Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Πωπω πέθανε το thread μου φαίνεται, αλλά τι είχαμε τι χάσαμε.. μήπως έχει κανείς αυτό? Και από μένα ότι θέλει από το γκαράζ μου...-bye-

Το πήρες μπρε, για δε μιλάς? Λοιπόν αφού δεν το διευκρίνισες (για το ποιο γκαράζ) και το δήλωσες δημόσια, θέλω αυτό που παρκάρεις στο αληθινό γκαράζ σου!!!:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Το πήρες μπρε, για δε μιλάς? Λοιπόν αφού δεν το διευκρίνισες (για το ποιο γκαράζ) και το δήλωσες δημόσια, θέλω αυτό που παρκάρεις στο αληθινό γκαράζ σου!!!:Banane0:

Μπουαχαχαχαχαχαχά... Ατύχησες. Το σαραβαλό μου έπεσε θύμα της γενικότερης κρίσης και μετατράπηκε σε πάνες και κυτία γάλακτος σε σκόνη (όχι μονοκοπανιάς βέβαια, δεν έκανα επιδρομή στο σουπερμάρκετ όπως οι συμπολίτες μας!!!)

Ευχαριστώ, BTW.:ernaehrung004:

Το αστείο είναι ότι με που μου το έστειλες εμφανίστηκε στα μεταχειρισμένα. Ο νόμος του Murphy ... Δεν παραπονιέμαι, όμως. Το ένα είναι τούμπανο και το άλλο μαμά.

Δε σε έχω ξεχάσει με τις διαστάσεις της DFGT. Απλά δεν την έχω ξεθάψει ακόμα...

Μετά δε το κάνετε ένα πέρασμα και σε μένα;
Ευχαριστώ.....

Σου το έστειλα στο καπάκι μόλις το έλαβα. Εεε, εεε, δεν μπορείς να έχεις παράπονο από το σέρβις, είναι ταχύτατο !:proud:

Σου το έστειλα στο καπάκι μόλις το έλαβα. Εεε, εεε, δεν μπορείς να έχεις παράπονο από το σέρβις, είναι ταχύτατο !:proud:
Να σαι καλά, απλά δε το έχω ανοίξει ακόμα για να κάνω παραλαβή.

Ψαχνω αυτο το αυτοκινητο

Lamborghini Murcielago LP 640 Chrome Line Edition

Δεν ξερω αμα το εχει καποιος ή αμα μπορει να μου το στειλει αλλα το θελω

Το εχει κανεις?

Εμένα μου λείπει ένα Sl 300 και ένα Skyline. Αν τα έχει κανείς? :smile:

ΒΤW. Chrome line ή όπως αλλιώς λέγονται, δεν μπορείς να στείλεις, τσεκαρισμένο.

Last edited: