Re: Απάντηση: Google I/O 2014
Ναι, καλά.. η MS είχε το πρώτο flat design αλλά κανείς δεν είπε ότι η Apple την αντέγραψε.. τώρα που το κάνει ο market leader (Android) ξαφνικά είναι αντιγραφή..
Επίσης για το iOS 8 και το τρελό rip off του Android τα έχουμε πει, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε..
Δεν λέω ότι δεν πέφτει η αντιγραφή της αρκούδας, αλλά γίνεται (πια) συστηματικά από όλους προς όλους.. οπότε δεν είναι πια νέο..
Ε, όχι και σαλάτα.. απλά έγιναν μερικά "happenings" για να αποκτήσει ενδιαφέρον.. όχι σαν τα βαρετά events της Apple που όλα πηγαίνουν καλά και δεν έχει καθόλου πλάκα.
To L το περιμένω και εγώ με ανυπομονησία..
Στα χνάρια της apple (design που θυμίζει IOS 7, 64 bit μετά από ένα χρόνο, Fit αντί Health Kit, Auto αντί IOS carplay, ανανεωμένο google tv αντί apple tv κλπ).
Όλα αυτά είναι καλα για τους χρηστες android ώστε να βελτιωθεί κάπως η εμπειρία χρήσης τους..
Ναι, καλά.. η MS είχε το πρώτο flat design αλλά κανείς δεν είπε ότι η Apple την αντέγραψε.. τώρα που το κάνει ο market leader (Android) ξαφνικά είναι αντιγραφή..

Επίσης για το iOS 8 και το τρελό rip off του Android τα έχουμε πει, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε..
Δεν λέω ότι δεν πέφτει η αντιγραφή της αρκούδας, αλλά γίνεται (πια) συστηματικά από όλους προς όλους.. οπότε δεν είναι πια νέο..

Το θέμα βεβαια είναι ποτε και πως, καθότι η google δεν έχει τον απολυτο έλεγχο του hardware όπως η apple (με μικρές εξαιρέσεις όπως στα nexus).
Εδώ και στην παρουσίαση τα έκαναν ψιλοσαλατα.. http://www.dailydot.com/technology/a-weird-day-at-google-i-o/
Πάντως το design του λειτουργικού εκ πρωτης μου αρέσει. Αναμένουμε να το δούμε και σε πραγματική λειτουργία..
Ε, όχι και σαλάτα.. απλά έγιναν μερικά "happenings" για να αποκτήσει ενδιαφέρον.. όχι σαν τα βαρετά events της Apple που όλα πηγαίνουν καλά και δεν έχει καθόλου πλάκα.

To L το περιμένω και εγώ με ανυπομονησία..