Google TV Streamer (4K)

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Και εγώ αγόρασα δεύτερο γιατί μου άρεσε πολύ
Το κομπιουτεράκι ενώ ανάβει το λαμπάκι δεν αποκρίνεται και τη ρύθμιση την έκανα χειροκίνητη γιατί δεν γινόταν με τπτ από το google home
Ξέρει κάποιος κάνα κόλπο για το κομπιουτεράκι ;

• Like
Reactions: Totti10
Και εγώ αγόρασα δεύτερο γιατί μου άρεσε πολύ
Το κομπιουτεράκι ενώ ανάβει το λαμπάκι δεν αποκρίνεται και τη ρύθμιση την έκανα χειροκίνητη γιατί δεν γινόταν με τπτ από το google home
Ξέρει κάποιος κάνα κόλπο για το κομπιουτεράκι ;
Μαλλον δεν εχει συνδεθει σωστα,αν αναφερεσαι στο καινουργιο
Δοκιμασε ξανα ολη τη διαδικασία απο την αρχη της συνδεσης
Απο που το αγορασες το καινουργιο;;;

Μαλλον δεν εχει συνδεθει σωστα,αν αναφερεσαι στο καινουργιο
Δοκιμασε ξανα ολη τη διαδικασία απο την αρχη της συνδεσης
Απο που το αγορασες το καινουργιο;;;
Από Amazon

• Like
Reactions: Totti10
Το παρέλαβα χθες. Μάλλον παρορμητική αγορά, μιας και δεν έχει κάποια πράγματα που ήθελα άλλα τέλος πάντων...
Τα καλά: γρήγορη ανταπόκριση στην πλοήγηση. Έχω την αίσθηση ότι ο ήχος είναι καλύτερος συγκρινόμενος με το κουτί της cosmote tv που είχα.

Με παίδεψε να εγκαταστήσω τις ελληνικές εφαρμογές (δεν τις έβρισκε και αναγκαστικά τις εγκατέστησα από τη κινητό). Το πληκτρολόγιό του παραδόξως ελέγχει την (παλιά Sony) τηλεόραση. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω με κάποιον τρόπο να δω περιεχόμενο μέσω δικτύου...

Το παρέλαβα χθες. Μάλλον παρορμητική αγορά, μιας και δεν έχει κάποια πράγματα που ήθελα άλλα τέλος πάντων...
Τα καλά: γρήγορη ανταπόκριση στην πλοήγηση. Έχω την αίσθηση ότι ο ήχος είναι καλύτερος συγκρινόμενος με το κουτί της cosmote tv που είχα.

Με παίδεψε να εγκαταστήσω τις ελληνικές εφαρμογές (δεν τις έβρισκε και αναγκαστικά τις εγκατέστησα από τη κινητό). Το πληκτρολόγιό του παραδόξως ελέγχει την (παλιά Sony) τηλεόραση. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω με κάποιον τρόπο να δω περιεχόμενο μέσω δικτύου...
Απο το eshop παρελαβες;;Τωρα θυμηθηκα οτι και εγω ειχα δυσκολευτει να βρω τις εφαρμογές απο αυτο που ειχα παρει απο το eshop που ειχε ερθει με ανταπτορακι μαζι.Ειναι αυτο που εστειλα πισω γιατι ειχαν θεμα οι εφαρμογες μετα απο καποιο καιρο
Νετφλιξ-ΗΒΟ σου παιζουν κανονικα;;;
Περιεργο…Απο πουωτα φερνουν αυτοι απο το eshop
Παρεπιπτόντως ακομη δεν εχω ενημερωση απο αυτο που εστειλα πισω

Απο το eshop παρελαβες;;Τωρα θυμηθηκα οτι και εγω ειχα δυσκολευτει να βρω τις εφαρμογές απο αυτο που ειχα παρει απο το eshop που ειχε ερθει με ανταπτορακι μαζι.Ειναι αυτο που εστειλα πισω γιατι ειχαν θεμα οι εφαρμογες μετα απο καποιο καιρο

Από e-shop.gr (εργοστασιακά σφραγισμένο) παρέλαβα προχθές κι εγώ με φορτιστή Type A που προορίζεται για χρήση στην αμερικανική ήπειρο και στην Ασία, με έναν ευρωπαικό αντάπτορα στο κουτί. Η εμπειρία μου όμως είναι διαφορετική. Το Streamer βρήκε όλες τις ευρωαικές/ελληνικές εφαρμογές και συνδρομητικές υπηρεσίας. Εξ όσων γνωρίζω η εύρεση ή μη εφαρμογών έχει να κάνει με τη χώρα που είναι "κλειδωμένος" ο λογαριασμός της google καθώς το hardware και το software της συσκευής είναι παγκοσμίως ίδια

Ναι, από e-shop το πήρα και είναι με το ανταπτοράκι. Απ' ό,τι βλέπω ο λογαριασμός Google που χρησιμοποίησα δεν έχει επιλεγμένη τοποθεσία, το μενού είναι αγγλικά, ενώ κατά το σετάρισμα του streamer απενεργοποίησα την τοποθεσία. Ίσως γι' αυτό δεν έβρισκε στις ελληνικές εφαρμογές. Netflix&HBO δεν έχω προς το παρόν... Οι ταινίες του CINOBO (αν και όταν καταφέρω και τις δω) μου είναι αρκετές προς το παρόν.