Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μι

καταπληκτικό, έφτασε μέχρι 463 δεν ξέρω αν πάει παραπάνω, δύσκολο να οδηγηθεί με χειριστήριο, όποιος το έχει διπλό το ανταλλάζω με μια ferrari f1 2010,
στο επέστρεψα
ευχαριστώ!

Σου επέστρεψα την φόρμουλα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Ήλπιζα ότι θα μου την έδηνε δώρο για όλλα τα χρυσά που πήρα εκεί στο προτάθλημα φόρμουλας GT, αλλά μου έδωσε δύο άσχετα...
Πάντως μετά την φόρμουλα GT όλα μου φαίνονται αργά τώρα...

Για το Red Bull δεν το συζητώ, οι ταχύτητες που πιάνει είναι εξωπραγματικές, αλλά θυμίζει απλώς κίνηση σε fast forward, δεν είναι και τόσο ευχάριστο... Γνωρίζω κάποιον που έχει πολλές X, θα του μιλήσω να κάνετε μια ανταλλαγή...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5

Σου επέστρεψα την φόρμουλα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Ήλπιζα ότι θα μου την έδηνε δώρο για όλλα τα χρυσά που πήρα εκεί στο προτάθλημα φόρμουλας GT, αλλά μου έδωσε δύο άσχετα...
Πάντως μετά την φόρμουλα GT όλα μου φαίνονται αργά τώρα...

Για το Red Bull δεν το συζητώ, οι ταχύτητες που πιάνει είναι εξωπραγματικές, αλλά θυμίζει απλώς κίνηση σε fast forward, δεν είναι και τόσο ευχάριστο... Γνωρίζω κάποιον που έχει πολλές X, θα του μιλήσω να κάνετε μια ανταλλαγή...

ok,thanks

παιδιά παίζει κανένα αμαξάκι για το ιστορικό πρωτάθλημα?

Last edited by a moderator:
και εγω αν μπορειτε ενα toyota 7 θελω ... psn id air4ce88

Μία από τα ίδια Geo. geopan973 κάνε add, θα σου το στείλω το βραδάκι μόλις επιστρέψω από τη δουλειά. (Π...άνα το έχουμε κάνει αυτό το Τουότα, όλοι το πήραν:music-smiley-005:)

Έχεις και δύσκολο PSN τρομάρα σου!!!

Μία από τα ίδια Geo. geopan973 κάνε add, θα σου το στείλω το βραδάκι μόλις επιστρέψω από τη δουλειά. (Π...άνα το έχουμε κάνει αυτό το Τουότα, όλοι το πήραν:music-smiley-005:)

Να το αγοράσουμε από πουθενά παίζει τίποτα;
Εσύ από που το πήρες;
Επίσης αυτό το j2 race car Chaparal αν δε κάνω λάθος στην ονομασία του, αυτό που έχει τους 2 ανεμιστήρες από πίσω, λέει τίποτα να το αγοράσουμε;
Το έχει στα αυτοκίνητα από το διαδίκτιο γύρω στα 15.000.0000, και σκέφτομαι να κάνω αιματηρές οικονομίες να το πάρω.
Αξίζει ή τζάμπα κόπος και χρήμα.

Να το αγοράσουμε από πουθενά παίζει τίποτα;
Εσύ από που το πήρες;
Επίσης αυτό το j2 race car Chaparal αν δε κάνω λάθος στην ονομασία του, αυτό που έχει τους 2 ανεμιστήρες από πίσω, λέει τίποτα να το αγοράσουμε;
Το έχει στα αυτοκίνητα από το διαδίκτιο γύρω στα 15.000.0000, και σκέφτομαι να κάνω αιματηρές οικονομίες να το πάρω.
Αξίζει ή τζάμπα κόπος και χρήμα.

Το κερδίζεις στο Like the Wind δεν θυμάμαι αν είναι A-spec ή B-spec.
Πάντως και τα δύο αξίζουν, το ένα δίνει Minolta Toyota και το άλλο το 7!!!

αυριο θα σε κανω add . thanks να σαι καλα