Γραμμή σαν λεκές στο panel LG G4

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
943
γραμμη σαν λεκες στο panel αλλα ειναι απο μεσα εστειλα mail στην LG και περιμενω

αλλη μια που φαινεται καλυτερα

Attachments

• 40084145-9b35-4f0f-a375-36fd40776746-2.jpg
    40084145-9b35-4f0f-a375-36fd40776746-2.jpg
    37.3 KB · Views: 102
  • 40084145-9b35-4f0f-a375-36fd40776746.jpg
    40084145-9b35-4f0f-a375-36fd40776746.jpg
    91 KB · Views: 101
  • ee57db48-ce84-4593-a51e-f7478e8b04dc.jpg
    ee57db48-ce84-4593-a51e-f7478e8b04dc.jpg
    106.6 KB · Views: 104
την πατησα η LG δεν μπορει λεει να κανει τιποτα. δεν μπορω να τους πεισω οτι η γραμμη εμφανιστηκε τωρα

τι εννοεις?η γραμμη ειτε εμφανιστηκε τωρα ή προυπηρχε,παραμενει γραμμη και κατ`επεκταση προβλημα.
τι δεν μπορει να κανει τιποτε?πρωτη φορα το διαβαζω αυτο,ειδικα απο την LG...
ερχεται μεταφορικη,την παραλαμβανει,βλεπουν το προβλημα και προχωρανε σε αλλαγη πανελ,ή αντικατασταση τηλεορασης.
με ποιον μιλησες?

τι εννοεις?η γραμμη ειτε εμφανιστηκε τωρα ή προυπηρχε,παραμενει γραμμη και κατ`επεκταση προβλημα.
τι δεν μπορει να κανει τιποτε?πρωτη φορα το διαβαζω αυτο,ειδικα απο την LG...
ερχεται μεταφορικη,την παραλαμβανει,βλεπουν το προβλημα και προχωρανε σε αλλαγη πανελ,ή αντικατασταση τηλεορασης.
με ποιον μιλησες?
η lg δεν το δεχεται οτι εμφανιστικε τωρα θα παραθεσω την απαντηση της.

Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε επιπλέον φωτογραφίες που ζητήσαμε.

Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε, αλλά η ζημιά φαίνεται μηχανικής φύσης, αφού είναι ορατή και όταν η τηλεόραση είναι απενεργοποιημένη. Εάν το πρόβλημα δεν ήταν ορατό και δεν αναφέρθηκε κατά την αγορά της συσκευής, το οποίο σύμφωνα με τη συνομιλία μας μαζί σας ήταν στις 24/09/2024, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας παρέχουμε πληροφορίες για το κέντρο σέρβις, κάτι που έχει ήδη γίνει, για να επικοινωνήσετε για να επιθεωρήσετε τη συσκευή, σε μια υπηρεσία επισκευής εκτός εγγύησης. Δεδομένου ότι η τηλεόραση είναι μεγαλύτερη από 43 ίντσες, η υπηρεσία θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι σας. Όπως παρέχεται κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας, το κέντρο εξυπηρέτησης με το οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε είναι:

μισο...
αυτο ειναι εξωτερικο χτυπημα?
γιατι εαν ειναι χτυπημα στην οθονη,λογικο ειναι να επικαλεστουν οτι η οθονη χτυπηθηκε...καπως, πολυ καιρο μετα την αγορα της.
αλλο προβλημα του πανελ και αλλο "πεταχτηκε τυχαιως ενα αυτοκινητακι matcbox απο τον πιτσιρικα μου ενα απογευμα θλιμενο..."
γιατι εαν ειναι ετσι,φυσικα και δεν καλυπτεσαι.
εαν ειναι απο μεσα οπως αναφερεςι,τους καλεις για να ερθουν να την τσεκαρουν.
και εαν οντως ειναι εσωτερικα του πανελ,δεν θα εχει κανενα προβλημα επισκευης,ή αντικαταστασης.
τι ακριβως εχει συμβει?

Last edited:
μισο...
αυτο ειναι εξωτερικο χτυπημα?
γιατι εαν ειναι χτυπημα στην οθονη,λογικο ειναι να επικαλεστουν οτι η οθονη χτυπηθηκε...καπως, πολυ καιρο μετα την αγορα της.
αλλο προβλημα του πανελ και αλλο "πεταχτηκε τυχαιως ενα αυτοκινητακι matcbox απο τον πιτσιρικα μου ενα απογευμα θλιμενο..."
γιατι εαν ειναι ετσι,φυσικα και δεν καλυπτεσαι.
εαν ειναι απο μεσα οπως αναφερεςι,τους καλεις για να ερθουν να την τσεκαρουν.
και εαν οντως ειναι εσωτερικα του πανελ,δεν θα εχει κανενα προβλημα επισκευης,ή αντικαταστασης.
τι ακριβως εχει συμβει?
δεν υπαρχει κανενα χτυπημα δεν εχω παιδια. ειναι απο μεσα τωρα για πιο λογο ο υπαλληλος μιλαει για μηχανικη βλαβη χωρις να την δει τεχνικος. τους ειπα οτι δεν φαινεται με ανοικτη τηλεοραση δηλαδη φαινεται αλλα ειναι αδυνατο να αποτυπωθει σε φωτογραφια. Εχουν τεχνικο εδω ας ερθει να την δει. θα πληρωσω και ασκοπη μεταβαση αν εχω αδικο

βρε υποθετικα μιλησα-οτιδηποτε μπορει να εχει συμβει.
απο την στιγμη ομως που λες οτι ειναι θεμα πανελ,ας ερθει καποιος να το δει απο κοντα.
απο την φωτογραφια προφανως και δεν γινεται διαγνωση.

Όντως, φαίνεται σαν να έχει γίνει κάτι εξωτερικά

Στην πρώτη φωτό όμως είναι αριστερά και στις άλλες δεξιά;

Αν ναι, μάλλον η ζημιά μοιάζει να έγινε από χέρια / κράτημα πάνω στο πάνελ (ίσως κατά την εγκατάσταση)

24/9/2024 και οχι δεν υπηρχε πριν 3 μερες ειμαι βεβαιος στο ιδιο σημειο ειναι. ανεβαζω την φωτο παλι με κυκλωμενο το σημειο. Με προβληματισε η σταση της LG που εβγαλε πορισμα απο φωτογραφιες. Ο τεχνικος μου ιεπε επειδη μιλησα μαζι του στειλε μου εικονες. το βραδυ δεν φαινεται για να μην ειμαι ειλικρινης φαινεται μονο οταν χτυπαει ο υλιος και κανει αντανακλαση αλλα και παλι με χαλαει να ξερω οτι υπαρχει.

Attachments

• 40084145-9b35-4f0f-a375-36fd40776746-2.jpg
    40084145-9b35-4f0f-a375-36fd40776746-2.jpg
    37.3 KB · Views: 50
τετοια κοιλιδα δεν θυμαμαι να εχω δει αλλη φορα σε oled πανελ.ειναι οντως περιεργο.
καλεσε το service να ερθουν να την δουνε.

Εχθές καθάριζα την οθόνη του λάπτοπ της γυναίκας μου που είχε παρόμοια στάμπα. Έφυγε με υγρό καθαρισμού οθονών και το ειδικό πανάκι μικροϊνών

Εχθές καθάριζα την οθόνη του λάπτοπ της γυναίκας μου που είχε παρόμοια στάμπα. Έφυγε με υγρό καθαρισμού οθονών και το ειδικό πανάκι μικροϊνών
εχω και εγω απ ολα δεν ειναι λεκες ειναι σαν να εχει ξεφλουδησει το πανελ σε εκεινο το σημειο. ειναι και το σχημα πειρεργο ζικ ζακ. Λατρευω τις oled αλλα απο το 2017 οσες εχω παρει βγαλανε θεμα. η C7 to 2017 μετα απο 10 μηνες προβλημα στο πανελ μου δινουν την C8. η C8 μετα απο ενα χρονο εμφανιζει κολλημενο πιξελ. Αλλαγη πανελ. το 2020 παιρνω την CX μετα απο 4 χρονια μου βγαζει καμμενο πιξελ ειχα επεκταση απο public και πηρα πιστωτικο και ετσι με 274 πηρα την G4

Αν πάντως είναι fail στο coating, πάλεψε το.

Ακόμα και η Samsung, που είναι χειρότερη από την lg σε εγγυήσεις, κάλυψε τέτοια περίπτωση (παρόλο που έγινε από κακό καθαρισμό από το χρήστη).

Αν θυμάμαι καλά, αλλά και να μην θυμάμαι εύκολο είναι να βρεθεί, μετά τους 6 μήνες (εκτός και αν είναι μετά το έτος) την ευθύνη για να αποδείξει την ελαττωματικότητα του προϊόντος την έχει ο αγοραστής. Οπότε η LG τσαμπουνάει ότι της κατέβει (περίεργο για LG) για να γλιτώσει την αντικατάσταση εντός εγγύησης. Ωστόσο από τη στιγμή που δεν υπάρχει χτύπημα ή κάτι που έγινε από εξωτερικό παράγοντα, μην το αφήσεις με τίποτα.

η tv ειναι σε εγγυηση lg η του καταστηματος; αν ειναι του καταστηματος τοτε μιλας με αυτους οπως και να εχει απαιτησε να ερθει τεχνικος σπιτι
Γενικα απο το τηλεφωνο δεν βγαινει ευκολα ακρη απο κοντα ειναι αλλιως το πραμα