O Γιωργος εχει δικιο .......αλλα το upscale που θα κανει το ps3 θα ειναι πολυ καλυτερο απο οτι αυτο που θα σου κανει ο scaler της τηλεορασης. Η διαφορα ειναι οφθαλμοφανης. Το upscale (εφοσον και η ταινια ως ποιοτητα ειναι καλη) ειναι τοσο πετυχημενο που αν δεν στο πουν νομιζεις οτι βλεπεις μπλου.
Φίλε nilo δεν ξέρω σε ποια τηλεόραση το έχεις δει. Πάντως στην προκάτοχο της 9732 που έχω ο scaler της τηλεόρασης είναι τόσο καλός που πολλές φορές προτιμώ να τροφοδοτώ σήμα 576p και να τον αφήνω να κάνει τη δουλειά (το dvd είνα το denon 1930). Ομολογώ όμως οτι δεν έχω δει το upscaling του ps3 για να έχω ολοκληρωμένη άποψη
Ναι, αλλά μπορείς να κάνεις upscale σε 1080p. Αυτό είναι που μετράει.
Για την αναπαραγωγή δεν μου είπατε. Αξίζει να πάρω PS3 και να μην με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια ή να προτιμήσω έναν Blu Ray player???
Ευχαριστώ.![]()
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=832&product=1025112Το νέο μοντέλο δεν είναι πλέον συμβατό (backwards compatible) με τους τίτλους του PlayStation 2.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.