Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

φιλε μου στο εστειλα κανε την δουλεια σου

Ενταξει τελειωσα και με τα Nascar απλα θα σου το στειλω πισω αυριο διοτι εχω στειλει ηδη σημερα 1 αυτοκινητο και 2ο δεν μπορω. Ηθελα ομως να σε ρωτησω πως περασες την τελευταια πιστα στην Daytona? Την περασα κι εγω αλλα ίδρωσα σου μιλαω και αγορασα racing soft γιατι αλλιως δεν την περνουσα με την καμια! Εσυ με racing hard πως την εβγαλες???

Ενταξει τελειωσα και με τα Nascar απλα θα σου το στειλω πισω αυριο διοτι εχω στειλει ηδη σημερα 1 αυτοκινητο και 2ο δεν μπορω. Ηθελα ομως να σε ρωτησω πως περασες την τελευταια πιστα στην Daytona? Την περασα κι εγω αλλα ίδρωσα σου μιλαω και αγορασα racing soft γιατι αλλιως δεν την περνουσα με την καμια! Εσυ με racing hard πως την εβγαλες???

καποια δοκιμη εκανα και τα αλλαξα.αγωνιστικα μαλακα ειχα........απλως στο εστειλα με λαθος λαστιχα..ξεχασα να τα αλλαξω......οτι αλλο θελεις πεστο μου...a spec 30 level b spec 39 pros 40 level

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Μήπως, λέω μήπως έχει κανείς το Peugeot 908? :worshippy:

προσεχώς θα το εχω εκτός και αν εχεις μια formula να μου δανείσεις και το αγοραζω και σήμερα. Εχω φραγκα μπόλικα.

Ψάχνω αν έχει κανείς:

Lancer Evolution Super Rally Car 03'
SX4 WRC 08'
Impreza Rally Car 03'
Impreza WRC 2008

Ευχαριστώ για τα αυτοκίνητα:worshippy:, μόνο που από τη χαρά μου τα άνοιξα αμέσως και ξέχασα ποιος μου έστειλε ποιο, για να το στείλω πίσω...

Τα θέλω για να πάρω μέρος στις "Εποχιακές Διοργανώσεις" - Δοκιμαστικό χρονομέτρησης Νο4

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτ

προσεχώς θα το εχω εκτός και αν εχεις μια formula να μου δανείσεις και το αγοραζω και σήμερα. Εχω φραγκα μπόλικα.

Η φόρμουλα GT σου κάνει?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκ

Η φόρμουλα GT σου κάνει?

μου κανει. θα πρέπει να σου το στειλω όμως μετα τις 00:00 διοτι εχω στείλει ηδη σήμερα 1. πες μου αν το θες και το αγοραζω στο πιτς φιτιλ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζή

μου κανει. θα πρέπει να σου το στειλω όμως μετα τις 00:00 διοτι εχω στείλει ηδη σήμερα 1. πες μου αν το θες και το αγοραζω στο πιτς φιτιλ.

Στείλε το αύριο ή μεθαύριο ή όποτε μπορέσεις τέλος πάντων, αλλά εγώ έλεγα μόνο αν το έχεις ήδη, μην σε βάζω σε έξοδα βρε αδερφέ (:flipout:πολύ γουστάρω που το γράφω αυτό), εκτώς αν ήθελες έτσι κι' αλιώς να το πάρεις...

Θύμισέ μου το PSN σου (ξέρω είμαι απαράδεκτος - αλλά έχω μπερδευτεί με τόσα παρατσούκλια:bang:) για να προσπαθήσω να στο στείλω τώρα ή πρωί πρωϊ

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Ψάχνω αν έχει κανείς:

Lancer Evolution Super Rally Car 03'
SX4 WRC 08'
Impreza Rally Car 03'
Impreza WRC 2008

Εχω το Impreza του '03. Κανε με add και στο στελνω...