Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

καλησπέρα παίδες θέλω δανικό για B-spec ep.21 nascar αμάξι, ep.22 "τουρικ" αμάξι , ep.23 "αμeρικαν" αμάξι .
στο επίπεδο 23 με τα αμερικανικα αμάξια έχω φτιάξει 3 με 944 ίππους το καθένα αλλα ο οδηγός μου πατα πολύ φρένο και χάνei πολύ .... δεν ξέρω τι να κάνω

Leo
καλή σου μέρα φιλαράκι σε έκανα add οποτε μπορέσεις στείλε μου ένα σε παρακαλώ

ευχάριστο πολύ

γιατί δεν μπορώ να σου στείλω? προσπάθησα με διάφορα αλλά δεν

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Μετά απο την 1.07 κόψανε τις μεταφορές αυτοκινήτων αξίας 1 μυρίου και πάνω ;)

δεν υπάρχει κάποιος τρόπος?

δεν υπάρχει κάποιος τρόπος?

Αντί να του στείλεις το αυτοκίνητο μπορεις να το κοινοποιήσεις (ή να το μοιραστείς, δεν ξέρω πως το περιγράφει στα ελληνικά) οπότε όλοι οι φίλοι σου μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Το καλό είναι ότι όσο και αν χρησιμοποιείς τα αυτοκίνητα των φίλων σου δεν φορτώνονται ποτέ με χιλιόμετρα !!!

Γι' αυτό και εγώ έχω ξεκατινιάσει το Red Bull του Βασίλη :flipout:.

Έχω ανεβάσει κι εγώ τρία και αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει κάτι απλά πμ!

Τα άλογα τα ρίχνει..;το είχα πάει 1590...
Ποιό αυτοκίνητο έχεις πάει 1590 άλογα, γιατι εκτός τα Redbulια που φτάνουν 1578, δεν έχω δει άλλο;

Αντί να του στείλεις το αυτοκίνητο μπορεις να το κοινοποιήσεις (ή να το μοιραστείς, δεν ξέρω πως το περιγράφει στα ελληνικά) οπότε όλοι οι φίλοι σου μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Το καλό είναι ότι όσο και αν χρησιμοποιείς τα αυτοκίνητα των φίλων σου δεν φορτώνονται ποτέ με χιλιόμετρα !!!

Γι' αυτό και εγώ έχω ξεκατινιάσει το Red Bull του Βασίλη :flipout:.

Έχω ανεβάσει κι εγώ τρία και αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει κάτι απλά πμ!

το έκανα κοινοποίηση,τώρα?

Tο red bull το μαμά όχι το prototype..
Όσο περισσότερους αγώνες τρέχει παίρνει περισσότερα hp στο rebuild του κινητήρα.
Με αυτ'ο που λες έχω τρέξει περίπου 7-8000 χλμ, αλλά όταν του αλλάζω λάδια πάει πάλι 1578.

Έχω σύνολο γύρω στα 180000 km...
Τα 100000 μην σου πω και παραπάνω είναι απο αυτό το αυτοκίνητο...Και του έχω κάνει 2-3 rebuild.

Τα άλογα τα ρίχνει..;το είχα πάει 1590...

Δεν επηρεάζεται καθόλου είτε αυτό αφορά θετικά είτε αρνητικά. Την προτελευταία φορά που το χρησιμοποίησα είχε 80000+ χλμ και 1590 BHp και η τελευταία φορά ακριβώς τα ίδια.

Όσο το κρατάω εγώ στο γκαράζ μου και το χρησιμοποιώ πέφτει η ιπποδύναμη χωρίς να έχω την δυνατότητα να του αλλάξω λάδια, αλλά αν το ξαναδανειστώ γυρναέι στην κατάσταση που το βλέπεις εσύ.

Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός ή τα έκανα αχταρμά ...:computer:

το έκανα κοινοποίηση,τώρα?

καλησπέρα σε όλους τους φίλους
καταρχήν να σε ευχαριστήσω πολύ φιλαράκι με έχεις φτιάξει απίστευτα λέμε να είσαι καλά
και να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά
την F1 δεν μπορούμε να την κάνουμε κοινοποίηση ώστε να την δανείζονται η φίλοι μας

ευχάριστο