Αυτό δεν γίνεται μόνο στην Lollipop. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αναβάθμιση λογισμικού τηλεφώνου μου, σε παλιότερες εκδόσεις από Lollipop βέβαια. Αλλά για κάποιον λόγο η LG αποφάσισε να δώσει αναβάθμιση λογισμικού για το ταπεινό μου LG L3II με 4.2. Χωρίς να αλλάξει τίποτα, χωρίς να προσθέσει τίποτα, χωρίς να γίνει αναβάθμιση σε μεγαλύτερη έκδοση android λογικά δεν θα έπρεπε να έχω πρόβλημα. Αλλά πρώτη φορά ήρθε λογισμικό μετά από τόσο καιρό που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο. Πάντα σε όλα τα τηλέφωνα μου έρχονταν στους πρώτους 2-3 μήνες. Τώρα έναν χρόνο μετά που το χρησιμοποιώ δεν ξέρω τι έγινε. Η αναβάθμιση μου διέλυσε το τηλέφωνο. Όλα γίνονταν με slow motion. Και μερικές φορές στοπ καρέ. Αναγκάστηκα να κάνω hard reset και το τηλέφωνο ήρθε πάλι στα συγκαλά του. Ευτυχώς τώρα πια το χρησιμοποιώ ως δεύτερο, να μην πω τρίτο τηλέφωνο. Μόνο για κάποια πράγματα σχετικά με ήχο το χρησιμοποιώ. Ραδιόφωνο και mp3 palyer. Οπότε 4-5 εφαρμογές μόνο που χρησιμοποιώ πια του ξαναέβαλα.
Αλλά κάπου φοβήθηκα τις αναβαθμίσεις. Στα μεγαλύτερα τηλέφωνα μου ελπίζω να μην χρειαστεί κάτι τέτοιο. Εκεί χρησιμοποιώ πολύ περισσότερα πράγματα. Οπότε θα προσπαθήσω να ψάξω αν είναι όντως χρήσιμη μία αναβάθμιση για να την περάσω.
Αλλά κάπου φοβήθηκα τις αναβαθμίσεις. Στα μεγαλύτερα τηλέφωνα μου ελπίζω να μην χρειαστεί κάτι τέτοιο. Εκεί χρησιμοποιώ πολύ περισσότερα πράγματα. Οπότε θα προσπαθήσω να ψάξω αν είναι όντως χρήσιμη μία αναβάθμιση για να την περάσω.