ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΩΛΗΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Πριν 6 μήνες πήγα σε κατάστημα πασίγνωστης αλυσίδας στην ανατολικής Θεσσαλονίκης και ρώτησα μια κοπέλα υπεύθυνη στις πωλήσεις τηλεοράσεων αν γνώριζε ποιες από τις τηλεοράσεις 4κ που είχε πίσω από την πλάτη της έχουν hdmi 2.0, μου λέει ‛’καλύτερα ρώτα τον Γιώργο που είναι εκεί στο computer γιατί εγώ δεν τα ξέρω πολύ αυτά, είναι όλες πολύ καλές πάντως’’ πάω λοιπόν στον Γιώργο (ψεύτικο όνομα) και τον ξαναρωτάω ‛’ξέρεις μήπως ποιες 4κ τηλεοράσεις απ αυτές έχουν hdmi 2.0’’ και μου απαντάει ο θεός ‛’Τι εννοείτε κύριε? Ολες! Κάποιες μάλιστα έχουν και 3 ίσως και 4 hdmi’’

Μένει το VW Polo (1ος έτους) γνωστού μας από μπαταρία , ο μηχανικός γνωστής αντιπροσωπίας λέει ότι δεν το καλύπτει η 2τής εγγύηση για τους εξής λόγους (1) δεν κάνουν αρκετά χιλιόμετρα για να προλαβαίνει να γεμίσει , συγκεκριμένα χρειάζονται πάνω απο 1500 χλμ. τον μήνα (!!!) (2) δεν πρέπει να ενεργοποιούν τον συναγερμό του αυτοκινήτου γιατί καίει ρεύμα (???) (3) έχει σύστημα start-stop το οποίο καταπονεί την μπαταρία (τότε τι το βάζει το ρημάδι η VW?)...

Σαν παράδειγμα τι μ**** δικαιολογίες μπορεί να ακούσει κάποιος.

Απάντηση: Re: ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΩΛΗΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Να πω και εγώ τα δικά μου ετος 2010 και ήθελα να αγοράσω μια samsung και αυτοί ήθελαν μια Philips..επιχείρημα. ..η Samsung δεν είναι γνήσια Led και έχει κάνει μήνυση η Philips. ..Επίσης LG και Samsung είναι ίδιες εταιρίες και τις έχουν δύο αδέρφια!

και εγώ που νόμιζα ότι τις είχαν 2 δευτεροξάδελφα:flipout::flipout::flipout:

Σημερινη απιστευτη ατακα σε πολυκαταστημα σε ερωτηση μου γιατι καποια υγρομετρα δειχνουν διαφορετικη μετρηση υγρασιας?Απαντηση γιατι καποια ειναι ρυθμισμενα να μετρουν την εσωτερικη και καποια την εξωτερικη υγρασια!Λεπτομερεια οτι ΟΛΑ τα υγρομετρα ηταν στο ιδιο ραφι διπλα διπλα!!!

Εγώ επέστρεψα θερμόμετρο, γιατί βάζοντας τον εξωτερικό αισθητήρα δίπλα στον εσωτερικό 'εδειχναν δύο βαθμούς θερμοκρασία διαφορά...