Google Nexus 7 [2012]

Απάντηση: Google Nexus 7

Να εκφράσω από δω μέσα τις ευχαριστίες μου για το άψογο service της ASUS...
Βρίσκεται στην Τσεχία,δεν επιβαρύνθηκα με καμιά χρέωση,και η όλη διαδικασία διήρκησε 10 μέρες.
Παραδέχθηκαν βλάβη στην οθόνη,και έγινε επισκευή.
Η συσκευή ήρθε στα χέρια μου ξανά,σαν καινούργια.

και διαβάζοντας και τα προηγούμενα μηνύματα περί αυτονομίας..

είμαι με 4.2.2 από την πρώτη στιγμή που βγήκε, και όταν δεν το χρησιμοποιώ το βάζω σε λειτουργία πτήσης (που νομίζω είναι και το καταλληλότερο αντί να κάνω shutdown π.χ.) Με λίγη χρήση την ημέρα, κρατάει κάπου 1 - 2 βδομάδες... shutdown εχω να το κάνω μήνες ολόκληρους... (έχω το 8άρι).

Re: Google Nexus 7

Εξ όσων γνωρίζω το μίντια δουλεύει μόνο με Ελλάδα ως προμηθευτές.

.........
....................ωραία λοιπών το Πάσχα είναι προ των πυλών ετοιμάζομαι για αγορά στο 16αρι.

Πραγματικά σε αυτή την τιμή ακούγεται κελεπούρι
Νομίζω ότι κάνεις δεν έχει λόγο να κοιτάξει για πιο φθηνή κινέζικη ταμπλέτα όταν το nexus 7 είναι στα 200 ευρώ.

Απάντηση: Re: Google Nexus 7

Πραγματικά σε αυτή την τιμή ακούγεται κελεπούρι
Νομίζω ότι κάνεις δεν έχει λόγο να κοιτάξει για πιο φθηνή κινέζικη ταμπλέτα όταν το nexus 7 είναι στα 200 ευρώ.

ακριβώς αυτό λέω και εγώ σε όσους με ρωτάνε...

Ναι, είμαι σίγουρος.
Το παίρνεις φθηνότερα με δωροεπιταγη γερμανός που εξαργυρωνεις επιτόπου, -50 για το απλό και -75 για το 3G :thumbup: είναι για τις μέρες του Πάσχα. Πήγαινε και ρώτα τα παιδιά που δουλεύουν και μάθε.

Είναι μάλλον επειδή αρχές Μαίου ανακοινώνεται το καινούριο... :flipout:

Όχι βρε Άθεε επιστημονικέ μετανάστη. Είναι γιατί εδώ στην πατρίδα έχουμε Πάσχα. Και αν δεν πάρεις και μία ταμπλέτα πως θα πας στην ανάσταση?? :-)

Πάντως είναι πλέον ευκαιρία το μηχάνημα.

Ναι πολύ καλή προσφορά. Μολις έριξα παραγγελιά για ενα 32αρι 3G :D

Πριν από ~10 μέρες περίπου, ενεργοποίησα και δεύτερο χρήστη στο Ν7 μου (των 8GB)... Από τότε παρατηρώ stuttering και ότι γενικά έχει χάσει την "αεράτη" αίσθηση που είχε μέχρι εκείνη την στιγμή... Τώρα βέβαια που είπα στην σύζυγο ότι μπορεί να μπαίνει και εκείνη στο δικό της account, δεν μπορώ απλά να το διαγράψω... (γιατί μετά πρέπει να τα ξαναπερνάω όλα όταν τον ξαναδημιουργήσω)

έχει παρατηρήσει κανείς σας κάτι αντίστοιχο σε δημιουργία δεύτερου χρήστη στο Ν7? δυστυχώς το κάνει ακόμα και μετά από reboot, και πριν καν μπει ο δεύτερος χρήστης μέσα...
επίσης όταν το λειτουργήσει και ο δεύτερος χρήστες, η διαθέσιμη μνήμη μειώνεται περισσότερο, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο αυτό με το φαινόμενο, αφού το κάνει και πριν μπει ο δευτερος.

Να ενημερωσω τους κολλημενους με την αναπαραγωγη audio οτι το ρουταρισμενο 7αρι του αδελφου μου δουλεψε πολύ καλα με το m2tech hiface2 και την εφαρμογη USB Audio Recorder με τικαρισμενη την επιλογη της εφαρμογης για root devices (χωρις δεν ξεκινουσε η αναπαραγωγη)....

στο site του Γερμανου παντως δεν φαινεται να ειναι σε προσφορα
το 32αρι 3g εχει 339
η δωροεπιταγη δινεται στα καταστηματα;