Γραμμάρια Δίσκων Και Inches.

καλά βρε, πλάκα μου κάνετε?
αμφότεροι παρεξηγήσατε
(και μου κάνει εντύπωση πως έγινε αυτό).

Τι να ανακαλέσω μωρε, άμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γράφω και γιατί το γράφω....:ADFAD2:
Ενώ εσύ πάντα καταλαβαίνεις το τι γράφουν οι συνομιλητές σου, δεν παρεξηγείς τις τοποθετήσεις τους και ακολουθεί ban!!! Λ.Σ.

Ενώ εσύ πάντα καταλαβαίνεις το τι γράφουν οι συνομιλητές σου, δεν παρεξηγείς τις τοποθετήσεις τους και ακολουθεί ban!!! Λ.Σ.

εγώ βρε...είμαι ανώτερος άνθρωπος....(όπως λέει ο καπετάνιος...):BDBDG54:

γειά σου Λουκά με τα ωραία σου...:worshippy:

Σε ότι αφορά τα project δηλώνω ένοχος, όποτε ρωτάει κάποιος για εισαγωγικό πικάπ είναι η πρώτη επιλογή που μου έρχεται στο μυαλό, για πολλούς λόγους. Συνδυάζουν προσιτή τιμή με καλό ήχο και όμορφο ντιζάιν. Πέραν τούτου έχουν πίσω τους μιά δυνατή αντιπροσωπεία, τον Ορφέα, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν καλή τεχνική υποστήριξη. Πριν λίγο καιρό ένα μέλος έψαχνε πικάπ κάτω από τα 300 ευρώ: πόσες ποιοτικές επιλογές υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία τιμής; Για μένα ή project, ή μεταχειρισμένο, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Για τα clearaudio τώρα: Εδώ είναι πράγματι περίεργο, ενώ η ίδια αντιπροσωπεία έχει και άλλες μάρκες στην κατηγορία τιμής (ή σωστότερα: τιμών), δεν εμφανίζονται με την ίδια συχνότητα στις προτιμήσεις των μελών. Για να μη μιλήσουμε για τις αμέτρητες άλλες μάρκες πικάπ και πλατώ που υπάρχουν στην αγορά αν υπερβούμε το όριο των 1000 ευρώ...Το θέμα χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.

Στις χαμηλές κατηγορίες τιμής τα project είναι μονόδρομος. Δε νομιζω ότι υπάρχει κατι άλλο με τόσο καλή ποιότητα ήχου και κατασκευής σ' αυτά τα χρήματα. Βάλε και την τεχνική υποστήριξη του αντιπροσώπου κι όλα συνηγορούν υπέρ τους. Αγοράζεις κάποιο και ακούς μια χαρά τους δίσκους σου. Ό.τι πρέπει για τον νεοεισερχόμενο στο βινύλιο.

Rega RP1, και Rega RP3... δεν ξέρω από μονοδρόμους... και μάλιστα έχουν και βραβεία στις αντίστοιχες κατηγορίες...

Δυστυχώς απ´ότι φαίνεται ζούμε την τελευταία μέρα σαν ελεύθεροι Ελληνες
και την περνάμε μαλώνοντας για πικάπ....

Ως προς το πρώτο δεν έχω κάτι να πω, χωρίς να δημιουργήσω αντιδράσεις οπότε προτιμώ να σιωπήσω... ως προς το δεύτερο, δεν μαλώνει κανείς συζήτηση γίνετε...

Rega RP1, και Rega RP3... δεν ξέρω από μονοδρόμους... και μάλιστα έχουν και βραβεία στις αντίστοιχες κατηγορίες...

Για να μην πουμε για το θεμα των βραχιωνων που εχουν τα rega οι οποιοι μπορουν να δεκτουν πολυ καλυτερες κεφαλες αν χρειαστει.

Ν' αγιάσει το στόμα σου Καπετάνιε!
Και το στόμα σου και η πέννα σου και το πληκτρολόγιο σου.

Δεν αισθάνομαι την παραμικρή διάθεση για συζητήσεις και διαξιφισμούς. Μπήκα στο forum σήμερα μάλλον από συνήθεια.
Αυτές οι ώρες κα μέρες είναι για ενδοσκόπηση, προβληματισμό και περισσυλλογή. Άς διαβάσουμε κάποιο βιβλίο, ας ακούσουμε λίγη μουσική. Με ότι μέσο διαθέτει ο καθένας.

Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει καιρός...

Παιδια,συγνωμη αλλα μην το λετε αυτο με τροπο που να φαινεται οτι οσοι συζηταμε εδω δεν αντιλαμβανομαστε το μεγιστο προβλημα και δεν μας λυπει η μας συγκλονιζει,διοτι δεν ειναι καθολου ετσι.

Τι αλλαξε σημερα απο χθες η προχθες η πριν ενα μηνα οπου μπορουσαμε να εχουμε διαφορετικες αποψεις και να τις συζηταμε ανετα και εντονα;

Αποψη μου βεβαια αλλα δεν νομιζω οτι ο "τερματισμος" συζητησεων η το κλεισιμο στο σπιτι ειναι λυση στο προβλημα.

Η Ελλαδα εδειξε στην ιστορια οτι ξερει να αγωνιζεται και σιγουρα οχι με το να κλεινεται στο σπιτι.

Δεν θα πω τιποτα αλλο αλλα πιστευω οτι σε ενα αναλογο νημα θα μπορουσαμε να πουμε πολλα διοτι μας αφορα ολους,και για το γεγονος οτι συντομα θα εχουμε "παρεα" απο αλλες χωρες.

Ναι το χομπυ να περιμενει αν χρειαζεται αλλα μην τους κανουμε την χαρη να "πεθανουμε"..............

Ν' αγιάσει το στόμα σου Καπετάνιε!
Και το στόμα σου και η πέννα σου και το πληκτρολόγιο σου.

Δεν αισθάνομαι την παραμικρή διάθεση για συζητήσεις και διαξιφισμούς. Μπήκα στο forum σήμερα μάλλον από συνήθεια.
Αυτές οι ώρες κα μέρες είναι για ενδοσκόπηση, προβληματισμό και περισσυλλογή. Άς διαβάσουμε κάποιο βιβλίο, ας ακούσουμε λίγη μουσική. Με ότι μέσο διαθέτει ο καθένας.

Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει καιρός...

απολύτως ουδέν σχόλιο...

μαζί σου Παναγιώτη!

απολύτως ουδέν σχόλιο...

μαζί σου Παναγιώτη!
Μιχάλη με λένε...

Δεν επικρίνω κανένα, τα προσωπικά μου αισθήματα και μόνο εξέφρασα. Και για να καταλάβετε περίπου πως νοιώθω, θα κάνω κατάχρηση για λίγο της θέσης μου ως διαχειριστής, θα βγούμε για λίγο off-topic και θα πάμε ένα μικρό ταξίδι.

Εκεί που διασταυρώνεται η Ανατολή με τη Δύση, ο Βορράς με το Νότο!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα...

Παιδια,συγνωμη αλλα μην το λετε αυτο με τροπο που να φαινεται οτι οσοι συζηταμε εδω δεν αντιλαμβανομαστε το μεγιστο προβλημα και δεν μας λυπει η μας συγκλονιζει,διοτι δεν ειναι καθολου ετσι.

Τι αλλαξε σημερα απο χθες η προχθες η πριν ενα μηνα οπου μπορουσαμε να εχουμε διαφορετικες αποψεις και να τις συζηταμε ανετα και εντονα;

Αποψη μου βεβαια αλλα δεν νομιζω οτι ο "τερματισμος" συζητησεων η το κλεισιμο στο σπιτι ειναι λυση στο προβλημα.

Η Ελλαδα εδειξε στην ιστορια οτι ξερει να αγωνιζεται και σιγουρα οχι με το να κλεινεται στο σπιτι.

Δεν θα πω τιποτα αλλο αλλα πιστευω οτι σε ενα αναλογο νημα θα μπορουσαμε να πουμε πολλα διοτι μας αφορα ολους,και για το γεγονος οτι συντομα θα εχουμε "παρεα" απο αλλες χωρες.

Ναι το χομπυ να περιμενει αν χρειαζεται αλλα μην τους κανουμε την χαρη να "πεθανουμε"..............

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το τελευταίο,δεν θα τα βάλουμε και μαύρα γνωρίζουμε όλοι ότι η ελλάδα δεν ήταν ποτέ στα καλυτερά της,αλλά κάποιες περιόδους, άλλο τώρα άν θέλουν κάποιοι να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η ελλάδα ήταν υγιείς.Μην ξεχνάμε ότι η μουσική κυλάει στις φλέβες μας απο τον εθνικό μας ύμνο μέχρι της μελοποιήσεις του μίκη θεοδωράκη μέσα απο αυτήν αντλούσαμε ψυχική δύναμη και χάριν αυτής μπορούσαμε να επαναστατήσουμε για να κερδίσουμε τα δικαιωμματά μας σαν λαός.Εγώ προσωπικά δεν θα σταματήσω ποτέ να ακούω μουσική γιατί αυτή με ικανοποιεί, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου,μου δίνει χαρά και χάριν αυτής με κάνει να ξεφεύγω απο το κατεστημένο της καθημερινότητας έχοντας και εγώ πρωβλήμματα είτε έχουν να κάνουν με υγεία,είτε με τον επαγγελματικό μου βίο,είτε για διάφορους άλλους λόγους.
Δέν θα κάνουμε το χατήρι σε κανέναν να μας στερήσει αυτό το πολύτιμο αγαθό να είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι.

Last edited by a moderator:
Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου δίσκου τόσο Ελληνικής (όχι πάντα όμως) όσο και εισαγωγής κόπιας. Ακόμα όμως και της ίδιας κόπιας να είναι υπάρχουν περιπτώσεις διαφορετικής τιμολόγησης, ειδικά στους numbered.

Αριθμηση εχει και ο δικος μου A2357286 και αν καταλαβα καλα δεν ειναι απο Ελλαδα και μεσα εχει το πρασινο μηλο.

Βρηκα και μερικους των Black Sabbath με το περιεργο σχεδιο στο δισκο που ζαληζει.