Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Τώρα που το θυμήθηκα, ποιος καλός συμφορουμίτης θα μου στείλει ένα καλό μοτόρι ( όπως το TOYOTA 7 ) να βγάλω πάλι τα ιστορικά στο B spec;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

κανε με add (leonidhas07) να στο στείλω

Originally Posted by cupra330
καλησπερα.εχω και το τουοτα για τα ιστορικα και την φορμουλα.οποιος χρειαζεται κατι το name moy einai cupra330 οποτε οποιος χρειστει κατι εδω ειμαι

αν μπορεις στειλε μου το toyota 7 σε εκανα add o air4ce88 ειμαι.

15-01-2011, 10:55 #707
cupra330

Quote:Originally Posted by lambgeo
αν μπορεις στειλε μου το toyota 7 σε εκανα add o air4ce88 ειμαι.

φιλε μου καλημερα στο εστειλα

15-01-2011, 19:31 #708
lambgeo
Junior Member

Quote:Originally Posted by cupra330
φιλε μου καλημερα στο εστειλα

ευχαριστω ρε φιλε . Θα κανω τον αγωνα και θα στο επιστρεψω

15-01-2011, 23:11 #709
=silent=
Supreme Member

Re: Gran Turismo 5 (PS3)

cupra330 δεν εχω εγω το Toyota σου. Απλα στο λεω γιατι βλεπω οτι αναφερεις το ονομα μου εκ παραδρομής ίσως. Εμενα μου έδωσες το Nascar και στο επέστρεψα. Ενα Toyota 7 δανειστικα αλλα απο αλλο μελος το οποιο και εχω επιστρεψει.

Ok το κατάλαβα! ο φίλος μας ο lambgeo είχε ποστάρει στη σελίδα γενικής συζήτησης για το GT5 ζητώντας σου το Τουοτα και στη σελίδα των μικρών αγγελιών όπου την είδα εγώ και του το έστειλα.

Τελοσπάντων, lambgeo μόλις μπείς και δεις το νήμα, επίστρεψε το 7αρι του cupra, εγώ δεν βιάζομαι ιδιαίτερα.

:ernaehrung004:

Τώρα με τα νέα "δεδομένα" δεν θα πρέπει να αγχώνεστε ιδιαίτερα, ας χαθεί και κανά αμάξι σε καμιά γωνιά, θα έχουμε μπόλικα, να φαν και οι κότες. Μόνο μην μας πάρει χαμπάρι το ΣΔΟΕ, σςςςςςς...:flute:

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Τώρα με τα νέα "δεδομένα" δεν θα πρέπει να αγχώνεστε ιδιαίτερα, ας χαθεί και κανά αμάξι σε καμιά γωνιά, θα έχουμε μπόλικα, να φαν και οι κότες. Μόνο μην μας πάρει χαμπάρι το ΣΔΟΕ, σςςςςςς...:flute:

μηπως να μου στειλεις το red bull τωρα. Εχω και σιλοτειπ και λαστιχακια μονο αυτο μου λειπει να κλεισει το καρε της απατεωνιας :ernaehrung004:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτ

μηπως να μου στειλεις το red bull τωρα. Εχω και σιλοτειπ και λαστιχακια μονο αυτο μου λειπει να κλεισει το καρε της απατεωνιας :ernaehrung004:

Εννοήται και θα στο στείλω, το έχω στείλει ήδη σε 5-6. Δώστε αμάξια στο λαό, και το σημαντικότερο χωρίς να ζημιώνεται κανένας. Ζήτω η ισότητα (όσο κρατήσει...)

Μήπως έχει κανείς το αμφίβιο (αμφιβάλω) Volkswagen Schwimmwagen typ 166?

Το αγορασα χτες για το seasonal event ( και ψιλοφτιαγμενο βεβαια γιατι με 25 αλογα δεν κερδιζεις ο ιδιος ο Vettel να εισαι) Το θελεις?

Last edited:
Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Μήπως έχει κανείς το αμφίβιο (αμφιβάλω) Volkswagen Schwimmwagen typ 166?

κι εγω το εχω αυτο αλλα τι να το κανεις ειναι ποιο αργο και απο την καθυστέρηση

cupra330 δεν εχω εγω το Toyota σου. Απλα στο λεω γιατι βλεπω οτι αναφερεις το ονομα μου εκ παραδρομής ίσως. Εμενα μου έδωσες το Nascar και στο επέστρεψα. Ενα Toyota 7 δανειστικα αλλα απο αλλο μελος το οποιο και εχω επιστρεψει.

fiλε μου χιλια συγνωμη.καταλαθως εβαλα το ονομα σου.αλλου το εστειλα και το εγραφα παραπανω.εσυ ησουν αψογος και θα χαρω να σε ξαναεξηπηρετησω.και παλι συγνωμη αν αναφερθηκε το ονομα σου καταλαθος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτ

Το θέλω για να κερδίσω 800 κ στις online διοργανώσεις. Άν το αγοράσω - κάνει - 600 κ, το όφελος 200 κ είναι μικρό και δεν αξίζει τον κόπο.

Στον ίδιο χώρο είδα να δίνουν 2.000.000 κ για 8 γύρους στο Γερμανικό Δαχτυλίδι!

Περίμενε μην το στείλεις γιατί πήρα μήνυμα από ένα νέο φίλο ότι το έχει και θα το στείλει!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκ

Περίμενε μην το στείλεις γιατί πήρα μήνυμα από ένα νέο φίλο ότι το έχει και θα το στείλει!

Αν είναι ΟΚ ο Άρης το θέλω εγώ.:creep: