Έρχομαι από το MEDIAMARKT που έφαγα πάνω από μία ώρα να κοιτάω 3 τηλεοράσεις (για να μπερδέψω κι άλλο τα πράγματα :afro

40f6500 , 42ET60 , 42W805.
Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι οπαδός των SAMSUNG (έχω τρεις...θαυμάζω πέρα από την εικόνα τους και το media player και κάποια άλλα "ψυχναγκαστικά" . όπως η ταχύτητα απόκρισης στο κοντρόλ όταν ανοίγει κλπ κλπ).
Θα πήγαινα σφαίρα για την 6500 , αλλά ένας "κακός" δαίμονας με έχει πρήξει τις τελευταίες ημέρες "δοκίμασε και κάτι άλλο" :devil-smiley-029:
Δυστυχώς την ΕΤ60 ήταν αδύνατο να τη δοκιμάσω σε τηλεοπτικό,γιατί το σήμα μετά απο 150 τηλεοράσεις έφτανε σε μηδενικό επίπεδο (την είχα δει όμως πριν από κανα εξάμηνο και μου είχε πέσει το σαγόνι !)
Οι SAMSUNG και SONY ήταν δίπλα δίπλα (ευτυχώς) και αφού έπαιξα με όλες τις ρυθμίσεις (και με τα νεύρα των πωλητών που με κοιτούσαν όλοι:earmuffs

έχω να δηλώσω ότι στο τηλεοπτικό σήμα η SONY ήταν σαφώς ανώτερη! Η καθαρότητα και το έξοχο upscaling της SONY ήταν εμφανές - και δε νομίζω να έχει σχέση με την έλλειψη του ultra clear panel της SAMSUNG,γιατί μόλις βεβαιώθηκα για την...ήττα της SAMY έβαλα χέρι σε μια F7000 ). Η SAMSUNG μου έδινε την εντύπωση ότι ήθελε "fine tuning" (...το θυμάστε ?:2thumb22sup:...αθάνατο αναλογικό σήμα)
Οπότε....μπερδεύεται το πράγμα...