GPS / Navigator , τι προτείνετε ?

Γενικα απο οτι διαβαζω εδω πολυ καλα θεωρουνται τα MΙΟ και τα ΜLS destinator.

Εγω εχω το MLS 3850 κανα εξαμηνο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Mio φιλε μου.
Ξελειδώνει πανευκολα,και έιναι πολύ ευκολο στο χειρισμό
Εχω πάνω του,DEST7,IGO myway Plus,IGO 8,Nanigon 6.5,και πετάει...
Καλύτερους χάρτες το dest 7,σαν πρόγραμμα IGO 8 -bye-

eNeRGY...
αν με διαβάσεις καλοπροαίρετα...λέω πολλά...και απο ότι φαίνεται...καινούργια...για κάποιους...
Τώρα όσο για το ...έξυπνος...και το υφάκι...θα σου θυμήσω ότι εδώ μέσα για GPS μιλάμε

Re: Απάντηση: GPS / Navigator , τι προτείνετε ?

όσο για το ...έξυπνος...και το υφάκι...θα σου θυμήσω ότι εδώ μέσα για GPS μιλάμε

οποτε μιλα για αυτα χωρις τα "μάλλον είναι καιρός να μάθετε" γιατι οπως ειπα και παραπανω... δε λες και κατι καινουριο ή τοσο ριζοσπαστικο ωστε να μπεις με τοση φορα να μας μαθεις εμας τους ασχετους... -bye-

περίμενε την σειρά 500 με οθόνη 4,7...
η πάρε την σειρά MIO MOOV (330-360)που φοράει χάρτες της NGI για ελλάδα...

Απάντηση: Re: GPS / Navigator , τι προτείνετε ?

Τελικα το Mio c220 λεει τιποτα?

sTeLiTo,έχω το C220 και είμαι ευχαριστημένος γενικά,και με τα προγράμματα πλοήγησης που αναφέρω πιο πάνω.
Βεβαια τώρα κυκλοφορει και το C230,αλλά αν θάλεις περιμένεις και την σειρά 500 όπως λέει φίλος μας,αλλα σε ακριβότερη τιμή απο αυτά -bye-

Εγώ τοχα πάρει πέρυσι το Δεκέμβριο απο Γερμανό 210 ευρώ.

Φέτος το καλοκαίρι,δε θυμάμαι ποιά καταστήματα,το δίνανε και 110 ευρώ.

Δε ξέρω όμως αν συνεχίζει να κυκλοφορεί ακόμα,αφού έχει βγεί το C230 με τις ιδιες δυνατότητες και λειτουργίες

Ναι οντως, στα περισσοτερα το βλεπω ως μη διαθεσιμο. Δε θελω να δωσω παραπανω απο 140 ευρω ομως.

Με οτι χαρτες και να το παρω, μπορω να βαλω αλλους?

Απάντηση: Re: GPS / Navigator , τι προτείνετε ?

Ναι οντως, στα περισσοτερα το βλεπω ως μη διαθεσιμο. Δε θελω να δωσω παραπανω απο 140 ευρω ομως.

Με οτι χαρτες και να το παρω, μπορω να βαλω αλλους?

Ετσι όπως θα το πάρεις όμως,οτι update σου δίνει διαθέσιμο η Mio..

το 330 έχει περίπου 180 ευρώ...για την σειρά 500 μπες στο σάιτ της μιο για να δεις τιμες και χαρακτηριστικά...
όπως προείπα οι σειρές MIO MOOV κατά την γνώμη μου είναι άπαιχτες και φοράνε χάρτες NGI για ελλάδα...φοβερό και γρήγορο και το λογισμικό-γραφικά

Destinator είναι λογισμικό πλοήγησης για gps,και οχι συσκευή
Μπορείς να πάρεις συσκευή με αλλο λογισμικό>ΜIO π.χ
Πάντως το Dest το εκανε καλό οσο η NGI έδινε τους χάρτες της
Τώρα.......
Πάντως μπορείς ακόμα να βρείς συσκευή με DEST 7 η οποία έχει χάρτες της NGI

Last edited:
Το γνωριζω οτι το Destinator ειναι λογισμικο, αυτο που δεν γνωριζω ειναι αλλο λογισμικο πλοηγησης που να ειναι τοσο καλο με τους ελληνικους δρομους (χαρη στην ngi βεβαια)!