GPS module για iPhone..

 Νίκος

Supreme Member
Τελευταίες φήμες θέλουν την Ολλανδική Tomtom να ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια Gps module για το iPhone στην Macworld τον Γενάρη.

Για να δούμε...

tomtom.jpg

παιδιά το άσχημο με την tom tom είναι το Ελληνιστάν το έχει γραμμένο και ελλειπέστατο από την μέχρι πρόσφατη ενασχόληση μου με symbian S60 S80 πίκρα.

Κι εμένα μου την έσπαγε αυτό το θέμα, αλλά το έλυσα με το TIBO στ' αμάξι.

Είναι τέτοια η λύτρωση από το 2020i που πλέον δεν με ενοχλεί καθόλου που δεν έχει gps.

καλά μέχρι να έρθει και στην Ελλάδα επίσημα θα έχουμε και άλλες λύσεις μόλις δούνε τις πωλήσεις

Ναι αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να φορτιζει ταυτοχρονα μιας και στην εισοδο του φορτιστη μπαινει το module. Οποτε για μενα ειναι αχρηστο μιας και θα ρουφαει την μπαταρια σε χρονο 0

Re: Απάντηση: GPS module για iPhone..

Ναι αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να φορτιζει ταυτοχρονα μιας και στην εισοδο του φορτιστη μπαινει το module. Οποτε για μενα ειναι αχρηστο μιας και θα ρουφαει την μπαταρια σε χρονο 0
Φίλε Νικο ΟΧΙ δεν ειναι έτσι .Σας δείχνω το e-mail που τους έστειλα και την απάντηση και την φωτό .Εχει στο πλαι Usb !!!

Great product and well done BUT we can NOT charge the iphone on the car if we install it ………So before you launch it put a plug behind the LocoGPS .

Thank for hearing me

Dimitris

Dimitris,

As stated on the web page there is a mini usb connector for charging and syncing to the iphone while the gps is plugged into the phone. If we were to use a conventional iphone plug then the unit would have to be almost twice the length and then it could be easily broken by accidentally bending it. We just haven't had the chance to update the images yet.

-Curt

loco_side.jpg

Το βασικό είναι ότι έγινε η αρχή. Οπότε η συνέχεια θα είναι σούπερ ! Φοβερό πόσο παραμετροποιήσιμο κ επεκτάσιμο είναι τελικά το iPhone.

για να μου πεί κάποιος αυτό το μαραφέτι δεν είναι gps όπως όλα τα άλλα δηλαδή όταν θα βγάλει κάποιος άλλος κατασκευαστής πρόγραμμα πλοήγησης δεν θα συνεργάζετε!!

Παίδες από ότι διάβασα, το συγκεκριμένο δουλεύει με τα Google Maps τα οποία ειναι πολύ ενημερωμένα. Δεν λειτουργεί με το Navizon.

Αναφέρομαι στο Loco GPS, το οποίο όμως για να δουλέψει θα χρειάζεται να είσαι συνδεμένος είτε με Wifi, είτε με EDGE. Άρα δώρο-άδωρο. Θα ψάχνω κάθε 10μ για wifi router ή θα αγοράσω Edge πακέτο να φαλιρίσω;