Google Android™ 4.4 KitKat

Motorola Moto G, αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat τώρα

Η Motorola έκανε το θαύμα της και το Moto G αναβαθμίζεται σε Android 4.4 KitKat εδώ και τώρα.​

Αρχικά η αναβάθμιση είναι προγραμματιστεί για το 2014 αλλά κάτι άλλαξε και η Motorola προσφέρει εδώ και τώρα το
Android 4.4.2 ως δωρεάν αναβάθμιση στο Moto G. Όσοι ξόδεψαν 179 δολάρια για να αποκτήσουν το Moto G έχουν
κάθε λόγο να χαίρονται αφού σε μερικές μόλις εβδομάδες η Motorola κάνει δώρο την τελευταία έκδοση του Android
4.4 KitKat που μόνο πολύ ακριβότερα smartphones έχουν το πλεονέκτημα της αναβάθμισης. Φαίνεται πως η ιδιαίτερη
σχέση της Motorola με το Google αποδίδει καρπούς πέρα από το αναμενόμενο.

Πρόκειται για 100% stock / vanilla Android όπως ακριβώς βγαίνει από τον κώδικα του Google. Το Moto G θα γίνει πιο
γρήγορo και πιο εύχρηστο έτσι απλά, με μια αναβάθμιση εδώ και τώρα. Η νέα έκδοση και αναβάθμιση του Android
4.4.2 για το Moto G αφορά τα smartphones που πουλήθηκαν Αμερική αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.
Δεν χρειάζεται αναμονή, δεν υπάρχουν καθυστερήσεις.

Το Moto G αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα σύντομα..

moto-g.png

[via]
(Send from Note 3)

Last edited:
Απάντηση: Google Android 4.4 «KitKat»

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά το flash στην 4.4 και πάνω και να παίζει στον AOSP browser ή π.χ. και στον Firefox και όχι μόνο στο dolphin;

Εχουν βγάλει υποτίθεται μια hack έκδοση Flash 11.1 αλλά την έβαλα και τίποτα. Πάλι κενά τα κουτάκια στα sites .

Υ.Γ. παρακαλώ γραφικές απαντήσεις του στυλ έχει πεθάνει το flash κλπ στο άλλο υποφόρουμ δίπλα...

αν έχει καταφέρει κάποιος να παίξει flash σε 4.4.Χ ας κάνει το κόπο να δώσει κάποιο Link.

Thanks

Σωκράτη ο dolphin παίζει flash αρκεί να έχεις εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του Player.

Τάσο απεγκατέστησε όποια παλιά έκδοση του flash έχεις και εγκατέστησε την παρακάτω:

http://d-h.st/RTT

Για όσους δεν το έχουν ξανακάνει, κατεβάστε τον Dolphin browser (από το store)
Κατεβάστε το dolphin jetpack (από το store)
εγκαταστήστε τον flash player (από το link που έδωσα)
Ενεργοποιείστε το flash στον dolphin (Menu> Settings> Web Content> Flash Player)

Αν έχετε κάποια παλαιότερη έκδοση του android και για κάποιο λόγο δεν δουλέψει το τελευταίο apk που φτιάχτηκε ειδικά για kit kat κατεβάστε την αμέσως προηγούμενη έκδοση (την έχω και τρέχει σε jellybean).
http://d-h.st/Lkm

Re: Google Android 4.4 «KitKat»

Το ξέρω οτι παιζει με το dolphin και την χακαρισμενη εκδοση του flash. Το χω κανει και δουλεύει.

Απλα επειδη δενμ αρεσει ο dolphin ρωταω αν το έχει καταφέρει να παιζει ο AOSP browser που ειναι ΜΑΚΡΑΝ ο πιο smooth browser απο ολους.

Σωκράτη θέλει ειδικη πειραγμενη εκδοση flash.
http://www.phonearena.com/news/Here...e-Flash-support-in-Android-4.4-KitKat_id49851

Last edited:

Τάσο και εμένα ο dolphin δεν μου αρέσει...τον Aurora της Mozilla τον έχεις δοκιμάσει?
Βέβαια με το jetpack ο dolphin γίνεται πολύ πολύ γρήγορος...

Επειδή δεν ξέρω το jetpack απλά το τρέχουμε ή κάνουμε κάποια ρύθμιση;

Αφού κάνεις εγκατάσταση το jetpack απλά ανοίγεις τον dolphin και η νέα μηχανή με τις αντίστοιχες ρυθμίσεις είναι ήδη ενεργοποιημένη.

Τάσο και εμένα ο dolphin δεν μου αρέσει...τον Aurora της Mozilla τον έχεις δοκιμάσει?
Βέβαια με το jetpack ο dolphin γίνεται πολύ πολύ γρήγορος...

Μωρέ γρήγορος ειναι αλλά αυτό που μου την δίνει ειναι οτι στα γρήγορα scrolling θολώνουν τα γραμματα και κανει μισο-ενα δευτερόλεπτο να καθαρίσουν.

Δεν ξέρω αν ειναι bug πάντως ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Για ανώνυμο σερφάρισμα κυκλοφόρησε ο Dolphin Zero που έχει όλες τις λειτουργίες του κανονικού Dolphin κρατώντας τα προσωπικά μας δεδομένα ασφαλή.
Κάθε φορά που τον τερματίζουμε, ξεχνάει ολα όσα είχαμε κάνει απο την εκκίνηση του
Default μηχανή αναζήτησης έχει το DuckDuckGO και είναι πολύ γρήγορος.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dolphin.browser.zero&hl=en&referrer=utm_source%3DPlayboard%26utm_medium%3DWidgetWeb%26utm_campaign%3DPlayboardzero_9.jpg

πραγματικά μερικές φορές απορώ με την google... μολις ανακάλυψα οτι στο kitkat με chrome πρακτικά ΔΕΝ μπορείς να κάνεις attach αρχεία διότι για κάποιο λόγο έχουν αφαιρέσει απο το API τον file chooser!

(https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=62220)

δοκιμασμένο στο facebook αλλα και στο avclub, παίρνω πάντα το μήνυμα "failed to open selecte file" οταν το διαλέγω απο τα documents...

ελεοc....

Τελικά υπάρχει workaround. Κατεβαζεις εναν file manager και επιλεγεις αυτον για να φέρει το αρχείο στον chrome...παλι καλά!

και με last που δοκίμασα πάλι το ίδιο! το πρόβλημα ειναι του λειτουργικού και οχι του chrome όπως φαίνεται.

Samsung Galaxy S4: Διέρρευσε δοκιμαστική έκδοση του Android 4.4.2 KitKat

Μπορεί η επίσημη κυκλοφορία του Android KitKat για Galaxy S4 να μην έχει ακόμη ξεκινήσει, αυτό δεν
σημαίνει όμως πως οι... ανυπόμονοι δεν μπορούν να τη δοκιμάσουν, σήμερα κιόλας, στις συσκευές τους.​

Έτσι, μέσω της ιστοσελίδας SamMobile, διέρρευσε η έκδοση Android 4.4.2 KitKat (I9505XXUFNA1) για
Galaxy S4 (GT-I9505), δηλαδή για την έκδοση με τον Snapdragon. Πρόκειται για ένα test firmware, το
οποίο οι αναφορές θέλουν να είναι αρκετά σταθερό, ώστε να μπορεί να υιοθετηθεί για καθημερινή χρήση.

Αφού ο χρήστης κατεβάσει το, μεγέθους 1GB, αρχείο του firmware, η εγκατάσταση γίνεται μέσω του
Download mode στο Odin. Φυσικά, η όλη διαδικασία θα πρέπει να γίνεται πάντα με προσοχή, έχοντας
κρατήσει backup από τα σημαντικά αρχεία και πάντα με τελική ευθύνη του χρήστη.

Σε περίπτωση που δοκιμάσετε το συγκεκριμένο firmware, μην ξεχάσετε νας μας αναφέρετε τις
εντυπώσεις σας!

Θα το βρείτε στην πηγή, από όπου και δίνονται αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση.

2cymoew.jpg

[via]
(Send from Nexus 4)

Last edited:
Re: Απάντηση: Google Android 4.4 «KitKat»

Μα ακομα δεν το έχουν ετοιμο ακομα.

Εχουν διαρρευσει φωτογραφίες , και θα το φοράει το νεο S5 που θα βγει Απριλη/Μάρτη.
Καπου εκει θα παρει και την kitkat το S4.
Οταν εχεις τις δυο ναυαρχίδες σου , με ιδια εκδοση και αλλο ντύσιμο , σιγουρα θα προκαλέσεις φωνες και διαμαρτυρίες.
Απο την άλλη, αν πρώτα παρει την 4.4 το S4 θα εχουν δικαιολογία για το S5 (οτι βγήκε αργότερα).
Ειμαι πολυ παράξενος ομως να δω τι θα κάνουν με το Note 3...