Γνώμη για Topfield TF-7720HSIR

kef2566

Established Member
30 June 2006
144
Athens
Φίλοι του Forum καλημέρα
Είμαι συνδρομητής Nova και σκέφτομαι να αλλάξω τον Panasat με τον Topfield του τίτλου. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του είναι συμβατός με irdeto είναι HD και έχει και HDMI. Αρχικά θα βλέπω μόνο Hotbird (Λόγω Nova) αλλά μελοντικά θα επεκταθώ και σε Astra.Έχει κάποιος φίλος από το forum γνώμη για αυτόν τον δέκτη; Η κάρτα της Nova θα δουλέυει σωστά;
Ευχαριστώ !

Ο δέκτης έχει ενσωματωμένο Irdeto οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με την κάρτα της Νοβα. TOPFIELD 7720
Δεν γνωρίζω τον δέκτη, αλλά σίγουρα θα σε ικανοποιήσει πολύ περισσότερο από τον Panasat της Νόβα. Θα στερηθείς βέβαια τις "interactive" υπηρεσίες, όπως στοίχημα, προ-πο κλπ.

AlexT Ευχαριστώ για την απάντηση
O TF 7700 είναι πιο οικονομικός έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον 7720 με την διαφορά ότι είναι CI. O κατασκευστής αναφέρει ότι έιναι και συμβατός με irdeto. Με την κάρτα της Nova θα συνεργάζεται ;

Ναι σιγουρα και αν δεν κανω λαθος αφου ειναι και HD και εχει και ενσωματομενο irdeto παιζει σιγουρα και το euro HD!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Γνώμη για Topfield TF-7720HSIR

AlexT Ευχαριστώ για την απάντηση
O TF 7700 είναι πιο οικονομικός έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον 7720 με την διαφορά ότι είναι CI. O κατασκευστής αναφέρει ότι έιναι και συμβατός με irdeto. Με την κάρτα της Nova θα συνεργάζεται ;
Ο Σεραφείμ σου απάντησε ήδη. Σκέψου μόνο ότι θα δαπανήσεις και ένα ποσό για την αγορά της μοντούλας, εφόσον δεν την έχεις.
Σε τι τιμές βρήκες τους δέκτες?

Τον TF 7720 τον βρίσκω στα 390 € ενώ τον TF 7700 στα 270 €. Δεν γνωρίζω τιμές για την μόντουλα αλλά νομίζω πως πρέπει να είναι κάτω από 100 €.
Συνεπώς μάλλον συμφέρει ο TF 7700 HSCI.

Ο 7700 υποστηρίζει και PVR λειτουργίες, μέσω εξωτερικού σκληρού USB και είναι ελαφρώς ταχύτερος. Κατά τα άλλα είναι ολόιδιοι. Νομίζω συμφέρει περισσότερο.