωγή??? Ή μήπως υπάρχει κάποια δυσκολία στην επιλογή αναπαραγωγής ή τα αναπαράγει αυτόματα με το που μπαίνει το δισκάκι???.

Last edited: