Μολις μου ηρθε το παρακατω pm
Επειδη ζουμε σε δύσκολους καιρούς από δω και πέρα θα ισχύει φόρος πολυτελείας 10% σε αυτοκίνητα ανω των 10.000 cr.
Με τιμή
Γιώργος Παπανδρεου
Όντως υπάρχει στo online collector dealership στα 4.993.700 ΜΟΝΟ!
Αν δεν βιάζεσαι μπορώ να στη στείλω αλλά κι εγώ μόλις χθες την αγόρασα, οπότε...
ρε παιδια,συγγνωμη κιολας για το αδιακριτο της ερωτησης.
που τα βρηκατε τοσα λεφτα,εγω στο επιπεδο 20 ειμαι και εχω μολις 250,000?τα αμαξια απο τους αγωνες τα κρατατε ή τα πουλατε?
BTW
ωραιο το avatar που εχεις βαλει,εχω και εγω ενα τετοιο σε μαυρο.:a0210:
Προσωπικά δεν πουλάω ποτέ αυτοκίνητα που κερδίζω εκτός και αν τα έχω τριπλά (!!!)
Όσο ανεβαίνεις level αυξάνονται και τα χρηματικά έπαθλα -πχ σε ένα πρωτάθλημα στο expert μπορείς να βγάλεις και ένα εκατομύριο (προ φόρων).
BTW μαύρο ήταν και το δικό μου αλλά ... μου το έφαγε η κόρη :bigcry:
απαιχτο το μηχανακι,εγω το πηρα για τον ερχομο της πρωτης κορης και πριν απο εναμιση μηνα μια βλαμμενη μου το τραυματισε(το ktm μου)αρκετα(και εμενα μαζι και τωρα τρεχουμε).στην τελικη την υγεια μας να εχουμε για να χαιρομαστε τα παιδακια μας.
έφυγε
Εγώ πριν από τον ερχομό της πρώτης κόρης το πούλησα. Ξέρεις πως είναι τα πράγματα με τις γυναίκες: "Τι λες ρε που θα καβαλάς το μηχανάκι και θα κάνεις τον τεντυμπόυ, πούλα την γιατί στοιχίζει πολλά η γέννα, και τι θα πει ο κόσμος κοτζαμ μαντάχαλος να παίζεις με τα μηχανάκια, μπλαμπλα, μουρμουρ, κτλ, κτλ, κτλ"
Κι εγώ ο μ....ς το πούλησα!!!:bigcry::bigcry::bigcry::hanged:![]()
στωωωωωώ!!!
(Έχω το Χ2010 αν το θες για καμιά βόλτα)
στωωωωωώ!!!
(Έχω το Χ2010 αν το θες για καμιά βόλτα)
Νά σαι καλά βρε φίλε, η αλήθεια είναι πως η προθυμία σου με σκλαβώνει.Λέων έχω μια BMW GTR αν σου κάνει αλλά, μάντεψε βρε, είμαι πάλι στη δουλειά και, μάντεψε βρε, θα αργήσω να γυρίσω (κατά τις 10:00)
Νά σαι καλά βρε φίλε, η αλήθεια είναι πως η προθυμία σου με σκλαβώνει.
Πάντως εγώ βρέ , σήμερα έτυχε και γύρισα πολύ πιο νωρίς από το γραφείο και ήμουνα και κανά 3ωρο μόνος, χωρίς παιδιά και γυναίκα.
Μάντεψε τι έκανα ο ατιμούλης...... Το ξεπάτωσα, μάζεψα τα φράγκα, αγόρασα ένα opel turing από το διαδικτιακό τόπο και ξεμπέρδεψα και με το γερμανικό.
Αυτοκίνητο για τα ιστορικά δεν έχω. Υπάρχει τίποτα να βολευτώ, η καμιά πρόταση, να μαζέψω πάλι τα φράγκα να πάρω κανένα κατάλληλο.
Πάρα πάρα πολύ ωραία!!!Να το περιμένω για απόψε ας πούμε ή το θράσος μου ξεπερνάει κάθε όριο;ΤΟΥΟΤΑ 7. Τα σπάει. Μόλις ανάψω (καα δουλεύει το νετ, γιατι χθες δεν δούλευε) στο στέλνω.:a0210:
Κάνε reply θρασύτατε τύπε!!! :BDBDG54:Πάρα πάρα πολύ ωραία!!!Να το περιμένω για απόψε ας πούμε ή το θράσος μου ξεπερνάει κάθε όριο;![]()
Εμμμμμμ... έχεις φτάσει lv30 ρε σκύλε?
please,θα επιστραφεί αμέσως
Εφτασεεεεε!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.