Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

κανε ενα αιτημα φιλιας,το nick moy einai cupra330 να σου στειλω φορμουλα......

Thanks
Εστειλα request.

Αν κάποιος έχει και κάτι για Historic Cars!! καθώς το Σαββατοκυριακο θα πέσουν αρκετά χλμ στο GT5!!

Last edited:
Thanks
Εστειλα request.

Αν κάποιος έχει και κάτι για Historic Cars!! καθώς το Σαββατοκυριακο θα πέσουν αρκετά χλμ στο GT5!!

φιλε μου το πηρα το αιτημα σου αλλα δεν με αφηνει να στο στειλω......εστειλα προηγουμενος στον σουζουκακια και δεν με ξανααγηνει.θα προσπαθησω μετα τις 12 να στο στειλω

φιλε μου το πηρα το αιτημα σου αλλα δεν με αφηνει να στο στειλω......εστειλα προηγουμενος στον σουζουκακια και δεν με ξανααγηνει.θα προσπαθησω μετα τις 12 να στο στειλω

Σ'ευχαριστώ

Θα περιμένω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Α

yes...... και ευχαριστω αποψε θα γινει τσι πο@τ@ν@ς...

με την υσηχια σου δεν το βιαζομαι

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

θες το toyota η ferrari

Όποιο να ναι. Ας πούμε το toyota. Που το βρήκατε Αυτό ρε παιδια; Υπάρχει για αγορά ή είναι βραβείο;

To όνομά μου είναι όπως εδω, axrst .
Το δικό σου για να σε κάνω friend?

Ευχαριστώ.

Όποιο να ναι. Ας πούμε το toyota. Που το βρήκατε Αυτό ρε παιδια; Υπάρχει για αγορά ή είναι βραβείο;

To όνομά μου είναι όπως εδω, axrst .
Το δικό σου για να σε κάνω friend?

Ευχαριστώ.

σου έστειλα request

που το βρίσκεις
Code:
http://www.mygranturismo.net/eventlist.php?cid=976

έστειλα και σε σένα =silent=

εχει κανεις αυτο ?

Code:
http://www.mygranturismo.net/car_sheet.php?id=230

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Axrst σου εστειλα το toyota

=silent= αυριο θα εχεις την jaguar

Ευχαριστώ πολύ, στην επέστρεψα με καινούρια λάστιχα ;-)

paidia χρειαζεστε καμια βοηθεια????????

Από αυτοκίνητα προς το παρόν βολευτήκαμε. Αλλά κανα 2 ερωτησούλες έχω.

Έχω το τελευταίο toyota που δίνει η αντιπροσωπεία που είναι nascar. Στους αγνώνες nascar όμως απενεργοποιούνται τα ηλεκτρονικά κρατήματα κτλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα ενεργοποιήσουμε; Ρυθμίσεις γι' αυτό το αυτοκίνητο έχουμε για τους συγκεκριμένους αγώνες;

Επίσης από όλα τα αυτοκίνητα formula που υπάρχουν στο παιχνίδι, είναι κάποιο που έχει μεγάλη διαφορά από τα άλλα; Εγώ έχω πχ το formula grand turismo. Κάτι ferrari κτλ αξίζει να τα κυνηγήσει κανείς; Επίσης αν έχει κανεις ρυθμίσεις για τους αγώνες formula πάλι θα ήταν μεγάλη βοήθεια. Έστω και γενικές και όχι για κάθε πίστα...

φιλε μου για ρυθμησεις που λες στην formula mporeis αν γυρισεις στις πιο πισω σελιδες να δεις καποιες.να ξερεις οτι η formula ferrari δεν μπορει να μπει σε κανεναν αγωνα παρα μονο σε αγωνες εξασκησης..για τα nascar δεν θυμαμε αλλα ολο και καποιο παιδι θα σε βοηθηση απο εδω,

Παιδιά υπάρχει στο GT5 κάποιο racing αυτοκίνητο 1000 κιλών και 790 ίππων.? (ακριβώς έτσι)