Google Chromecast 4 Sabrina

To δικό μου αρνείται πεισματικά να πάρει το ΑΤ14, παραμένει στο ΑΤ12….
Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί..

Πριν λίγο δοκίμασα , δεν παίρνει έκδοση 14

Attachments

• 2025-03-22 00-33-29-085.jpg
    2025-03-22 00-33-29-085.jpg
    111.8 KB · Views: 11
  • 2025-03-22 00-34-23-638.jpg
    2025-03-22 00-34-23-638.jpg
    158.7 KB · Views: 11
Μάλλον θα την κατέβασαν, δεν εξηγείται αλλιώς. Εγώ την έχω περάσει. Από ότι διαβάζω έχει πολλά θέματα με κυριότερο ότι δεν δουλεύει ο ethernet adapter.

έχει άλλος πρόβλημα με το cosmote tv και replay? Όλα παίζουν άψογα εκτός από το replay tv το οποίο κολλάει μόλις κάνω fast forward. H μόνη λύση που βρήκα είναι να μπω στο κρυφό μενού της cosmote tv και να απενεργοποιήσω το <<enable tunelling>> αλλά δεν κρατάει την ρύθμιση μόνιμα. Εάν κλέισει η συσκευή και ξαναανοίξει θα πρέπει να το ξανακάνω.

τελευταία μου κάνει κόλπα το τηλεκοντρολ, δεν πατιέται το κεντρικο στογγυλο κουμπί.
υπάρχει κανένα φτηνο εναλλακτικό remote πριν πάει για πάντα στην ανακύκλωση μετά απο τόσα χρόνια loyal service?
ΥΓ: το να το δουλεύω μεσω google home app απο το κινητο δεν ειναι ρεαλιστικο.

τελευταία μου κάνει κόλπα το τηλεκοντρολ, δεν πατιέται το κεντρικο στογγυλο κουμπί.
υπάρχει κανένα φτηνο εναλλακτικό remote πριν πάει για πάντα στην ανακύκλωση μετά απο τόσα χρόνια loyal service?
ΥΓ: το να το δουλεύω μεσω google home app απο το κινητο δεν ειναι ρεαλιστικο.
Αυτό https://www.cosmote.gr/eshop/global...jsp?productId=ger_20423361&skuId=ger_20423361 είναι καλό. Το δουλεύω καιρό. Πολύ καλή ανταπόκριση. Το Google Assistant δεν μπόρεσα να το δουλέψω.

Επίσης αν κατεβάσεις και την εφαρμογή Button Mapper μπορείς να ενεργοποιήσεις πολλά κουμπιά. Όπως για παράδειγμα το κουμπί με το σήμα της Cosmote.

Last edited:
  • Like
Reactions: alany
Το παρήγγειλα σήμερα να το έχω spare ,γιατί και το δικό μου το έχω κάμποσα χρόνια.
Προσέχουμε για να έχουμε 😄
Είναι τίμια αγορά θα το δεις.

• Like
Reactions: mdvq