Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 28,643 Land of Dystopia 24 March 2008 #21 Guybrush said: Πριν αρχίσει το live, με το που έφυγε το support group, ο Μανωλάκος μου είπε: "Πρόκειται να ζήσουμε ιστορικές στιγμές, είμαι σίγουρος". Βγήκε αληθινός... Click to expand... ....για λέγε, για λέγε, είπα ότι θα τους ψάξω για λέγε
Guybrush said: Πριν αρχίσει το live, με το που έφυγε το support group, ο Μανωλάκος μου είπε: "Πρόκειται να ζήσουμε ιστορικές στιγμές, είμαι σίγουρος". Βγήκε αληθινός... Click to expand... ....για λέγε, για λέγε, είπα ότι θα τους ψάξω για λέγε
A asikamin New member 31 July 2006 84 24 March 2008 #22 Eki_65 said: ...μια παρουσίαση του γκρούπ καλό θα έκανε, επιρροές, χώρα προέλευσης, ήχος κτλ. Click to expand... Fields of the Nephilim At the Gates of Silent Memory fields of the nephilim - moonchild η βραδιά (Παρασκευή) ήταν απίστευτη.Μου έλειψαν βέβαια και οι υπόλοιποι (Tony Pettitt & αφόι Writt) Last edited: 24 March 2008
Eki_65 said: ...μια παρουσίαση του γκρούπ καλό θα έκανε, επιρροές, χώρα προέλευσης, ήχος κτλ. Click to expand... Fields of the Nephilim At the Gates of Silent Memory fields of the nephilim - moonchild η βραδιά (Παρασκευή) ήταν απίστευτη.Μου έλειψαν βέβαια και οι υπόλοιποι (Tony Pettitt & αφόι Writt)
Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 28,643 Land of Dystopia 24 March 2008 #23 Μάλλιστα πολυ ενδιαφέρουσα δουλειά και εξαιετική σκηνική παρουσία. Αξίζουν!!!