goto

είναι το πρώτο (και ελπίζω όχι το τελευταίο) μου βήμα σε τέτοιου είδους κατασκευές

σύντομα θα ανοίξω και σχετικό νήμα

Συμφωνα με την ιστοσελίδα του τα tractrix εχουν κοστος 73 ευρώ + μεταφορικά. Εγώ εχω κοστος σε CNC με τεφλον για υλικό γυρω στα 100 ευρώ + βαφή. Οποτε συμφερει να δοκιμασουμε τα δικά του.
τα BMS βρισκω εδω http://www.adamhall.com/en/Driver_1.html
στα 48 ευρώ - υπαρχει τιποτε καλύτερο σε τιμή ?
Jimazz τι χρονο παραδοσης είχες ?

πριν κανα μήνα ο Rainer έβγαλε στο ebay δύο ζευγάρια κόρνες, η πρώτη έκλεισε γύρω στα 36 κάτι ευρώ και την έχασα για μισό ευρώ το τελευταίο δευτερόλεπτο
το δεύτερο ζευγάρι το έκλεισα στα 53 ευρώ (ίσως να μπορούσα και λιγότερο, αλλά δεν το´ρίσκαρα), 50 ευρώ όπως και να έχει θεωρώ οτι είναι εξαιρετική τιμή

στα mail που ανταλλάξαμε με τον Rainer (πριν και μετά τη δημοπρασία) αποφάσισα να μου στείλει και ένα ζευγάρι bms, αν θυμάμαι καλά κάτι λιγότερο από 50 ευρώ, μου τα έστειλε με τις κόρνες χωρίς έξτρα επιβάρυνση μεταφορικών

είναι πολύ πιθανό να ξαναβγάλει σύντομα στο ebay σετάκια καθώς μου είπε οτι έχει αρκετά έτοιμα

χρόνος παράδοσης ήταν 9 ημέρες χωρίς tracking number..

Last edited:
γιατι οχι? Εχει χωρο εδω, θα δουμε και θα ακουσουμε και τα συστηματα και θα παμε στην πιστα με την Αλφασουντ αν ειναι καλοκαιρι.(οι ξανθιες δεν μας ενδιαφερουν, ετσι?)

γιατι οχι? Εχει χωρο εδω, θα δουμε και θα ακουσουμε και τα συστηματα και θα παμε στην πιστα με την Αλφασουντ αν ειναι καλοκαιρι.(οι ξανθιες δεν μας ενδιαφερουν, ετσι?)

5-10 ΜΑΙΟΥ ειχα ερθει uppsala για δουλειά. Δεν ξερω αλλα εκεινα τα μέρη (βλεπε Β. Ευρώπη) προσφερονται για τετοιου ειδους συναθροισεις και fest. Μιας και εδω στην Ελλάδα ειμαστε λιγο "ζουλού" για τετοιου ειδους fest (αν και πολύ θα το ηθελα) προτείνω το european triode fest που θα γινει φετος στην Γαλλία Stella (north of France) from 26th to 29th november 2009.http://www.triodefestival.net/ :Banane0:

Last edited:
Καλοριζικα!Ελπιζω να κατεβειτε κατω με τον συνονοματο σου.

Κωστα και εσυ στα βασανα?:)

ειπα να παίξω στα λιγο στα ρηχά πριν μπω στα βαθια ;-) καλοκαιρι ειναι ... οποτε βολευει ..

Καλοριζικα!Ελπιζω να κατεβειτε κατω με τον συνονοματο σου.

Κωστα και εσυ στα βασανα?:)

τον Αύγουστο θα βρίσκομαι για αρκετές ημέρες κοντά στα μέρη σου, θα είσαι εκεί ???

5-10 ΜΑΙΟΥ ειχα ερθει uppsala για δουλειά. Δεν ξερω αλλα εκεινα τα μέρη (βλεπε Β. Ευρώπη) προσφερονται για τετοιου ειδους συναθροισεις και fest. Μιας και εδω στην Ελλάδα ειμαστε λιγο "ζουλού" για τετοιου ειδους fest (αν και πολύ θα το ηθελα) προτείνω το european triode fest που θα γινει φετος στην Γαλλία Stella (north of France) from 26th to 29th november 2009.http://www.triodefestival.net/ :Banane0:

πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα......:ernaehrung004:

γαλλικά δεν είναι τα supravox ??? να προγραμματίσουμε και τίπουτις αγορές ..........

Η Ουψαλα ειναι βορεια της Στοκχολμης, εκει ειναι αγριοι.
Εμεις εδω στα Νοτια ειμαστε οι καλοι.
Απο οτι ξερω δεν εχει καλο συστημα εκει πανω, εδω ειναι τα καλα συστηματα.
Οποιος περναει απο εδω μπορει να σταματησει για κανα καφε

Η Ουψαλα ειναι βορεια της Στοκχολμης, εκει ειναι αγριοι.
Εμεις εδω στα Νοτια ειμαστε οι καλοι.
Απο οτι ξερω δεν εχει καλο συστημα εκει πανω, εδω ειναι τα καλα συστηματα.
Οποιος περναει απο εδω μπορει να σταματησει για κανα καφε

Χα Χα ! Σπύρο εχεις χιουμορ μ' αρεσεις !
Παντως οι βικιγκς το εχουν με την μουσικη. Οσες μερες ημουν εκει ειδα παρα πολλα νεα παιδια να κυκλοφορουν στους δρομους εχοντας ενα μουσικο οργανο στην πλατη (και μαλιστα ειδα πολλα κοντρα μπάσα ... ) μπράβο τους.
Να πω την αλήθεια ειχα σκεφτει να σε ενοχλήσω αλλα δεν ειχα χρονο ουτε για κατουρημα. Να φανταστεις ουτε Στοκχόλμη πηγα που ηταν δίπλα. Πάντως οταν ξανανεβω θα περάσω για καφε και όχι μονο.. :worshippy:

εχεις απολυτο δικιο οσον αφορα την μουσικη εδω.
Ειναι σε υπερ-ανθιση, να φανταστεις οτι εχει μερικα μεγαλα μαγαζια εδω που πουλανε μουσικα οργανα και ειναι ολο γεματα! Μου εκανε εντυπωση ενας νεαρουλης σημερα σε ενα τετοιο μαγαζι, ηταν περιπου 8 με 10 ακομα η φωνη του ηταν σαν μικρου παιδιου, παιδευε τον πωλητη για ενα πεταλι που ηθελε να αγορασει, τελικα τον ρωτησα τι παιζει, μου λεει οτι πηγαινε παραληλλα με το σχολειο σε ενα μουσικο σχολειο και θα πηγαινε για κοντραμπασιστας αργοτερα, αλλα επαιζε και ροκ ταυτοχρονα!
Μην ξεχνας οτι η Ουψαλα ειναι πανεπιστημιουπολη και εκει υπαρχουν ανθρωποι με πολλα ενδιαφεροντα.
Στην Στοκχολμη δεν εχασες και τιποτις, αλλα εδω εχασες αρκετα ενδιαφεροντα πραγματακια. περιμενω την αλλη φορα για καφε, κορνες και βολτες με την Αλφασουντ.

Εσεις εκει ειστε τυχεροι. Ακουτε και καμια τζαζιά ζωντανη και κανα κονσερτο live , εχετε και καλα ραδιοφωνα - μια χαρα . Εμεις εδω κονσερβα ολα ... ευτυχως ερχεται και ο Θανασης Τεταρτη να ακουσουμε τιποτε γιατι αλλιως βραστα.