Είναι δύσκολο να βρεθεί εσωτερικό phono stage καλύτερο απο ένα καλό εξωτερικό και όποιος πεί το αντίθετο είναι ψέματα,γνώμη μου η κεφαλή είναι κορυφαία!! και μην υποβαθμίζεσαι,πρέπει να δοκιμάσεις κάποιο phono που να ταιριάζει με την κεφαλή σου υπάρχουν αρκετά και μπορείς να βρείς και κάποιο μεταχειρισμένο πχ trichord dino,musical fidelity κά
Επίσης δοκίμασες να πάιξεις χωρίς την γυάλινη βάση κάτω απο το πλατώ;
Παρεπιπτόντως κι εγώ, αν και δεν έχω κανένα φοβερό σύστημα, παρατήρησα διαφορές στο βινύλιο και το cd (μιλάμε πάντα για το ίδιο album του KITARO), το καθένα με τη χάρη του.
Το Audiolab 8000 PPA δεν νομίζω Έκτορα ότι ήταν αυτό που περιγράφεις. Μάλλον τα μπέρδεψες με άλλο.
Ο.Κ. με πείσατε.
Θα την αφαιρέσω και θα δοκιμάσω.
Κοίτα το phonoτης Grado και της parasound που τα έχει ο ίδιος ο αντιπρόσωπος
Ρίξε μιά ματιά στο phono της Grado εφόσων έχεις την ίδια κεφαλή και της parasound που είναι καταπληκτικό για εμένα και τα έχει ο ίδιος ο αντιπρόσωπος
Ποστ 25:
Ποστ 31:
Κακό πράμα να επαναλαμβανόμαστε...
Έχεις γράψει ακριβώς τα ίδια πράγματα σε δυο ποστ στο ίδιο θέμα.
Νομίζω ότι είναι εντελώς περιττό. Την άποψή σου την κατέθεσες, δε χρειάζεται επανάληψη, δεν είναι διαγώνισμα...
Καταρχήν θα έλεγα να αφήσουμε τον πληθυντικό που αρχικά χρησιμοποίησα λόγω του νεαρού της ηλικίας μου. :2thumb22sup:Τί διαφορές αν επιτρέπεται παρατηρήσατε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.