διορθωνω...σημερα που το τσεκαρα με ολες τις εφαρμογες,το προβλημα υπαρχει μονο στον otetv.
netflix,ertflix,disney παιζουν χωρις κολληματα.
Ναι αλλά πρέπει να αγοράσεις ένα usb c hub..Πηρα ενα chromecast 4K…Υπαρχει τροπος να συνδεθει με εθερνετ;;
Λογικα αυτα που βλεπω που εχουν εισοδο εθερνετ και ρευμα μαζι και πανε σε type c σωστα;;;Ναι αλλά πρέπει να αγοράσεις ένα usb c hub..
Ναι εγώ είχα πάρει αυτό που θα στείλω παρακάτω, το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει θύρα gigabit, αν μπορείς να βρεις με θύρα gigabit τότε αξίζει πιο πολύΛογικα αυτα που βλεπω που εχουν εισοδο εθερνετ και ρευμα μαζι και πανε σε type c σωστα;;;
Ethernet σρ type c εχω αλλα θελει και ρευμα
Για δες αυτο…Λογικα κανει ε;;Ναι εγώ είχα πάρει αυτό που θα στείλω παρακάτω, το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει θύρα gigabit, αν μπορείς να βρεις με θύρα gigabit τότε αξίζει πιο πολύ
Ναι νομίζω πως ναι και αυτό κάνει
Ευχαριστω φιλαρακιΝαι νομίζω πως ναι και αυτό κάνει
Αν θυμάμαι καλά (έχω καιρό να ασχοληθώ) πρέπει να ενεργοποιήσεις τις επιλογές προγραμματιστή. Μετά μπορείς.Καλημέρα.
Ήθελα μια μικρή βοήθεια, σε προσπάθεια να εγκαταστήσω εφαρμγή από αρχείο apk τρώω άκυρο, μου βγάζει το εξής μήνυμα: "δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων για αυτόν τον χρήστη".
Όσο και να έψαξα τις ρυθμίσεις δεν κατάφερα να το προσπεράσω. Μήπως έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?
Ενεργοποιείς τα developer options (επιλογές προγραμματιστή) και μετά ενεργοποιείς το install from unknown sources( εγκατάσταση από άγνωστες πηγές)Καλημέρα.
Ήθελα μια μικρή βοήθεια, σε προσπάθεια να εγκαταστήσω εφαρμγή από αρχείο apk τρώω άκυρο, μου βγάζει το εξής μήνυμα: "δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων για αυτόν τον χρήστη".
Όσο και να έψαξα τις ρυθμίσεις δεν κατάφερα να το προσπεράσω. Μήπως έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.