Γνωρίζετε ότι...

Μαλλον εννοεις μονο την περιπτωση γονιμοποιημενου ωαριου (αυγο), μιας και ως γνωστον το αυγο ουδεμια σχεση εχει με "συμμετοχη" κοκκορα -bye-

Εννοείται.

Δε ξέρω πολλές πτηνοτροφικές μονάδες όμως που να μην έχουν κόκκορα.

Και για αναπαραγωγή αν και συνήθως έχουν κλωσσαριές...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γνωρίζετε ότι...

Καλά κάτσε να φας ένα μόλις το έβγαλε η κότα και τα λέμε...

Αφού το πλύνουμε καλά εννοείται...:BDGBGDB55::flipout::flipout:

Βρε Δημήτρη..πως είναι δυνατό να τρώμε ωμό κάτι που βγήκε απο τον κ*λο ενός ζώου;..:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γνωρίζετε ότι...

Βρε Δημήτρη..πως είναι δυνατό να τρώμε ωμό κάτι που βγήκε απο τον κ*λο ενός ζώου;..:flipout::flipout:

Γιατί βρε, τα τσόφλια τρώμε? Ή μήπως αν το τηγανίσεις δε θα έχει βγει από κει?:BDGBGDB55::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γνωρίζετε ότι...

Για διάβασε λιγάκι παραπάνω αυτό που γράφει για τον πιο ακριβό καφέ.

Δεν είναι απολύτως ακριβές (ότι δλδ φτιάχνεται από κόπρανα), αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είναι ο Kopi Luwak που παράγεται στην Ινδονησία (η ονομασία του βγαίνει από το Kopi = καφές και Luwak που είναι η ονομασία ενός μικρού ζώου, σαν δενδρόβια νυφίτσα ένα πράμα). Αυτό το ζωάκι τρώει ολόκληρο τον καρπό του καφεόδενρου, διαλέγοντας τους πιο ώριμους καρπούς, και το μόνο που δεν χωνεύει είναι ο σπόρος του καρπού (ο γνωστός μας σπόρος του καφέ). Σε αυτόν επιδρούν τα ένζυμα του πεπτικού συστήματος του ζώου και τον ξεπικρίζουν κάπως. Οι ντόπιοι ψάχνουν στις ...ακαθαρσίες των ζώων, παίρνουν τους άθικτους σπόρους, τους ξεπλένουν, τους αφήνουν στον ήλιο, τους ρίχνουν ένα ελαφρό καβούρδισμα και ιδού ο ακριβότερος καφές του κόσμου. 75$ το 1/4 της πίντας (δλδ τα 113 γραμμάρια), χονδρικώς 660$ το κιλό. Η παγκόσμια παραγωγή με το ζόρι φτάνει τα 500 κιλά ετησίως.

Απάντηση: Re: Γνωρίζετε ότι...

Καλά βρε πως κάνετε έτσι?

Όταν δηλαδή τρώτε αβγό που μέσα έχει το σπέρμα του κόκκορα??

Το καταλαβαίνετε? Δε το καταλαβαίνετε...-bye--bye-
οχι ρε γμτ αυτο δεν το ειχα σκευτη πτου.......δεν θελω αλλα αβγα:slapface:

Ε κοίτα άμα πλακωθείς σε τίποτα παπαβείνες τότε 18 είναι λίγα .Εγω εχω πιάσει τον ευατό μου να λέω α δεν ειμαστε καλά ...τόοσοοο πολύ:flipout: ? ενω άλλες βλέπω κάτι ψιλά ..:flipout:

Πολλά λάθη μαζεμένα στο 29.

Το ηφαίστιο της Σαντορίνης δεν ονομάζεται ηφαίστειο της Καλντέρας.

Καλντέρα είναι ηφαιστειακός όρος που περιγράφει αυτό που απομένει μετά απο μία τεράστια έκρηξη ενός ηφαιστίου όπου έχει χυθεί τόση λάβα με αποτέλεσμα τα τοιχώματα του ηφαιστείου να υποχωρήσουν προς τα μέσα.

Καλντέρες υπάρχουν αρκετές στον κόσμο και πολλές μάλιστα μεγαλύτερων διαστάσεων απο της Σαντορίνης.

Της Σαντορίνης όμως θεωρείται ξεχωριστή διότι έχει καταγραφεί σαν ιστορικό γεγονός απο πολλούς λαούς, ενώ οι άλλες έχουν πολλές χιλιάδες χρόνια απο τότε που έγινε η έκρηξή τους.

Γενικά η έκρηξη της Σαντορίνης θεωρείται η μεγαλύτερη στην ιστορία (αν θεωρήσουμε τον 15ο αιώνα Π.Χ. ιστορική περίοδο) ενώ η μόνη πρόσφατη έκρηξη που, αν και πολύ μικρότερη, μπορεί να συγκριθεί κάπως με της Σαντορίνης είναι του Κρακατόα της Ινδονησίας το 1883.

[FONT=&quot]51. Οι καταρράκτες του Νιαγάρα είναι οι 6οι μεγαλύτεροι καταρράκτες στον κόσμο. Ο ψηλότερος καταρράκτης είναι ο Άνχελ στην Βενεζουέλα με ύψος 979 μέτρα.[/FONT]

Και όχι μόνο το πιο ψιλό αλλά και το πιο εντυπωσιακό. Πολύ οργανωμένες εκδρομές, αν και δύσκολες, 13 ώρες ποδαρόδρομο και με την βάρκα, και μετά ύπνο σε αιώρα, γιατί δεν προλαβαίνεις να γυρίσεις. Πάντως αξίζει….. πιστέψτε με! (αν δεν παινέψω το σπίτι μου θα πέσει να με πλακώσει!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=ryJ0sF8iZvc&feature=related

Last edited:
Και όχι μόνο το πιο ψιλό αλλά και το πιο εντυπωσιακό. Πολύ οργανωμένες εκδρομές, αν και δύσκολες, 13 ώρες ποδαρόδρομο και με την βάρκα, και μετά ύπνο σε αιώρα, γιατί δεν προλαβαίνεις να γυρίσεις. Πάντως αξίζει….. πιστέψτε με! (αν δεν παινέψω το σπίτι μου θα πέσει να με πλακώσει!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=ryJ0sF8iZvc&feature=related

τους οποίους μπορείτε να δείτε σε animation στην ταινία της Pixar "Ψηλά στον ουρανό" .

Δήμητρα αξίζει να πας τα παιδιά στην ταινία.

Και ειλικρινά έχω ως όνειρο να πάω στη βενεζουέλα για να τη φωτογραφίσω. Λένε ότι είναι εξαιρετικά φωτογενής χώρα (το ίδιο και οι άνθρωποι).

Και δυστυχώς μια από τις λιγότερο φωτογραφημένες ....

θα το κρατήσω το όνειρο, κι ελπίζω να μη μείνει όνειρο....

:offtopic:

Re: Απάντηση: Re: Γνωρίζετε ότι...

Oνομάζεται Κολούμπο.
ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΚΟΛΟΥΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΙΟ 7 ΜΙΛΙΑ ΒΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ 7 ΜΕΤΡΑ.