Γραμμή σαν λεκές στο panel LG G4

Παιδια συμβαινουν απιθανα πραγματα εχθες ολη μερα δεν μπορουσα να δω τηλεοραση απο το προβλημα και σημερα που την ανοιξα δεν υπαρχει banding εχει εξαφανιστει πως ειναι δυνατον? δεν ειμαι τρελος χθες υπηρχε δεν ξερω τι να κανω. το συμπαν παιζει με τα νευρα μου
Καθόλου απίθανο.
Τρέξε το refresh της οθόνης από το μενού. Θα κάνει κάποια ωρα

Καθόλου απίθανο.
Τρέξε το refresh της οθόνης από το μενού. Θα κάνει κάποια ωρα
εστρωσε χωρις να κανω refresh. ηταν πολυ εντο αφου στο πλαισιο που δημιουργουσαν οι 2 καθετες γραμες τα χρωματα ηταν πιο θαμπα. εχω εγγυση μεχρι 24/9/2026

ισως να ηθελε το στρωσιμο της μεχρι να πατησει.
παρακολουθησε το και εαν δεις οτι το κανει παλι(εντονα ή αχνα)ριξε ενα pixel refresh οπως ειπε και ο Λεω,μεσα απο το μενου "φροντιδα oled".

ισως να ηθελε το στρωσιμο της μεχρι να πατησει.
παρακολουθησε το και εαν δεις οτι το κανει παλι(εντονα ή αχνα)ριξε ενα pixel refresh οπως ειπε και ο Λεω,μεσα απο το μενου "φροντιδα oled".
απλα ητανε τοσο εντονο που σε ενοχλουσε στην θεαση ακομα και στα ανοιχτα χρωματα

Έκανε μόνη της το refresh προφανώς
μολιε την εφερε ο τεχνικος και εβγαλε την ζελατινη ζητημα να ειχε 4 ωρες λειτουργιας και οταν επεσα για υπνο εκλεισα οθονη και ειχα μονο ηχο

εστρωσε χωρις να κανω refresh. ηταν πολυ εντο αφου στο πλαισιο που δημιουργουσαν οι 2 καθετες γραμες τα χρωματα ηταν πιο θαμπα. εχω εγγυση μεχρι 24/9/2026
Δεν πηρες επεκταση εγγυησης αφου αλλαξες πανελ?
Η oled καθε 4 ωρες (λεει οτι) θελει refresh - συμφωνα με το μανιουαλ της C4 που πηρα προσφατα

Δεν μπορώ να βάλω επέκταση έτσι λέει η LG

Στάλθηκε από το SM-S938B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μπορώ να βάλω επέκταση έτσι λέει η LG

Εννοω αν επεκταθηκε η εγγυηση λογω αλλαγης πανελ

Όχι δυστυχώς