Grace Digital Primo for Internet radio

ΧΡΗΣΤΟΣΜ

AVClub Enthusiast
29 June 2006
855
Καλημερα σε όλους,
ηθελα να ρωτησω εαν καποιος απο εσας εχει στην κατοχη του το internet radio του τιτλου να μας πει τις εντυπωσεις του.
Το βρισκω πολυ μουρατο και μαλλον φθηνο για αποκλειστικη χρηση για internet radio , το μονο αρνητικο του ειναι οτι δεν εχει ψηφιακη εξοδο να παει
στον ενισχυτη η dac .
απο οσο εψαξα δεν το βρηκα εδω στο Ελλαντα η athensproaudio που εχει grace προιοντα δεν το ειχε στο site της.
https://gracedigital.com/shop/primo/
Εαν καποιος εχει καποια καλητερη προταση ας μας την προτεινει !
καλημερα.

Re: GRACE DIGITAL PRIMO FOR INTERNET RADIO

Μπερδεύεις δύο διαφορετικές εταιρίες.
H Grace Digital δεν έχει καμία σχέση με την Grace Design.

Για την Grace Digital έχω πω ότι τα προϊόντα της έχουν πολύ καλή κατασκευή σε σχέση με το κόστος τους και κάνουν ό,τι υπόσχονται, κρίνοντας από δύο μοντέλα που έχω.

Για ιντερνετικό ράδιο με ψηφιακό έξοδο δεν γνωρίζω καλύτερη λύση από μεταχειρισμένο Squeezebox Touch.

Συγνωμη tzo το primo που εχω βαλει στο link δεν ειναι της Grace Digital ? τουλαχιστο στο site ειναι grace digital !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τωρα και και να μην εχει ψηφιακη εξοδο δεν θα πεθανουμε κιολας απλα αλλο ενα interconect στο συστημα !!
Ο ΟΝΚΥΟ 906 δεν εχει και τα super hi-end dac!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν καταλαβα καλα εννοεις οτι η athensaudiopro φερνει τα grace desingn dac etc και οχι τα grace digital !
τα grace digital ποιος τα φερνει στην Ελλαδα ?
Τα δικα σου τα απο internet site τα πηρες η απο εδω ?

Re: Απάντηση: GRACE DIGITAL PRIMO FOR INTERNET RADIO

Το κριτήριο αγοράς δεν είναι αν έχει η συσκευή ψηφιακή έξοδο ή όχι αλλά τι υποστήριξη έχει από την κοινότητα χρηστών, σε software κτλ.

Re: Απάντηση: GRACE DIGITAL PRIMO FOR INTERNET RADIO

Το κριτήριο αγοράς δεν είναι αν έχει η συσκευή ψηφιακή έξοδο ή όχι αλλά τι υποστήριξη έχει από την κοινότητα χρηστών, σε software κτλ.

Ναι οντως δεν καιγομαι και για ψηφιακη εξοδο φτανει να εχω ευκολα προσβαση μεσω wifi σε ποιοτικους ελευθερους σταθμους .
Ειναι πολυ ομορφο μικρο και ευκολο στην διαχειρηση απο οτι ειδα στο youtube και ειναι μαλλον το μονο που δεν εχει ενσωματομενα ηχεια ενισχυτη κτλ.
απλο & ευελικτο.

Δεν παύει να είναι άγνωστο μοντέλο χωρίς μεγάλη κοινότητα χρηστών. Έλεγξες αν υπάρχει υποστήριξη σε software για τηλεχειρισμό μέσω κινητού/ταμπλέτας, plugin για spotify και άλλα πολλά που έχει το εδραιωμένο εδώ και χρόνια squeezebox touch;

Απάντηση: GRACE DIGITAL PRIMO FOR INTERNET RADIO

Στο σάητ της εταιρειας αναφερεται σχετικα με την υποστηριξη κλπ (http://support.gracedigital.com/hc/en-us), απο φορουμ δεν με ενδιαφερει για να το ψαξω, παντως οι κριτικες ειναι καλες/ Η εξοδος ψηφιακου ηχου ειναι στα συν οπωσδηποτε
Το squeezebox touch δεν σταματησε;

το θελω για απλη χρηση ιντερνετικου ραδιοφωνου δεν με πολυενδιαφερουν τα περι ελεγχου απο κινητα κτλ βασικα για αυτο που θελω με καλυπτει δεν ειμαι και πολυ gadgetκιας ειναι της κλασσικης σχολης
ακομα cd transport dac αντι για computer τρανσπορτ!!

τελικα στο amazon.de με βλεπω για αγορα ,το amazon.co.uk φθανει πανω απο 210 ευρω ενω απο αμερικη με αρχικη 124$ φθανει με μετσφορικα 177$ αλλα με οτι μπορει να προκυψει με τελωνεια και αλλες περιπετειες