Μπορείς με print screen (πλήκτρο: "PrtScn")...
και μετά paste στο paint ή το photoshop για επεξεργασία!
αν είναι αυτό που νομίζω
Ανοίγεις google earth
Βρίσκεις το μέρος που θες
δεξί κλικ save to my places
Πας στο μέρος που θες το επεξεργάζεσαι (street view , terrain , 3d places κοκ)
δεξί κλικ στο μέρος σου κάτω από τα my places και επιλέγεις snapshot view
μετά με επιλεγμένο το μέρος αυτό πας edit -> properties -> view ->snapshot current view
Κάτω από το my places
έτσι με το που το κλικάρεις σε πηγαίνει εκεί και όπως το έχεις "φτιάξει"
το σώζει σαν *.kmz
το στέλνεις mail , link κλπ
Με τον τρόπο του Dalanik
δοκίμασε alt + Print Screen
και μετά paste στο mspaint
σε εμένα έπαιξε
Thanks.
Αυτό το alt δεν πατούσα.
μετα απο πολυ καιρο,μου`ρθε να μπω στο google earth.ποτε δεν ειχα ασχοληθει σοβαρα μαζι του,παρα μονο ενα χαζεμα 5-10 λεπτων ελαχιστες φορες.
κατα λαθος ζουμαρα πολυ στο σημειο που ημουν και βλεπω την περιοχη μου να ερχεται φλατ,με δυνατοτητα να μπορω να μπω στο παραθυρο του σπιτιου μου...!!
μαλιστα διακρινω τον γιο μου και υπολογιζω οτι το στιγμιοτυπο,ειναι πριν 5 περιπου χρονια.
πεντακαθαρες εικονες και virtual ξεναγηση σε οποια περιοχη ηθελα..!και λεω τωρα..πως μπορουν απο τον δορυφορο να παρουν εικονες απο τις προσοψεις των σπιτιων μας.
πως τελος παντων μπορουν και περνουν εικονες απο τοσο μεγαλη αποσταση?υπαρχει καποια εξηγηση..?
μετα απο πολυ καιρο,μου`ρθε να μπω στο google earth.ποτε δεν ειχα ασχοληθει σοβαρα μαζι του,παρα μονο ενα χαζεμα 5-10 λεπτων ελαχιστες φορες.
κατα λαθος ζουμαρα πολυ στο σημειο που ημουν και βλεπω την περιοχη μου να ερχεται φλατ,με δυνατοτητα να μπορω να μπω στο παραθυρο του σπιτιου μου...!!
μαλιστα διακρινω τον γιο μου και υπολογιζω οτι το στιγμιοτυπο,ειναι πριν 5 περιπου χρονια.
πεντακαθαρες εικονες και virtual ξεναγηση σε οποια περιοχη ηθελα..!και λεω τωρα..πως μπορουν απο τον δορυφορο να παρουν εικονες απο τις προσοψεις των σπιτιων μας.
πως τελος παντων μπορουν και περνουν εικονες απο τοσο μεγαλη αποσταση?υπαρχει καποια εξηγηση..?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.