Γνώμη για καινούργια 65" .

Giannisgls

New member
18 September 2014
6
Γεια σε όλους.
Θέλω να πάρω μια 65" για σαλόνι (τοίχο) για ακρίβεια.
Απ´οτι εχω δει, θα έλεγα μήπως πρέπει να περιμένω ενα
εξαμηνο ακομα την εξέλιξη των oled και γενικά των 4Κ και να μην
βιαστω.

Γεια σε όλους.Απ´οτι εχω δει, θα έλεγα μήπως πρέπει να περιμένω ενα
εξαμηνο ακομα την εξέλιξη των oled και γενικά των 4Κ και να μην
βιαστω.

Βασικά κανε λίγο υπομονή , σε λίγο βγαίνει η 65άρα 4K Oled , με 200 euro το μηνα για 4 χρονια μπορείς να την αποκτήσεις.

Από την άλλη....................

Απλά....Το θέμα είναι ότι μπορεί και να αυτοκτονήσεις όταν δεις ότι μέσα σε ένα τρίμηνο έχει πέσει 40% η τιμή...

Τι να σου πω , η 65άρα νομίζω αυτό η τον άλλο μηνα βγαίνει στην αγορά ( δεν ξέρω για ελλάδα ) οποτε να κανεις υπομονή , από την ημερα έλευσης της στην ελληνική αγορά , για περίπου 5 μήνες , μπορεί και να την χτυπήσεις σε τιμή λιώμα , κάπου στα 5 χιλιάρικα , τότε θα είναι τρομερό VFM.

Μέχρι τότε όμως.....

Ίσος να βολευόσουν με την Η7000 στα 2.500 ( η 60ara ) , με μια μικρή δόση της τάξεις τον 50 euro περίπου και όταν θα κατεβει η OLED , πουλάς την Η7000 , ξοφλάς το ποσο που έχει μείνει με τα λεφτά της πωλήσεις και ύστερα παίρνεις την OLED.

Last edited:
Βασικά κανε λίγο υπομονή , σε λίγο βγαίνει η 65άρα 4K Oled , με 200 euro το μηνα για 4 χρονια μπορείς να την αποκτήσεις.

Απλά....Το θέμα είναι ότι μπορεί και να αυτοκτονήσεις όταν δεις ότι μέσα σε ένα τρίμηνο έχει πέσει 40% η τιμή...

Τι να σου πω , η 65άρα νομίζω αυτό η τον άλλο μηνα βγαίνει στην αγορά ( δεν ξέρω για ελλάδα ) οποτε να κανεις υπομονή , από την ημερα έλευσης της στην ελληνική αγορά , για περίπου 5 μήνες , μπορεί και να την χτυπήσεις σε τιμή λιώμα , κάπου στα 5 χιλιάρικα , τότε θα είναι τρομερό VFM.

Μέχρι τότε όμως.....

Ίσος να βολευόσουν με την Η7000 στα 2.500 ( η 60ara ) , με μια μικρή δόση της τάξεις τον 50 euro περίπου και όταν θα κατεβει η OLED , πουλάς την Η7000 , ξοφλάς το ποσο που έχει μείνει με τα λεφτά της πωλήσεις και ύστερα παίρνεις την OLED.

Μου αρέσουν , μου αρέσουν πολύ οι προτάσεις σου, που βασίζονται πάνω σε αυτούς του οικονομικούς συλλογισμούς.
Η απορία μου είναι, εσύ θα τις εφάρμοζες ποτέ; Όχι ότι έχει σχέση με το τι θα κάνουν οι άλλοι, αυτοί μπορεί και να το έκαναν, εσύ όμως θα το έκανες;
Έτσι από περιέργεια ρωτώ.:ernaehrung004:

Μέχρι τότε όμως.....

Τι είναι τα ρε συ, φυστίκια;;;

θα σου πρότεινα να κάνεις υπομονή και ίσως παραπάνω από εξάμηνο αν αντέχεις. 65 ίντσες κυκλοφορούν σε 4Κ και πιστεύω ότι σύντομα θα μειωθούν οι τιμές. Σε 2Κ δεν έχεις πολλές επιλογές σε τέτοια διάσταση.

Ιανουάριο-Φεβρουάριο που θα βγουν τα νέα μοντέλα του 2015 τα σημερινά θα τα βρίσκεις πολύ φτηνότερα , ειδικά τα 4K που είναι ακριβή τεχνολογία που δεν έχει ωριμάσει ακόμη με αποτέλεσμα να απαξιώνεται πιο γρήγορα.

Μου αρέσουν , μου αρέσουν πολύ οι προτάσεις σου, που βασίζονται πάνω σε αυτούς του οικονομικούς συλλογισμούς.
Η απορία μου είναι, εσύ θα τις εφάρμοζες ποτέ; Όχι ότι έχει σχέση με το τι θα κάνουν οι άλλοι, αυτοί μπορεί και να το έκαναν, εσύ όμως θα το έκανες;
Έτσι από περιέργεια ρωτώ. :ernaehrung004:

OFCOURSE...not.

Ο τύπος μιλάει για OLED και 4K άρα ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει οικονομικό πρόβλημα αλλα να του λείπουν προτάσεις και ιδέες.

Believe it or not υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτό το κόσμο που έχουν περιουσιες και πλήττουν μην έχοντας τι να κάνουν :p

Λοιπόν....
Εγώ , θα έδινα τα 25 χιλιάρικα που ζητάει η 4k 77άρα OLED , ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΟΥ για να αφανίσω από προσώπου γης την LG προκειμενou να μάθει να υπερκοστολόγη τα αριστουργήματα της.

Η....Θα περίμενα να πέσει στα 10 χιλιαρικα και θα την έπαιρνα.

Μέχρι τότε θα έκανα υπομονή και δεν θα αγόραζα άλλη tv.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι είναι τα ρε συ, φυστίκια;;;

Για κάποιους ίσος :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

200 Χ 12 = 2.400

2.400 Χ 4 = 9.600

:hmmmm:

2vim5bc.png

SIR , YOU FAIL AT MATH !

Like a boss making the calculation: 200 E x 50 Months (4 years approximately) = 10.000 E ( for the 4K 65 inch OLED ).

Δηλαδή αν τώρα είχε 10.000 ευρώ η 77αρα 4K OLED της LG, θα σου φαινόνταν φυσιολογικά και θα την είχες σε εκτίμηση;
Ακόμα και για αυτήν την εποχή που δεν υπάρχουν άλλες, ή τουλάχιστον άλλες που να μπορούν να τη ανταγωνιστούν σοβαρά ( για κάτι κινέζικες μιλώ, που δεν είμαι σίγουρος ότι δεν αξίζουν, μπορεί και το αντίθετο .... );
Λοιπόν πας στοίχημα και να είμαστε καλά έως τότε, ότι σε 3 με 4 χρόνια δε θα έχει ούτε 4 χιλιάρικα και μάλιστα η τότε τηλεόραση, όχι η σημερινή και ίσως λέω και πολλά, και ίσως το πάω και πολύ πίσω.
Αν χάσω βάζω ότι πιείς τότε, αν κερδίσω το αντίθετο, θα έχουμε και τη χαρά ( πιστεύω να είναι έτσι ) να γνωριστούμε χα!χα!χα!
Δυστυχώς όλοι τα ίδια είναι. Όταν είναι σχεδόν μόνοι τους στο παιχνίδι κάνουν και πουλούν όσο θέλουν. Μόλις μπει και κανένας άλλος τότε με το κανάτι το νερό στο κρασί. Αυτά συνέβαιναν και θα συμβαίνουν πάντα. Αυτό που θεωρώ εγώ πιο ανήθικο , όχι μόνο από την LG, αλλά από όποιον το κάνει, είναι όπως αυτή που έβγαλε τη περσυνή OLED με πάνω από 10.000 ευρώ, ανώριμη ακόμα από ότι φαίνεται σαν τεχνολογία ( μιλώ κυρίως για το θέμα με το μπλε LED ), πούλησε ότι πούλησε και τώρα σχεδόν τη χαρίζει. Δηλαδή λέει όσους την πήραν πέρσι μ.....ες.
Όχι ότι τους λυπάμαι και αυτούς που τη πήραν, γιατί σίγουρα τα είχαν χοντρά για να δώσουν τόσα σε μια τηλεόραση ή τουλάχιστον το 99% από αυτούς, γιατί μπορεί να βρέθηκε και κανένας που δεν ήταν σε αυτή τη κατηγορία, αλλά όπως και να το κάνουμε αυτό που έγινε ήταν ΑΝΗΘΙΚΟ.

Leonid.

Η Samsung , παπαριζεται , η Sony και η Panasonic ( με κάτι τελευταια που ακούγονται ) θέλουν , ALLA ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ , να αγοράζουν OLED panels και να φιαχνιουν τηλεόραση ώστε να μπούν στο παιχνίδι.
Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός , αν κατεβει η 77άρα από τα 25 στα 10 χιλιάρικα , θα είναι θαύμα.

Εγώ από την άλλη βεβαια , αστειεύομαι.

Ο χορός μου , είναι τόσο μικρός μέχρι αηδίας , δηλαδή άμα πάρο την 65άρα ( που ελπίζω να κατεβει στα 3 χιλιάρικα από τα 10 ) 8a βλέπω την 4K λεπτομέρεια 100% διότι , ούτε στο σαλόνι , αλλα ούτε και στην κρεβατοκάμαρα μπορώ να παο πιο μακριά από 1.5 μετρα.

Μακάρι πάντως να γίνουν τα πράματα όπως τα λες.

Και η 77άρα και η 65άρα , αξίζουν 10 και 3 χιλιάδες αντίστοιχα , ούτε euro παραπάνω , αλλα ΟΠΩΣ λέει και ο Ντίνος , είναι πολλά τα λεφτά για κάτι που είναι αναλώσιμο και σε δυο χρονια θα παράδοση πνεύμα , οποτε μακαρι να βγείς αληθινός :p

καλησπέρα παιδια αναρωτιεμε σε περιοδο κρισσης να ζηζηταμε για τηλεωραση αξιας 4-5 -10 χιλιαρικα; ακομα και να περισεβουν είναι μεγαλη υπερβολή οπωςς υπερβολή ηταν όταν 2009 για 46 σαμσσυνγ 9 σειρα 956 ακουμπησα 2600 ευρω αν θημαμε καλα;
οι εταιριεςς τη δουλια τους κανουν αμα δεν αγοράζαμε θα ειχαν προσαρμοστη ,οσο για την σαμυ που μεχρι τωρα δεν εχει μπει στο κολπο για την αγορα και μενει
ακομα στη lsd-4κ ...καλα κανει γιατι να ρισκαρει εφόσον αποδεδειγενα εχει ενα το μεγαλιτερο μεριδιο αγορας στο τομεα της τηλεωρασης ..αφυνει τους αλλους
να βγαλουν το φυδι από την τρυπα ...και όταν ωρειμασει θα πεταξει μερικα μοντελα σε μια ετοιμη αγορα
αυτό για μενα δειχνει ασεβεια απομια εταιρια στο κοσμο που την στυριξε.....θα μου πειτε ψιλα γραμματα
σημερα πανω από 1000-1500 ευρω για μια τηλεωραση 55 ιντζων ειναι υπερβολή ακομα και αυτο ο ποσο

Last edited:
καλησπέρα παιδια αναρωτιεμε σε περιοδο κρισσης να ζηζηταμε για τηλεωραση αξιας 4-5 -10 χιλιαρικα; ακομα και να περισεβουν είναι μεγαλη υπερβολή οπωςς υπερβολή ηταν όταν 2009 για 46 σαμσσυνγ 9 σειρα 956 ακουμπησα 2600 ευρω αν θημαμε καλα;
οι εταιριεςς τη δουλια τους κανουν αμα δεν αγοράζαμε θα ειχαν προσαρμοστη ,οσο για την σαμυ που μεχρι τωρα δεν εχει μπει στο κολπο για την αγορα και μενει
ακομα στη lsd-4κ ...καλα κανει γιατι να ρισκαρει εφόσον αποδεδειγενα εχει ενα το μεγαλιτερο μεριδιο αγορας στο τομεα της τηλεωρασης ..αφυνει τους αλλους
να βγαλουν το φυδι από την τρυπα ...και όταν ωρειμασει θα πεταξει μερικα μοντελα σε μια ετοιμη αγορα
αυτό για μενα δειχνει ασεβεια απομια εταιρια στο κοσμο που την στυριξε.....θα μου πειτε ψιλα γραμματα
σημερα πανω από 1000-1500 ευρω για μια τηλεωραση 55 ιντζων ειναι υπερβολή ακομα και αυτο ο ποσο
Καλά το είπες , λες και πουλάει lsd ( όπως το έγραψες ) και όχι LCD, και αυτή και όλες τους.....

Καλησπέρα.
Πιστευω ότι μια πολυ καλη επιλογη για τώρα θα ηταν οι 65HU7500 ή 65HU8500 ή 9005Β
Βεβαια σε τρεις μήνες θα έχουν πέσει αρκετά και αρχες του χρόνου ακόμα περισσότερο.
Το θεμα ειναι οτι η χρονικη στιγμη που ο καθένας μπορεί να κάνει την συγκεκριμένη αγορά δεν πέφτει
πάντα με όλες τις super προσφορές και τιμές και πόσο μάλλον όταν ξέρεις από πριν ότι ότι κι αν
πάρεις η αξία του στην συνέχεια θα πέφτει.
Οπότε το πιο σημαντικό μήπως είναι να κάνεις μια καλή και προσεγμένη αγορά, ίσως και με μια μικρή
υπέρβαση οικονομική ωστε όταν θα σε ζώσουν τα φίδια με τα διαόλια που βγαίνουν και θα βγαίνουν συνέχεια
τουλάχιστον να έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και να το έχεις χορτάσει.:furious3: