Google σήμερα 11 Μαϊου

Aντε... επιτελους !
Μοντελο - χρωμα ?

ΥΓ.. μην αρχισεις να ρωτας, ΧΩΡΙΣ να εχεις διαβασει πρωτα τα αντιστοιχα νηματα!
Δεν ξερω - δεν απαντω ....:ernaehrung004:

3G 32G black (αν και βασικα και το 3G και τα +16 ακλαφτα θα πανε αλλα λεμε τωρα....)

ΥΓ Οταν εγω ειχα iPad εσύ έπαιζες με πλαστελίνες :p

To ιδιο πηραμε!

Το 3G εμενα μου χρειαστηκε το Πασχα, που εφυγα εκτος Αθηνας, και στο χωριο μου εχει μονο Vodafone 3G (στο κινητο εχω Cosmote).
Πηρα μια καρτουλα 10gb - 20 ευρω και την αβγαλα φινα για 10 μερες !

Επιανε καμπανα (full σημα) και ταχυτατη πλοηγηση...

Κανε ομως πρωτα αναβαθμιση , γιατι με το πρωτο firmware κολλαγε λιγο η vodafone (ηθελε συνεχως reset ta network settings).

Τι καρτούλα προτείνεις για data only (κατι προπληρωμένο για εκτακτες περιπτωσεις - όπως αυτη που λες - εχω στο iphone data με Voda και ελεγα να παρω κατι σε cosmote)

JB για το τελευταιο firm παίζει;

/ΟΤ

JB δεν υπαρχει ακομη για κανενα firmware στο ipad2...

Εγω πηρα μια απο τις λιγες που ειχαν ξεμεινει απο Vodafone.
Τωρα εχουν αλλαξει νομιζω προγραμμα , εχουν καρτα για 10 μερες με 1GB - 20 ευρω.
Cosmote δε ξερω, γιατι ετσι κι αλλιως εχω το κινητο μου με προγραμμα .

Thanks dear fanboy (δεν το χω παραλαβει ακόμα, από το απόγευμα θα σε λεω παλι Γιάννη :p)

δες και κάρτα Q προπληρωμένη, 5e για 500ΜΒ, not bad.

JB δεν υπαρχει ακομη για κανενα firmware στο ipad2...

Εγω πηρα μια απο τις λιγες που ειχαν ξεμεινει απο Vodafone.
Τωρα εχουν αλλαξει νομιζω προγραμμα , εχουν καρτα για 10 μερες με 1GB - 20 ευρω.
Cosmote δε ξερω, γιατι ετσι κι αλλιως εχω το κινητο μου με προγραμμα .

Thanks dear fanboy (δεν το χω παραλαβει ακόμα, από το απόγευμα θα σε λεω παλι Γιάννη :p)
Γιάννη μου;

Γιαννάκη μου;

Τί μου κάνεις;

......

:p :p :p

Τακη, αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα, θα το ριξω κατω, να σπασει να γινει 1000 κομματια το άτιμο :p

Κοιτα, αν ειναι να αργησει πολυ το δικο μου, θα σου το σπασω μονος μου για να αισθανθώ καλυτερα...

:p

32 gb 3g ... το 3g οκ αλλα αυτο με τα gb πια ειναι εκμεταλλευση με μια καρτα sd θα ταν πολυ πιο φθηνα ...

τα 32 gb φανταζομαι για βιντεο ε ?

ακομα να το φτιαξουν ?

θα χα σκασει ...