Γνωρίζετε τους τύπους των ανθρώπων???

Tο βασικότερο χαρακτηριστικό σύμπτωμα της Δυσλειτουργίας Aντικοινωνικής Προσωπικότητας (ψυχοπαθούς προσωπικότητας) είναι η έλλειψη ενοχής, ικανότητας αίσθησης ενοχής και μηδαμινής ή/και ανύπαρκτης φυσιολογικής ψυχολογικής έντασης και αντίδρασης στην καθημερινή ζωή. Eπί παραδείγματι, εάν ένα άτομο που είναι ψυχοπαθής διαπράξει ένα έγκλημα, ή συμπεριφερθεί με ένα είδος αντικοινωνικής συμπεριφοράς - που επηρεάζει άλλους αρνητικά - το άτομο αυτό δε δείχνει οποιουδήποτε είδους ενοχή, ψυχολογική ένταση ή μετάνοια για την πράξη του. Eπιπλέον, λόγω του ότι σε ένα δυσλειτουργικό άτομο τέτοιας φύσης δε διαφαίνεται η δυνατότητα του ψυχολογικού αυτοελέγχου, έτσι ώστε να συγκρατεί τις όποιες αντικοινωνικές ορμές του, ένα τέτοιο άτομο λειτουργεί και φαίνεται ως «χαλαρό», ήρεμο, αυθόρμητο και χαρακτηρίζεται από ένα είδος κακίας στη σκέψη, αντίληψη και διάθεση έναντι των άλλων και γενικά της ζωής.

Νομίζω πως ανήκω στον παραπάνω τύπο ανθρώπου.
Εγώ και οι υπόλοιποι που δεν πληρώνουμε διόδια επιδεικνύοντας τόσο αντικοινωνική συμπεριφορά χωρίς ενοχή.
Αν δεν μας θεραπεύσει ο Ρέππας, ο ΓΑΠ θα μας κάνει όλους ΔΑΠ !
Τί να κάνουμε, θα συνεχίσουμε να είμαστε χαλαροί, ήρεμοι, αυθόρμητοι και θα χαρακτηριζόμαστε από ένα είδος κακίας στη σκέψη!
Τελικά σήμερα, μετά από 36 χρόνια, επιτέλους, έμαθα ποιός είμαι!

Η παραπάνω κατηγορία είναι ευρέως αποδεκτή στην ιατρική κοινότητα;
Στέκει σαν δικαιολογητικό απαλαγής στο δικαστήριο, "τρελόχαρτο" που λέμε, να γλυτώσουμε κανά 200άρι ευρώ;

Last edited:
Re: Απάντηση: Γνωρίζετε τους τύπους των ανθρώπων???

Αν δεν μας θεραπεύσει ο Ρέππας, ο ΓΑΠ θα μας κάνει όλους ΔΑΠ !

Ο λεγόμενος,
τύπος και υπογραμμός

Κι όμως τώρα που το ξανασκέφτηκα... η παραπάνω περιγραφή ταιριάζει περισσότερο στον κύριο Ρέππα !

" ...έλλειψη ενοχής, ικανότητας αίσθησης ενοχής και μηδαμινής ή/και ανύπαρκτης φυσιολογικής ψυχολογικής έντασης και αντίδρασης στην καθημερινή ζωή..."

επίσης το άτομο αυτό συμπεριφέρεται:
" ...με ένα είδος αντικοινωνικής συμπεριφοράς - που επηρεάζει άλλους αρνητικά - το άτομο αυτό δε δείχνει οποιουδήποτε είδους ενοχή, ψυχολογική ένταση ή μετάνοια για την πράξη του. Eπιπλέον, λόγω του ότι σε ένα δυσλειτουργικό άτομο τέτοιας φύσης δε διαφαίνεται η δυνατότητα του ψυχολογικού αυτοελέγχου, έτσι ώστε να συγκρατεί τις όποιες αντικοινωνικές ορμές του..."

Φαίνεται πως αυτός ξεπέρασε τον ΓΑΠ και έγινε ΔΑΠ!
Και τότε εγώ ΠΟΙΟΣ είμαι ;;;
Θα μπορέσω κάποτε να βρω τον εαυτό μου ;...
Ίσως να ανήκω τελικά κι εγώ στην προαναφερθείσα κατηγορία του μαλάκα του Έλληνα ...

Της αντιπολιτευσης?

attachment.php

Attachments

• Γβ€žΓΒΓŽΒ―ΓŽΒ± Γβ‚¬ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒ»ΓŽΒ¬ΓŽΒΊΓŽΒΉΓŽΒ±.jpg
    Γβ€žΓΒΓŽΒ―ΓŽΒ± Γβ‚¬ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒ»ΓŽΒ¬ΓŽΒΊΓŽΒΉΓŽΒ±.jpg
    26.7 KB · Views: 26