GPS / Navigator , τι προτείνετε ?

to navigon 1200 με το 2100 τι διαφορες εχουν? γραφιδες εχουν και τα δυο?

to navigon 1200 με το 2100 τι διαφορες εχουν? γραφιδες εχουν και τα δυο?

Το 1200 έχει 3,5 ιντσών οθόνη ενώ το 2100 4,3 ιντσών οθόνη. Αυτή είναι η διαφορά τους.

Α ωραια μια χαρα.Σε ευχαριστω πολυ.κατι αλλο! και σε αυτο μπορεις να βαλεις χαρτες κλπ ? καλο μου ακουγεται... ρωτησα και κατι αλλο χαζο πριν αν εχει γραφιδα μεσα το κουτι η την παιρνεις εχτρα?

Α ωραια μια χαρα.Σε ευχαριστω πολυ.κατι αλλο! και σε αυτο μπορεις να βαλεις χαρτες κλπ ? καλο μου ακουγεται... ρωτησα και κατι αλλο χαζο πριν αν εχει γραφιδα μεσα το κουτι η την παιρνεις εχτρα?

Και βέβαια μπορείς να βάλεις χάρτες,σε οποιαδήποτε συσκευή.
Γραφίδα νομίζω έχει το 2100

καλησπερα παιδια! να ρωτησω κατι χαζο... οι γραφιδες κανουν ολες την ιδια δουλεια? ή υπαρχουν διαφορετικες για συγκεκριμενο μοντελο κινητου ή gps?:grandpa:

Όλες την ίδια δουλειά κάνουν. Η μόνη διαφορά είναι το σχήμα για να ταιριάζει στην υποδοχή της συσκευής. Μικρή προσοχή μόνο σε μερικές κινέζικες απομιμήσεις αυθεντικών που ξεφεύγει μια στο τόσο στην μύτη πλαστικό εξόγκωμα που μπορεί να χαράξει ένα screen protector (μια φορά μου έχει τύχει). Με ένα μίνι λιμάρισμα μερικών δευτερολέπτων ήταν μια χαρά.

Απάντηση: Re: GPS / Navigator , τι προτείνετε ?

Εγώ αγόρασα από το ebay ένα κινέζικο με 5 ίντσες οθόνη 70 Ευρώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Στη συσκευασία είχε μαζί βάση στήριξης με βεντούζα, φορτιστή αυτοκινήτου, καλώδιο usb και ακουστικά.

Από τη συσκευή έχω μέινει πολύ ικανοποιημένος. Έχει media player παίζει mp3, βίντεο avi, φωτογραφίες και ebooks. Eπίσης έχει fm transmitter για να ακούς τη μουσική από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. Ακόμα μπορείς να βάλεις να παίζει μουσική και μετά να αρχίζεις το πρόγραμμα gps και η μουσική να συνεχίζει να παίζει κανονικά.

Από προγράμματα GPS αυτός μου έβαλε το IGO Amigo σε κάρτα SD 2GB που είχε μαζί με τη συσκευή μαζί με χάρτες ευρώπης και αμερικής (και Ελλάδας φυσικά). Μπορείς να βάλεις ότι άλλο πρόγραμμα θες απλά αντιγράφοντας το στην κάρτα SD, ούτε χρειάζεται σπασίματα ούτε τίποτα. Στο μενού των ρυθμίσεων μπορείς να διαλέξεις ποιο πρόγραμμα θες να τρέχει όταν πατάς το κουμπί πλοήγηση. Μέχρι στιγμής εχω δοκιμάσει Destinator 7 και 8 και Igo 8.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά που έκανα. Δεν ξέρω τι άλλο να ζητήσω από μία συσκευή GPS. Και να σκεφτείτε ότι πλήρωσα μόνο 70 ευρώ!

Το λοκάρισμα των δορυφόρων όταν το ανοίγεις είναι γρήγορο ή θες κανά 5λεπτο;

Σε ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω ποιο Mls destinator ανταγωνίζεται το navigon 1200 ή 2100 σε επεξεργαστή και δυνατότητες? άπλα έχω φάει κόλλημα τώρα ποιες από τις δυο εταιρείες να προτιμήσω?

Να ρωτησω και γω μια που το θεμα ειναι σχετικο???
Αν οχι ας μου το πει καποιος να ανοιξω νεο θεμα...

Αν "επρεπε" να διαλεξετε μεταξυ
Tibo destinator A1200i
Rye 4306
OP Navpoint 4301
ποιο θα επιλεγατε?
Οποιος θελει να γραψει και το γιατι... ελευθερα!

Re: Απάντηση: Re: GPS / Navigator , τι προτείνετε ?

Το λοκάρισμα των δορυφόρων όταν το ανοίγεις είναι γρήγορο ή θες κανά 5λεπτο;

Οχι τι 5λεπτο ; Πάνω από 30 δευτερόλεπτα δεν κάνει, ίσως και λιγότερο.

Tibo destinator A1200i
Rye 4306
OP Navpoint 4301
ποιο θα επιλεγατε?

Θα επέλεγα κάποιο που να μπορείς να βάλεις ότι πρόγραμμα σε βολεύει.

Και φυσικά να είναι αξιόπιστο στο λοκάρισμα, όχι εκεί που προχωράς στην λεωφόρο, να σου δείχνει ότι είσαι ένα στενό δίπλα και σε λίγο να σου ξαναδείχνει ότι είσαι στην λεωφόρο.

Θα επέλεγα κάποιο που να μπορείς να βάλεις ότι πρόγραμμα σε βολεύει.

Και φυσικά να είναι αξιόπιστο στο λοκάρισμα, όχι εκεί που προχωράς στην λεωφόρο, να σου δείχνει ότι είσαι ένα στενό δίπλα και σε λίγο να σου ξαναδείχνει ότι είσαι στην λεωφόρο.

Τασο συμφωνω σε αυτα αλλα ποιο απο αυτα ειναι Οκ σε αυτα?
Εχει κανεις δουλεψει καποιο απο αυτα?

βασικά θα σου πρότεινα σαν πρόγραμμα το destinator και μετά διαλέγεις το μηχάνημα.

Σε ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω ποιο Mls destinator ανταγωνίζεται το navigon 1200 ή 2100 σε επεξεργαστή και δυνατότητες? άπλα έχω φάει κόλλημα τώρα ποιες από τις δυο εταιρείες να προτιμήσω?

Ναι οκ αλλα ποιο μηχανημα ειναι καλυτερο? :idea:

Δύσκολο να απαντηθεί αυτή η ερώτηση γιατί θα έπρεπε κάποιος να έχεις χρησιμοποιήσει για αρκετό χρονικό διάστημα το κάθε μηχάνημα για να μπορεί να εκφέρει γνώμη.
Ο καθένας μας έχει αγοράσει ένα μηχάνημα, έχει βολευτεί με αυτό, άντε να έχει πάρει και ένα δεύτερο... Οπότε δεν γνωρίζει όλα τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του κάθε μηχανήματος.

Tibo destinator A1200i
Rye 4306
OP Navpoint 4301
ποιο θα επιλεγατε?

Για το RYE 4306 εχει αποψη κανεις? :nounder:

Για να ξεκάθαρίσουμε μερικά πράγματα
Αλλο το τι μηχάνημα θα διαλέξεις και τι χαρακτηρηστικά έχει...και άλλο το σύστημα πλοήγησης που έχει
Δηλ μπορεί να βρείς ένα καλό μηχάνημα σε χαρακτηρηστικά(επεξεργαστή,μνήμη,δέκτη) και να αδικείται απο το σύστημα πλοήγησης που αυτό έχει...
Χαρακτηρηστικό παράδειγμα το RYE 4306
Aπο την άλλη ένα μηχάνημα μπορεί να φέρει ενα άριστο σύστημα πλοήγησης,και τα τεχνικά του χαρακτηρηστικά να είναι μέτρια(μκρός επεξεργαστής,μικρή μνήμη,δέκτης προηγούμενης γενιάς)
Πρ'επει να βρείς την χρυσή τομή..η να προχωρήσεις "αλλιώς" όπως έχουν κάνει πολλοί......-bye-

Re: Απάντηση: GPS / Navigator , τι προτείνετε ?

Όλες την ίδια δουλειά κάνουν. Η μόνη διαφορά είναι το σχήμα για να ταιριάζει στην υποδοχή της συσκευής. Μικρή προσοχή μόνο σε μερικές κινέζικες απομιμήσεις αυθεντικών που ξεφεύγει μια στο τόσο στην μύτη πλαστικό εξόγκωμα που μπορεί να χαράξει ένα screen protector (μια φορά μου έχει τύχει). Με ένα μίνι λιμάρισμα μερικών δευτερολέπτων ήταν μια χαρά.

Εμένα αυτό μου έχει συμβεί με αυθεντική γραφίδα από ΗΡ!
Και δεν είχα και προστατευτικό αυτοκόλλητο στην οθόνη... :flipout:

Παιδιά να ρωτήσω, στο gps που θα πάρουμε, παίζει κάποιο ρόλο πόση μνήμη έχει; Περισσότερο = καλύτερο και σε τί;

Παιδιά να ρωτήσω, στο gps που θα πάρουμε, παίζει κάποιο ρόλο πόση μνήμη έχει; Περισσότερο = καλύτερο και σε τί;

Eνας υπολογιστής δε τρέχει καλύτερα εφαρμογές οταν έχει περισσότερη μνήμη;
Ετσι και τα GPS,στα οποία το λειτουργικό τους είναι τα Windows CE 5.0 στα περισσότερα....