Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Το κερδίζεις στο Like the Wind δεν θυμάμαι αν είναι A-spec ή B-spec.
Πάντως και τα δύο αξίζουν, το ένα δίνει Minolta Toyota και το άλλο το 7!!!
Επειδή το minolta το έχω κερδίσει στο A-spec το δίνει στο Β.
Εγώ πάλι στο Β είμαι επίπεδο 1, δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με αυτό, άρα θα βγάλω άσπρες τρίχες και στη μασχάλη μέχρι να το κερδίσω:bigcry:

Επειδή το minolta το έχω κερδίσει στο A-spec το δίνει στο Β.
Εγώ πάλι στο Β είμαι επίπεδο 1, δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με αυτό, άρα θα βγάλω άσπρες τρίχες και στη μασχάλη μέχρι να το κερδίσω:bigcry:

Δυστυχώς το Β χρειάζεται. Ένα άλλο καλό αμάξι που σου δίνει είναι το Mazda Furai.

2008-Mazda-Furai-Concept-Debut-1024x768.jpg

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Δυστυχώς το Β χρειάζεται. Ένα άλλο καλό αμάξι που σου δίνει είναι το Mazda Furai.

2008-Mazda-Furai-Concept-Debut-1024x768.jpg

Το' χεις αυτό το διαστημόπλοιο να το πάρω μια βόλτα?

παιδιά αν κάποιος έχει το X-1 και θέλει να το ανταλλάξει με κάποιο από τα παρακάτω ας το στείλει:
Mercedes-Benz Sauber Mercedes C9 Race Car '89
Lamborghini Miura P400 Bertone
Ford Mark IV Race Car 1967
Ferrari 330 P4 Race Car 1967
Chaparral 2D Race Car 1967
Chaparral 2J Race Car 1970

Last edited by a moderator:
παιδιά αν κάποιος έχει το X-1 και θέλει να το ανταλλάξει με κάποιο από τα παρακάτω ας το στείλει:

file μου καλησπερα.το χ1 δεν συγκρινεται με κανενα οποτε ειναι λιγο δυσκολο..............

Ουτε για πλακα δεν θα έδινα ενα απο αυτα τα υπερμοτορια για ενα δημιούργημα επιστημονικής φαντασίας. Κράτησε τα να τα χαρεις!

Εδώ είμαι πάλι.
Μήπως έχεις να μου δανείσεις ένα ημιφορτηγό για να βγάλω τον ανάλογο αγώνα στο B spec; Έψαξα για να αγοράσω αλλά δε βρήκα πουθενά.
Το δικό μου που είχα, το πούλησα, δεν είχα προβλέψει οτι θα μου χρειαστεί πάλι.
Άμυαλος παιδί μου, άμυαλος, τι να μου πει κανείς. Τέτοια κάνω και μετά βγαίνω στη γύρα για δανεικά.
Έχουμε και κρίση.........
icon10.gif

Εδώ είμαι πάλι.
Μήπως έχεις να μου δανείσεις ένα ημιφορτηγό για να βγάλω τον ανάλογο αγώνα στο B spec; Έψαξα για να αγοράσω αλλά δε βρήκα πουθενά.
Το δικό μου που είχα, το πούλησα, δεν είχα προβλέψει οτι θα μου χρειαστεί πάλι.
Άμυαλος παιδί μου, άμυαλος, τι να μου πει κανείς. Τέτοια κάνω και μετά βγαίνω στη γύρα για δανεικά.
Έχουμε και κρίση.........
icon10.gif

εχω εγω αμα θες. πες μου το psn σου να σου το στειλω αργοτερα

Επειδή το αγόρασα και εγώ το GT5 δε στέλνετε με PM κανένα account στο PS3 να γίνουμε φίλοι ώστε να με βοηθήσετε και εμένα στην αρχή μου που δε θα έχω κανένα σοβαρό τουτούνι να κάνω γρήγορους γύρους ;

Ε καλοί μου συμφορουμίτες;
Το δικό μου είναι, AS_MOCCA όπως το account μου στο forum αλλά με ένα _ ανάμεσα στις δύο λέξεις.

Ενα αυτοκινητο για Nascar και επίσης ενα για το Γερμανικο Touring στο Extreme εχει κανένας χριστιανός?

psn: thanogr

για να καταλαβω, τα αυτοκινητα που ζητα ο ενας απ τον αλλο για να βγαλει την Χ πιστα δεν τα εχει για αγορα;; η να σας τα δινει οταν ολοκληρωθει καποια πιστα; πολλες ανταλλαγες βλεπω!! ρωταω γιατι θελω να μαθω πως λειτουργει το παιχνιδι.

Συγγνώμη παίδες. Ήμουν, και δυστυχώς είμαι ακόμα, με πυρετό εδώ και τρεις μέρες και δεν μπήκα καθόλου μέσα ούτε εδώ ούτε στο PSN.

Συγγνώμη παίδες. Ήμουν, και δυστυχώς είμαι ακόμα, με πυρετό εδώ και τρεις μέρες και δεν μπήκα καθόλου μέσα ούτε εδώ ούτε στο PSN.
Περαστικά σου φίλε.