God Of War III (PS3)

Απάντηση: God of War 3

Το trailer ανέβηκε και στο αμερικάνικο PS store σε 1080p. Δείχνει πολύ καλύτερο.

Re: God of War 3

Προφανως καποιοι εχουν πολυ ελευθερο χρονο και το εχουν ριξει στο photoshop περιμενοντας να βγει κανενα παιχνιδι της προκοπης για την κονσολα τους...-bye-:flipout:

Προφανως καποιοι εχουν πολυ ελευθερο χρονο και το εχουν ριξει στο photoshop περιμενοντας να βγει κανενα παιχνιδι της προκοπης για την κονσολα τους...-bye-:flipout:

:flipout: :flipout: :flipout:

καταλαβαινουμε απολυτα τον πονο σου :flipout:

εγω ρε παιδια εχω ενα ps3 εδω και κατι μερες και το εχω βαρεθει και μαλλον θα το δωσω...
ενταξει μωρε....συμπαθητικο παιχνιδακι......:thrasher::aetsch::aetsch::aetsch: αλλα σιγα μην καθομαι να περιμενω το 2010 για να παιξω ενα σωστο παιχνιδι....φτανει..μεγαλωσαμε...που ελευθερος χρονος πλεον...

ισως να παω να το πορωσω λιγο στο ξαδερφακι μου που θα εχει ps3...μεχρι τοτε....:music-smiley-005::music-smiley-005:

Απίστευτα γραφικά.
Μου φαίνεται θα πάρω και 3η κονσόλα.
Α ρε τι τραβάμε !!! :FSGSFGS4:

711719822929.jpg

God Of War - Collection PS3 29,99

Features

* God of War I and II on one Blu-ray disc
* Remastered at a resolution of 720p
* Anti-aliased graphics for 60 frames per second gameplay
* Full PlayStation Network (PSN) Trophies Support for each title
http://www.axelmusic.com/productDetails/711719822929

το εχεις παιξει αυτο που μας εδειξες εχει καλα γραφικα?

Απάντηση: God of War 3

Γ.... ΜΩ ... τα ΝΕΑ>......

ΤΕΛΕΙΑ..... ΤΕΛΕΙΑ.... :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Μια απο τα ιδια θα το κατεβασω αργοτερα 2,7 GB για 20 λεπτα παιξιμο πρεπει να εχει πολυ καλα γραφικα!