Γνωμη για Sony a700

cvrak

New member
8 January 2008
2
Γεια σας,

Χρησιμοποιώ εδώ και περίπου 13 χρόνια μια Minolta Dynnax 9xi και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.
Τόσο καιρό δίσταζα να πάρω μια DSLR, γιατι ήμουν συνηθισμένος από την ποιότητα της 9xi, αλλα και λόγω δουλειάς (γραφιστας - διαφημισεις για τηλεόραση) ψείριζα καθε εκτυπωμενη ψηφιακή φωτο που έβλεπα.
Όμως τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ και ετοιμαζομαι να κανω το βήμα.
Σκεφτομαι την Sony a700 γιατι θελω να χρησιμοποιήσω τους φακούς μου. Minolta 28-105mm f 3,5-4,5
Minolta 50mm f 1,4
Tamron 70-200mm f 2,8 σταθερο. (Πολυ βαρυς ο ατιμος)

έχει καποιος εμπειρία απο τη συγκεκριμένη μηχανή;
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το φλας που έχω για τη Minolta;

Φιλικά
Χρήστος

Και εγώ αυτό πιστευω. Αν μαλιστα δεχεται και το φλασ μου, τοτε ακόμα καλυτερα:operator:

Λόγω υπάρχοντος εξοπλισμού, μόνο Sony...

Γιά το φλάς :

Will my flash work on the Minolta 7D or 5D or Sony A100 or A700?

This depends on the flash. Generally, either Minolta D flashes or Sony flashes are required for full compatibility with these cameras. In addition, the new macro flashes also work without restrictions on these cameras. In the flash table, fully compatible flashes are marked with a checkmark in the "digital ready" column.

For older flashes, the following restrictions apply:

* They always fire at full power or at the preset power level (when the flash is in manual mode). TTL-OTF mode is not supported by digital cameras, and pre-flash TTL and ADI modes are not supported by older flashes.
* Wireless flash does not work.
* For the three AF series flashes, a FS-1100 adapter is required. In addition to the above restrictions, the AF assist light on the flash does not work.

Δες για τα digital ready flashes εδώ :

http://www.mhohner.de/minolta/flashes.php

Γεια σας,

Χρησιμοποιώ εδώ και περίπου 13 χρόνια μια Minolta Dynnax 9xi και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.
Τόσο καιρό δίσταζα να πάρω μια DSLR, γιατι ήμουν συνηθισμένος από την ποιότητα της 9xi, αλλα και λόγω δουλειάς (γραφιστας - διαφημισεις για τηλεόραση) ψείριζα καθε εκτυπωμενη ψηφιακή φωτο που έβλεπα.
Όμως τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ και ετοιμαζομαι να κανω το βήμα.
Σκεφτομαι την Sony a700 γιατι θελω να χρησιμοποιήσω τους φακούς μου. Minolta 28-105mm f 3,5-4,5
Minolta 50mm f 1,4
Tamron 70-200mm f 2,8 σταθερο. (Πολυ βαρυς ο ατιμος)

έχει καποιος εμπειρία απο τη συγκεκριμένη μηχανή;
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το φλας που έχω για τη Minolta;

Φιλικά
Χρήστος

Την SONY A 700 την ειδα πριν λιγες μερες !
Ποιοτητα Κατασκευης : Κορυφαια !!
Κρατημα : ΑΨΟΓΟ και ζυγισμα !
Οθονη : Μεγαλη και ευκρινεστατη !
Ταχυτητα : ΠΟΛΥ Γρηγορη μα παρα πολυ γρηγορη !
Ταχυτητα Εστιασης : Στα επιπεδα των Κανον περιπου!

αυτα ηταν τα λιγα που μου εκαναν εντυπωση στα 10 λεπτα που την ειχα στα χερια μου ........:worshippy:

αν την αγοραζα ;
ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ αν αγοραζα τωρα SLR !

Re: Απάντηση: Γνωμη για Sony a700

Την SONY A 700 την ειδα πριν λιγες μερες !
Ποιοτητα Κατασκευης : Κορυφαια !!
Κρατημα : ΑΨΟΓΟ και ζυγισμα !
Οθονη : Μεγαλη και ευκρινεστατη !
Ταχυτητα : ΠΟΛΥ Γρηγορη μα παρα πολυ γρηγορη !
Ταχυτητα Εστιασης : Στα επιπεδα των Κανον περιπου!

αυτα ηταν τα λιγα που μου εκαναν εντυπωση στα 10 λεπτα που την ειχα στα χερια μου ........:worshippy:

αν την αγοραζα ;
ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ αν αγοραζα τωρα SLR !

Εγώ μετά την Minolta 5d πήρα αυτήν, όντως η ταχύτητά της είναι τρομερή....και ομολογώ ότι αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά της....

εχω την Α200 και οσο την εχω δοκιμασει σε διαφορα καταστηματα διαπιστωσα οτι ειναι πολυ γρηγοροτερη απο τη δικη μου, λιγοτερο θορυβωδες και με αψογη εργονομια. Με τον zeiss 16-80 πιστευω θα ειναι ενας αριστος συνδυασμος. Αν αργοτερα σκεφτω αναβαθμιση σωματος πιστευω θα ειναι ενα απο τα υποψηφια.