Google Earth Snapshot

Μπορείς με print screen (πλήκτρο: "PrtScn")...

και μετά paste στο paint ή το photoshop για επεξεργασία!

αν είναι αυτό που νομίζω

Ανοίγεις google earth
Βρίσκεις το μέρος που θες
δεξί κλικ save to my places
Πας στο μέρος που θες το επεξεργάζεσαι (street view , terrain , 3d places κοκ)
δεξί κλικ στο μέρος σου κάτω από τα my places και επιλέγεις snapshot view
μετά με επιλεγμένο το μέρος αυτό πας edit -> properties -> view ->snapshot current view

Απάντηση: Re: Google Earth Snapshot

αν είναι αυτό που νομίζω

Ανοίγεις google earth
Βρίσκεις το μέρος που θες
δεξί κλικ save to my places
Πας στο μέρος που θες το επεξεργάζεσαι (street view , terrain , 3d places κοκ)
δεξί κλικ στο μέρος σου κάτω από τα my places και επιλέγεις snapshot view
μετά με επιλεγμένο το μέρος αυτό πας edit -> properties -> view ->snapshot current view

Το θέμα είναι που το σώζεις το snapshot?

Κάτω από το my places
έτσι με το που το κλικάρεις σε πηγαίνει εκεί και όπως το έχεις "φτιάξει"
το σώζει σαν *.kmz
το στέλνεις mail , link κλπ

Κάτω από το my places
έτσι με το που το κλικάρεις σε πηγαίνει εκεί και όπως το έχεις "φτιάξει"
το σώζει σαν *.kmz
το στέλνεις mail , link κλπ

Αμ εδώ είναι το θέμα.ότι δεν το θέλω σαν kmz γιατί αυτός που θα το πάρει δεν εχει google earth να το αποκωδικοποιήσει και να το δει.
Το έκανα με τον τρόπο που περιγράφει ο Dalanik,αλλά δεν μπορώ πλέον και δεν ξέρω γιατί...

Kαι σε μένα δουλεύει κανονικά! :nounder:

Aν δεν είναι πρόβλημα, πόσταρε τις συντεταγμένες ή λεπτομέρειες της τοποθεσίας που βλέπεις, καθώς και το αναγραφόμενο ύψος της απεικόνισης που σου κάνει.
Θα δοκιμάσουμε εμείς από τα pc μας και να στο ξαναστείλουμε πίσω, είτε από εδώ, είτε με e-mail.

μετα απο πολυ καιρο,μου`ρθε να μπω στο google earth.ποτε δεν ειχα ασχοληθει σοβαρα μαζι του,παρα μονο ενα χαζεμα 5-10 λεπτων ελαχιστες φορες.
κατα λαθος ζουμαρα πολυ στο σημειο που ημουν και βλεπω την περιοχη μου να ερχεται φλατ,με δυνατοτητα να μπορω να μπω στο παραθυρο του σπιτιου μου...!!
μαλιστα διακρινω τον γιο μου και υπολογιζω οτι το στιγμιοτυπο,ειναι πριν 5 περιπου χρονια.
πεντακαθαρες εικονες και virtual ξεναγηση σε οποια περιοχη ηθελα..!και λεω τωρα..πως μπορουν απο τον δορυφορο να παρουν εικονες απο τις προσοψεις των σπιτιων μας.
πως τελος παντων μπορουν και περνουν εικονες απο τοσο μεγαλη αποσταση?υπαρχει καποια εξηγηση..?

μετα απο πολυ καιρο,μου`ρθε να μπω στο google earth.ποτε δεν ειχα ασχοληθει σοβαρα μαζι του,παρα μονο ενα χαζεμα 5-10 λεπτων ελαχιστες φορες.
κατα λαθος ζουμαρα πολυ στο σημειο που ημουν και βλεπω την περιοχη μου να ερχεται φλατ,με δυνατοτητα να μπορω να μπω στο παραθυρο του σπιτιου μου...!!
μαλιστα διακρινω τον γιο μου και υπολογιζω οτι το στιγμιοτυπο,ειναι πριν 5 περιπου χρονια.
πεντακαθαρες εικονες και virtual ξεναγηση σε οποια περιοχη ηθελα..!και λεω τωρα..πως μπορουν απο τον δορυφορο να παρουν εικονες απο τις προσοψεις των σπιτιων μας.
πως τελος παντων μπορουν και περνουν εικονες απο τοσο μεγαλη αποσταση?υπαρχει καποια εξηγηση..?

τα σπίτια νομίζω ότι τα παίρνουν με τα google cars.

Αν πετύχεις κάτι παρόμοιο στο δρόμο, τότε ξέρεις πως! :smile:

google_street_view_car.png

Παρεμπιπτόντως, στις περισσότερες περιοχές έχει βελτιωθεί τις τελευταίες ημέρες η ανάλυση του Google Earth (και google maps) και των εναέριων/δορυφορικών φωτό σημαντικά. Εκτός μάλλον από κάποιες (υποτιθέμενα) ευαίσθητες περιοχές (πχ στρατόπεδα, ακόμα και κλειστά από ό,τι φαίνεται) που παραμένει η παλιά ανάλυση.

Παράδειγμα: Το Πολεμικό Μουσείο στην Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με παλιά ανάλυση ("θολωμένο") και οι γειτονικές περιοχές με τη νέα καλύτερη ανάλυση...

polemiko_mouseio.jpg

Last edited: