Google Nexus 10

Εγω παντως προτιμαω ακομα το Nexus 7 ... Ειναι ο,τι καλυτερο εχει βγει σε tablet ... (ακομα και απο το Ipad mini ) και στις 7 ιντζες αλλα και στην τιμη που εχει , ΔΕΝ νομιζω οτι εχει αντιπαλο .... Και με το Jelly Bean 4.2 απλα ΠΕΤΑΕΙ ....

Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω , στο επιπεδο που εχουν φτασει πλεον τα Android , ειναι ΚΑΘΑΡΑ θεμα επιλογης και προσωπικου γουστου , τι θα παρει καθενας ... Και αν συνυπολογισουμε και το θεμα της τιμης που εχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα ... εκει πλεον η ζυγαρια γερνει προς τα Nexus Tablets.....

Last edited:
Καλημέρα
Κάτοχος και εγώ του nexus 10.το tablet ειναι απολαυση αλλα το μονο πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν έχω ήχο στην τηλεοραση μου όταν συνδεω το tablet με το hdmi καλώδιο.σε αλλη τηλεοραση που το δοκιμασα όμως είχα ηχο κανονικά.....αρα είναι θέμα τηλεορασης.καμια ιδέα κανεις πως μπορω να έχω ήχο?το μοντελο της tv που δεν βγαζει ήχο είναι philips 42pfl 9732d.....thanks

Καλημέρα
Κάτοχος και εγώ του nexus 10.το tablet ειναι απολαυση αλλα το μονο πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν έχω ήχο στην τηλεοραση μου όταν συνδεω το tablet με το hdmi καλώδιο.σε αλλη τηλεοραση που το δοκιμασα όμως είχα ηχο κανονικά.....αρα είναι θέμα τηλεορασης.καμια ιδέα κανεις πως μπορω να έχω ήχο?το μοντελο της tv που δεν βγαζει ήχο είναι philips 42pfl 9732d.....thanks

Δες μήπως υπάρχει ρύθμιση στα audio settings στην tv που να λέει κάτι σαν...

"HDMI+sound"....

Το θεμα ειναι οτι οι αλλες συσκευες που εχω πανω στην tv με hdmi κανονικο οχι micro δουλεουν κανονικα και ηχο εχω και εικονα....
Δες μήπως υπάρχει ρύθμιση στα audio settings στην tv που να λέει κάτι σαν...

"HDMI+sound"....

Το 10αρι το έχει φέρει κανείς Ελλάδα ή πρόκειται σύντομα?Έχει ακουστει καμιά τιμή για εδώ στο περίπου?

Ευχομαι σε λιγο να σας γραψω και τις δικές μου εντυπυπώσεις...
Λίγο που ασχοληθηκα μαζί του σε ενα κατάστημα , επαθα πλάκα ...
Οτι πιο γρηγορο υπάρχει σε 10αρα ταμπλέτα.

Είναι δυο με τρεις μέρες στα χέρια μου και θα σας παραθεσω τις μέχρι τώρα εντυπώσεις μου.

+Το πιο γρήγορο/σβέλτο android tablet της αγοράς
+Εξαιρετικό display 2560x1600 !!!
+Η καλύτερη αυτονομία σε android tablet (το ipad πρεπει να έχει μισό κλίκ καλύτερη)
+Απόλυτα customizable
+Mini hdmi out
+Stereo landscape speakers
+Παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις και θα πάρει και την 5.0
+Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής
+Ανταγωνιστική τιμή
+USB OTG διαβάζοντας εξωτερικά στικακια
+Πολύ καλό gps

-Επειδή είναι 16/10 ,το landscape typing δεν είναι οτι καλύτερο για τους χαρακτήρες που είναι στην μέση
-Software keys που κλέβουν μισή ίντσα και υπάρχει κίνδυνος λάθους με το home button ακριβώς κάτω απο το space.
-Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αλλά όχι σαν το αλουμίνιο του ipad
-Όπως ολά τα nexus δεν έχει microsd αλλά φυσικά υποστηρίζει usb stick.

Re: Απάντηση: Google Nexus 10

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Samsung-GT-P8110-Google-Nexus-10-HAEEUR.htm

Στα 349 το 32αρι!
Οποιος θελει το κορυφαίο android tablet , ας τρέξει...

Μεγειές. το 32άρι πήρες φαντάζομαι ε;

το ροοταρες;

έχει δυνατό wifi π.χ. σαν laptop ;

Πολυ καλό wifi , ακαριαία απόκριση.
Δεν το εκανα ακομα root γιατι δεν προλαβα.Καποια στιγμή θα ασχοληθώ.

Εξαιρετική τιμή. Μας μπρίζωσες βραδιάτικα και ερχόμαστε από αναβαθμίσεις !!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Google Nexus 10

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Samsung-GT-P8110-Google-Nexus-10-HAEEUR.htm

Στα 349 το 32αρι!
Οποιος θελει το κορυφαίο android tablet , ας τρέξει...
Απίστευτη τιμή!!! Το παρήγγειλα και αύριο το πρωί θα το έχω :Banane0:

υγ. Απ' ότι μου είπαν έμειναν λίγα κομμάτια ακόμα!

(Send from mini iPad)

Last edited: