Gps is true ...Yeah

BigMac, οκ για τις εφαρμογές αλλα υπάρχουν και ζητήματα τα οποια δε λύνονται απο αυτα.

ενα fashion phone δεν ειναι απαραίτητα ακριβο απλα μουράτο.
Και το iphone εχει και τα 2, και οταν θα πωλειται επίσημα εδω θα δουμε και την τιμή του....

για τους προλαλίσαντες μαζί με το iphone δούλευα ταυτόχρονα το touch και το 2020i τελικά έμεινα μόνο με το iphone γιατί είναι μακρά γρηγορότερο,τώρα περιμένω και τα γκατζετάκια που θα γραφτούν και τότε να δούμε εάν θα υστερεί.

Re: Απάντηση: Gps is true ...Yeah

BigMac, οκ για τις εφαρμογές αλλα υπάρχουν και ζητήματα τα οποια δε λύνονται απο αυτα.

ενα fashion phone δεν ειναι απαραίτητα ακριβο απλα μουράτο.
Και το iphone εχει και τα 2, και οταν θα πωλειται επίσημα εδω θα δουμε και την τιμή του....

Δώσε μου σε παρακαλώ ένα παράδειγμα ''αλυτου ζητήματος'...

Για το fashion phone σε παρακαλώ μην επιμένεις γιατί κανετε πολύ μεγάλο λάθος. Αν το αγοράσει κάποιος το iPhone για να πουλήσει μούρη τότε αυτός έχει το πρόβλημα. Οι περισσότεροι όμως πιστεύω πως το αγόρασαν για να κάνουν την δουλειά τους (μουσική, τηλέφωνο, internet, email). Τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεσαι έρχονται απλά στο πακέτο.

Όσο για την τιμή του, αυτό έχει να κάνει και με την πολιτική της εταιρίας που θα το εισάγει εφόσον δεν υπάρχει επίσημη Apple Hellas.

Last edited:
Παιδιά συγνώμη κι εγώ που ξέφυγα από το θέμα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να γυρίσουμε στο θέμα μας.

Κι ερωτώ: έχουμε καμιά ενημέρωση από software τι γίνεται; ή θα μείνουμε στο google map;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gps is true ...Yeah

Δώσε μου σε παρακαλώ ένα παράδειγμα ''αλυτου ζητήματος'...

Ολα όσα αναφέρονται σε εκεινο το thread με τις ελλειψεις. Και μιλώ για λύσεις με αναβαθμιση firmware οχι βουντου και 1234 patch και 3ρδ party software για να κάνουμε τα αυτονόητα.

Για το fashion phone σε παρακαλώ μην επιμένεις γιατί κανετε πολύ μεγάλο λάθος. Αν το αγοράσει κάποιος το iPhone για να πουλήσει μούρη τότε αυτός έχει το πρόβλημα.

Fashion phone ειναι, εχει ολα τα απαραιτητα χαρ/κα: ειναι κόσμημα εχει ώραια γραφικα και εφφέ ειναι μουράτο πως να το κάνουμε. Το οτι ειναι fashion phone δεν ειναι κακό κάθε άλλλο, απλα δείχνει τον προσανατολισμό του.

Οι περισσότεροι όμως πιστεύω πως το αγόρασαν για να κάνουν την δουλειά τους (μουσική, τηλέφωνο, internet, email). Τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεσαι έρχονται απλά στο πακέτο.

Τα ίδια κάνω και με το κ770i, απλα με το iphone ειναι ποιο ευχρηστα και ευχάριστα συμφωνούμε!!!
Τώρα για internet και email επετρεψε μου να διαφωνίσω κάθετα.

Όσο για την τιμή του, αυτό έχει να κάνει και με την πολιτική της εταιρίας που θα το εισάγει εφόσον δεν υπάρχει επίσημη Apple Hellas.
Αντε να δούμε, ελπίζω να μην ξεπεράσει τις τιμές του ebay

Αρκετα όμως βγήκαμε of topic, δεν αντιλέγω οτι το iphone ειναι καταπληκτική συσκευή η οποια εχει μεν κάποιες ελλείψεις σοβαρες και μή και εχει το potential να γίνει τέλεια αρκει να το θέλουν οι τυπάδες εκει πάνω στην apple.
Το θετικό ειναι οτι με τις επίσιμες 3rd party εφαρμογες θα σωθει η κατάσταση και αν δεν εκαναν αυτη την κίνηση τα πράγματα δεν θα ήταν ρόδινα.

Επίσης δε πρέπει να ξεχνάμε οτι τα PPC ειναι ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΣΕΠΗΣ με ενσωματωμένο τηλέφωνο ενω το iphone ενα τηλεφωνο με multimedia εφαρμογές.

Φραγκι, αν δεν παρεις το Iphone στα χερια δεν προκειται να καταλαβεις...
Ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τηλεφωνο που κανεις ευκολα και γρηγορα Internet browsing..
Και εγω εχω smartphone με WM6 αλλα καμια σχεση...

Mα, γιατι λες οτι δεν το έχω πιάσει στα χέρια?

Οσο αφορα το internet εννοώ μεσω gprs, όπου έχει wifi ε τότε θα εχει και υπολογιστή τριγύρω για να κάνω την δουλεια μου...

Εννοω να το εχεις "ζησει"...
Και για το wifi μην νομιζεις, εμενα σπιτι με εχει εξυπηρετησει πολλες φορες οταν βαριεμαι να ανοιξω υπολογιστες..

Επίσης, όπου σταθώ κ όπου βρεθώ υπάρχει όλο κ κάποιο "ελεύθερο"(κοινώς ξεχασμένο ξεκλείδωτο) wifi internet που αμέσως κάνω join....χιχιχιχι....δεν φταίω εγώ βρε παιδιά που το έχει αφήσει ξεκλείδωτο....:fahne90: