Gps με καλο touch

zilmer

AVClub Addicted Member
20 October 2008
2,327
Δεν ξερω αν ειμαι εδω στην σωστη κατηγορια , αλλα εχω ενα MLS και μου εχει σπασει τα νευρα .Μερικες φορες του παταω αλλο γραμμα και βγαζει αλλα για αλλα.Μιλαω για GPS αυτοκινητου.Η δουλεια μου εινα επαγγελματικη οδηγηση και μου χρειαζεται συνεχεια.
Ξερετε εκει στις 5"-7" οθονες , να εχουν καλη αποκριση αλλα και παραλληλα καλους χαρτες? Δεν θελω ομως με φωνητικες εντολες γιατι ειχα (παλι MLS) και δεν γινεται για πρακτικους λογους (οχι δεν ειμαι μουγγος :p απλα ντρεπομαι οταν εχω πελατες )

Γιατί δεν περνάς από ένα κατάστημα να δεις και να δοκιμάσεις ζωντανά κάποιες συσκευές. Συσκευή με ΤΟΜΤΟΜ έχεις δει? Επίσης μόλις βγήκαν στην αγορά συσκευές με το Don't panic της Mireo με χάρτη από την GeoIntelligence.
Για τις συσκευές πχ της Mireo σου δίνουν να κάνεις και test drive από όσο ξέρω. Φαντάζομαι θα μπορείς να κάνει κάτι αντίστοιχο και με κάποια με ΤΟΜΤΟΜ.

να´σαι καλα φιλε-στο καταστημα , οπως και το δικο μου μια χαρα λειτουργουν-μετα απο 2-3 βδομαδες χρηση τα παιζουν-τεσπα παντως ευχαριστω πολυ

Τόσο γρήγορα και όταν δεν χρησιμοποιείς τις συσκευές για κάτι άλλο περίεργο μου φαίνεται. Πάντως για μένα για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχεις μόνο 2 επιλογές. ΤΟΜΤΟΜ και Mireo Don't Panic. Για Ευρώπη οι επιλογές είναι τρομερά περισσότερες.

επείδή έχω και εγώ ένα mls, δεν έχω πρόβλημα με το touch, αντιθέτως η συσκευή μου έχει βγει πολύ καλή..μπορεί να έχει πρόβλημα η συσκευή σου οπότε θα μπορούσες να την στείλεις και στην MLS μπας και στην αντικαταστήσουν.
αν βαριέσαι τότε κοίταξε τις συσκευές που σου είπε ο Γιώργος