Google Chromecast 4 Sabrina

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,099
ΑΘΗΝΑ
σημερα που το τσεκαρα με ολες τις εφαρμογες,το προβλημα υπαρχει μονο στον otetv.
netflix,ertflix,disney παιζουν χωρις κολληματα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,099
ΑΘΗΝΑ
σημερα που το τσεκαρα με ολες τις εφαρμογες,το προβλημα υπαρχει μονο στον otetv.
netflix,ertflix,disney παιζουν χωρις κολληματα.
διορθωνω...
μετα απο την εγκατασταση ενος repeater,πολυ πιο κοντα στο μπαλκονι που ειναι το chromecast,
παιζει κανονικα και χωρις κολληματα και το otetv.
οποτε το θεμα ηταν η μεγαλυτερη αποσταση του προηγουμενου repeater που επερνε wifi το chromecast.

• Like
Reactions: lentozo

Totti10

Senior Member
26 February 2015
383
Ναι αλλά πρέπει να αγοράσεις ένα usb c hub..
Λογικα αυτα που βλεπω που εχουν εισοδο εθερνετ και ρευμα μαζι και πανε σε type c σωστα;;;
Ethernet σρ type c εχω αλλα θελει και ρευμα

angelalex

AVClub Addicted Member
24 December 2018
1,872
Αθήνα
Λογικα αυτα που βλεπω που εχουν εισοδο εθερνετ και ρευμα μαζι και πανε σε type c σωστα;;;
Ethernet σρ type c εχω αλλα θελει και ρευμα
Ναι εγώ είχα πάρει αυτό που θα στείλω παρακάτω, το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει θύρα gigabit, αν μπορείς να βρεις με θύρα gigabit τότε αξίζει πιο πολύ

• Like
Reactions: Totti10

Totti10

Senior Member
26 February 2015
383

xavito

Moderator
Staff member
29 October 2008
9,333
[flatpanelshd.com-09 Apr 2021]...Chromecast with Google TV 4K review...https://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1617965369

SoC : Amlogic S905D3G
Board : sabrina
CPU : 4x ARM Cortex-A55 @ 100MHz-1.9GHz
GPU : ARM Mali-G31 MP2
RAM : 2GB RAM
storage : 8GB (4.4GB free)
Google TV (Android TV 10 upgradable to Android TV 12 , Snow Cone)
Android UI rendering at 1080p

Chromecast with Google TV - specifications flatpanelshdcom.jpg

[flatpanelshd.com-17 Oct 2022]...Android 12 rolling out to Chromecast 4K with frame rate matching...https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1665988661

Here's what's new in the 722MB system update:
  • Upgrades Android TV OS from 10 to 12
  • Additional user settings lets you control HDR format and surround sound
  • New! Match content frame rate allows you to switch between refresh rates
  • Increased Security and Privacy
  • New camera and mic privacy toggles let you disable or enable camera/ mic access for all apps
  • Android security patch level has been updated to July 2022
  • Other bug fixes and performance improvements

αντικαταστάθηκε από το Google TV Streamer

Google TV - CPU benchmark_flatpanelshdcom.jpg

Google TV - GPU benchmark_flatpanelshdcom.jpg

---------------------------

Chromecast With Google TV HD :

SoC : Amlogic S850X2
Board : boreal
CPU : 4x ARM-A35 @ 100MHz-1.8GHz
GPU : ARM Mali-G31 MP2
RAM : 1.5GB
storage : 8GB (4.4GB free)
Google TV (Android TV 12 , Snow Cone,build pre-loaded)
Android UI rendering at 1080p

Limited to 1080p resolution
No support Dolby Vision HDR format

Chromecast with Google TV (HD) – specifications flatpanelshdcom.jpg

[flatpanelshd.com-12 Sep 2022]...Leak: New Chromecast with Google TV to ship with Android 12...https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1662973952

[flatpanelshd.com-23 Sep 2022]...Google launches new Chromecast with Google TV with 1080p HDR...https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1663910699

[flatpanelshd.com-15 Aug 2024]...Google stops making Chromecast...https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1723717932

This includes all Chromecast devices, including the 4K and HD versions of Chromecast with Google TV.

Last edited:
7 July 2006
471
Καλημέρα.
Ήθελα μια μικρή βοήθεια, σε προσπάθεια να εγκαταστήσω εφαρμγή από αρχείο apk τρώω άκυρο, μου βγάζει το εξής μήνυμα: "δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων για αυτόν τον χρήστη".
Όσο και να έψαξα τις ρυθμίσεις δεν κατάφερα να το προσπεράσω. Μήπως έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Sers1612

Established Member
11 March 2014
215
Καλημέρα.
Ήθελα μια μικρή βοήθεια, σε προσπάθεια να εγκαταστήσω εφαρμγή από αρχείο apk τρώω άκυρο, μου βγάζει το εξής μήνυμα: "δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων για αυτόν τον χρήστη".
Όσο και να έψαξα τις ρυθμίσεις δεν κατάφερα να το προσπεράσω. Μήπως έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?
Αν θυμάμαι καλά (έχω καιρό να ασχοληθώ) πρέπει να ενεργοποιήσεις τις επιλογές προγραμματιστή. Μετά μπορείς.
Δοκίμασε το και πες μου.

angelalex

AVClub Addicted Member
24 December 2018
1,872
Αθήνα
Καλημέρα.
Ενεργοποιείς τα developer options (επιλογές προγραμματιστή) και μετά ενεργοποιείς το install from unknown sources( εγκατάσταση από άγνωστες πηγές)

xavito

Moderator
Staff member
29 October 2008
9,333
[flatpanelshd.com]...Android 14 lands on Chromecast with Google TV: Here's what's new...https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1741856171

Το Android 14 προσγειώνεται στο Chromecast με το Google TV: Δείτε τι νέο υπάρχει.

Η Google χτύπησε το play στην υπόσχεση ενημέρωσης για το Chromecast με το Google TV, αναβαθμίζοντάς το από Android 12 σε Android 14.
Το καλοκαίρι του 2024, η Google κυκλοφόρησε το νέο Google TV Streamer ως διάδοχο του Chromecast με το Google TV, το οποίο πλέον έχει διακοπεί.

Η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει ακόμη τα σχέδια για το Android 16 σε τηλεοράσεις, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε beta.
Η Google παρακάμπτει το Android 15 για τηλεοράσεις καθώς έχει περάσει σε κύκλο 2 ετών.

alany

Established Member
18 October 2018
222
Επιβεβαιώνω. Έγινε αναβάθμιση από Android 12 σε Android 14. Εντυπώσεις σε επόμενο post.

leonkoum

Supreme Member
20 December 2008
5,004
Προχθες που το εβαλα δεν μου εβγαλε κατι...'κολλημενο' στο ΑΤ12... Θα δοκιμασω και αυριο