Γνώμη για Subwoofer Infinity HPS 250?

kostis1968

New member
30 October 2007
10
Παιδιά χαιρετώ. Προσπαθώ να στήσω ένα νεο σύστημα Home Theater σιγά σιγά. Ενισχυτή αγόρασα πρόσφατα τον ΟΝΚΥΟ 605trs και σταδιακά θα ήθελα να αγοράσω ηχεία για να αλλάξω ή να βελτιώσω τα υφιστάμενα που είναι τα ακόλουθα :

Μπροστινά : Infinity Referrence 61 (1995)
Κεντρικό : B&W CC6 (1998) (θα ήθελα να το αλλάξω)
Πίσω : B&W DM 302 (1998) (πολύ ευχαριστημένος)

Στη παρουσα φάση ενδιαφέρομαι να προσθέσω sub και ψάχνοντας βρήκα το Infinity HPS 250. Θα ηθελα να μου πείτε την αποψη σας, καθώς επίσης και τι με συμβουλεύετε για την μπροστινή τριάδα. Το budget που διαθέτω για την τριάδα(εκτός του sub) είναι 1.000 με 1.200€. Για το sub που με ενδιαφέρει και περισσότερο γιατι θελω να το αγοράσω άμεσα υπολογίζω 300-500€.

Περιμένω τις απαντήσεις και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

crystal audio thx12...
απιστευτο για τα λεφτα του και πολυ δυνατο...
Μπορει ολοι να λενε τα χειροτερα για την μαρκα... (οπως και εγω)... αλλα αυτο το sub (και μονο αυτο το sub) ειναι το κατι αλλο... δε βρηκα καλυτερο μεχρι τη διπλασια τιμη... (εχει 299 στα mediamarkt και 449 σε ολους τους αλλους)
Εχει διαπρεψει σε αρκετα τεστ και στεκετε καλα διπλα απο τερατα των 1000-1500ευρω...

Φίλε Energy, σε ευχαριστώ πολύ. Μεχρι στιγμής εισαι ο μοναδικός που ανταποκρίθηκες στο ερωτημα μου:SFGSFGSF:. Ο προβληματισμός μου είναι οτι το infinity το βρίσκω σε παρα πολύ καλή τιμή σχετικά με την αρχική του. Βεβαια δεν έχω δυνατότητα να το ακούσω. Αλλά και πάλι να το ακούσω μόνο του δεν έχει και τοσο μεγάλη αξία αν δεν εχω τη δυνατότητα να το συγκρίνω ταυτόχρονα με κάποιο άλλο.

Τις επόμενες ημέρες θέλω να πάω να ακούσω και τη προτασή σου. Μήπως έχεις καμία πρόταση και για τη μπροστινή τριάδα(ειδικά για κεντρικό). Τα άλλα δύο απλά τα θέλω λίγο μαζεμένα π.χ. στήλες λέπτές...

Κανένας άλλος παιδιά καμία πρόταση είτε για το sub είτε για τη μπροστινή τριάδα?:fahne90:

Ευχαριστώ

Παντα να λες σε τι χρηματα θες να πας και ολοι θα σου πουν αποψεις...
Εγω μπορω να σου πω απο αυτα που εχω ακουσει... (οτι δεν εχω ακουσει δεν εκφερω γνωμη απλα γιατι το ψεμα σε ιντερνετ και περιοδικα παει συνεφο...)
H infinity στην Αυστρια που ημουν ηταν πολυ ψηλα σαν εταιρια... εχω ακουσει διαφορα αλλα δε μπορω να θυμηθω οποτε μη σε παρω στο λαιμο μου.. ειτε για το sub ειτε για αλλα... μονο κατι Kappa series που ειχα φερει σε ενα φιλαρακι εδω μας βγηκαν και πολυ καλα και πολυ δυνατα...
Απο κει και περα... στα ~1200ευρω το ζευγαρι εγω πηγα σε chario premium 2000T γιατι ειναι πολυ μουσικα... αλλα ακουσα και τα canton και τα B&W που ειναι πιο κινηματογραφικα... αλλα στη μουσικη χανουν καπως... (ειδικα κλασικη και jazz που με ενδιεφερε)...
Παρε τους δρομους και ακου...
Μη ξεχασεις να ακουσεις και τα νεα roister που ειναι μια παρα πολυ καλη ελληνικη προσπαθεια που για μενα ηταν κατι αναμεσα στα πιο μουσικα chario και τα πιο "μεταλικα" B&W...
Δε γνωριζω πολλα για ηχεια και τεχνολογιες κλπ... μουσικος ειμαι και ακολουθω το αυτι μου... απο κει και περα, εχεις αλλο αυτι... παρε τα αυτια σου παραμασχαλα και ξεκινα ακροασεις... τα ηχεια συνηθως μας συνοδευουν πολλα χρονια οποτε καλυτερα να δωσεις τα περισσοτερα χρηματα εκει...