Gracepoint [2014]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Gracepoint (2014)

Eγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι μιλάτε για 8ο επεισόδιο και μετά 9ο και μετά 10ο κλπ. Δηλαδή στο αμερικανικό έβαλαν 2 επιπλέον επεισόδια? Στο πρωτότυπο ήταν 8!
Και φυσικά το Γενάρη θα παιχτεί και η 2η σεζόν. Ήδη τα γυρίσματα τελείωσαν πριν 1 μήνα.

Αν είναι έτσι, ναι βάλανε +2 επεισόδια στο Αμερικάνικο..
Αφού τελειώσαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν..
http://en.wikipedia.org/wiki/Broadchurch

τότε είναι ελεύθερος ο David Tennant άμα τον θέλει και το FOX ξανά..

Ναι.. εννοώ ότι από την αρχή είχαν κάνει την σειρά στα 10 επεισόδια!

Απάντηση: Gracepoint (2014)

Πολύ David Tennant έχει πέσει τελευταία....
Είδα το εξαιρετικό Broadchurch και ξεκίνησα το The Escape Artist που κι αυτό φαίνεται πολύ καλό...

Κρίμα.. μου αρέσει να βλέπω και μία σειρά στο στυλ της..

Θα βολευτούμε τώρα με το Fortitude και μετά με το True Detective!

Re: Απάντηση: Gracepoint (2014)

Πολύ David Tennant έχει πέσει τελευταία....
Είδα το εξαιρετικό Broadchurch και ξεκίνησα το The Escape Artist που κι αυτό φαίνεται πολύ καλό...

Αν αργοτερα εχεις συνδρομο στερησης ,υπαρχει και το καλο , Spies of Warsaw (2013)

http://www.imdb.com/title/tt2343137/?ref_=nm_flmg_act_15

Καλό και το 9ο!!

Έβγαλε πολλά μυστικά στην επιφάνεια.. και μας δείχνει σε μεγάλο βαθμό τον ένοχο.. όμως..

Μπορεί βέβαια να ψηλιαζόμαστε ότι θα γίνει κάποια ανατροπή..
και καταλαβαίνουμε ότι το laptop του πιτσιρίκου κρύβει μάλλον κάποιο σημαντικό στοιχείο..

Αυτό που με έβαλε σε υποψίες στο επεισόδιο ήταν η φράση της Detective Ellie στον άντρα της..
Λέτε ο πιτσιρικάς να προστατεύει τον πατέρα του ? ή και ακόμη να βρίσκεται κάτω από κάποια απειλή ?

Το finale έχει ήδη παίξει και όπως βλέπω πρέπει να είναι πολύ καλό..
οπότε τα λέμε σύντομα! :cool:

Λοιπόν βαρέθηκα να περιμένω τα Ελληνικά, οπότε το είδα το finale!

Καλό ήταν.. πολύ καλό μπορώ να πω.. και σχετικά απρόσμενο!
Τελικά καλή προς πολύ καλή θα την έλεγα εγώ την σειρά..

Για περισσότερο Tennant ξεκινάει η 2η σεζόν του Broadchurch! :cool:

Λοιπόν, έχοντας δει το καλοκαίρι το Βroadchurch και έχοντας τελειώσει προ ημερών το Gracepoint, έπεσα προχτές κατά τύχη πάνω στο Βraodchurch που προβάλλεται αυτή την εποχή από τη Νέριτ (και που δυστυχώς δεν διαφημίστηκε όσο θα έπρεπε). Μακράν καλύτερο το αυθεντικό (και με μια σαφώς κουκλάρα ξενοδόχο) θα έλεγα ότι οι ερμηνείες των Άγγλων ξεχωρίζουν κατά κράτος, εκτός από τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον Μαρκ Σολάνο και τον Τζακ, όπου στο αμερικάνικο μου άρεσαν περισσότερο. Η βρετανική όμως ατμόσφαιρα ήταν πολύ πιο σαγηνευτική και μυστηριώδης, και εναγωνίως αναμένω τον 2ο κύκλο.

Tελικά τώρα που τελείωσε... πείτε μου γιατί είχε 2 επεισόδια παραπάνω; Κάποιοι είχαν γράψει εδώ ότι πιθανόν ο δολοφόνος να είναι άλλο πρόσωπο στην αμερικανική έκδοση. Ισχύει αυτό (αν κ μου φαίνεται κουφό);

Προφανώς γιατί οι Αμερικάνοι δεν έχουν συνηθίσει σε τόσο μικρό αριθμό επεισοδίων που έχουν συνήθως οι Βρετανοί κι έτσι προσέθεσαν 2 επεισόδια, δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι στην εξέλιξη, απλώς επιμήκυναν την πλοκή. Τώρα για το φινάλε... καλύτερα όσοι το έχουμε δει, να μην αναφέρουμε λεπτομέρειες.

το τελείωσα
το τέλος ήταν για γέλια,ο ντανι έτρεχε να απομακρυνθεί απο τον τζο και μετά έτρεχε ξανά προς τον τζο έτσι ώστε να τον χτυπήσει κατά λάθος ο τομ,οτι να ναι