Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

Αξίζει αυτή η τιμονιέρα για 60 ?

(τα υπολοιπά 40 θα τα δώσει φίλος που θα κρατήσει το παιχνιδι ;) )

Ειχα μια logitech (προ 3 ετων περιπου) και δεν μου αρεσε.

Παντως η G25, φαινεται κ α τ α π λ η κ τ ι κ η
(θα την παρω πακετο με το GT5, πολυ φοβουμαι.... )

Tο μονο κακο, ειναι η "θεση" οδηγησης....
(τραπεζακια, μ@λ@κιες, waf, και τα ρεστα)

Αξίζει αυτή η τιμονιέρα για 60 ?

(τα υπολοιπά 40 θα τα δώσει φίλος που θα κρατήσει το παιχνιδι ;) )

Μην το συζητας καν , δεν ξερω ποια ειχε παρει ο Ntinos αλλα σιγουρα δεν ηταν αυτη .

Εδω το πρωτο μου προτζεκτ

Attachments

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    43.8 KB · Views: 80
Πολύ καλή κατασκευή,επιτρέπετε να αναφέρεις πόσο σου κόστισε...?
60 ευρω μεταχειρησμενο καθισμα , 10 ευρω απο μαντρα ο συρομενος οδηγος αντε και καμμια 40 ευρω τα ξυλα το πολυ + 2 κιλα πλαστικο , αλλα ειμαι και ο ιδιος ξυλουργος οποτε ητανε πις οφ κεικ .
Ποιο πολυ παιδευτηκα για προσαρμοσω σωστα τον οδηγο στο καθισμα ωστε να ειναι συρομενο για να μαζευετε και να βολευετε και αλλος πιο ψηλος π.χ.

Τωρα εχω ενα καινουργιο μπακετ μπανιερα τυπος (100 ευρω το πηρα απο αξεσουαρ αυτοκινητων ) και περιμενει να παρει σειρα σε μια ποιο in κατασκευη η οποια να μπορει να δεχθει και μονιτορ ( εν καιρω) .
Και αυτο για αυτονομια γιατι με βλεπω εκει να καταληγω ...........απο το να το σερνω μπροστα στην τιβι και την γυναικα να περιμενει ποτε θα τελειωσω με την παντοφλα στο χερι:flipout::flipout:.

Οταν με το καλο ολοκληρωσω το νεο προτζεκτ θα το βαλω εδω με ολα τα υλικα διαστασεις για να μπορειτε να το φτιαξετε ευκολα ......... γιατι αξιζει ρε Γαμωτ

Last edited:
Που μπορω αν βρω το παιχνιδι φθινοτερα παιζει καμια προσφορα με την τιμονιερα G25?

Που μπορω αν βρω το παιχνιδι φθινοτερα παιζει καμια προσφορα με την τιμονιερα G25?

Προσφορα με την G25 χλωμο το βλεπω να βγει οχι μονο τωρα αλλα και μετα.
Αλλωστε αν κανουν προσφορα αργοτερα το πιο πιθανο θα ειναι με την καινουργια Pro force και το GT5 πακετο .
Το 100σταρικο του πλαισου για παιχνιδι και τιμονιερα πακετο παντος ειναι πολυ καλη προσφορα .

:ADFADF1:Εεεε ρε γλέντια!!!
Άμα μπει και damage έχω φύγει να το πάρω.....
Μπράβο τους, γιατί χωρίς damage, είπαμε, απλά δεν είναι simulation....:ADFAD2:

Λένε ότι καταρχήν σκέφτονται να βάλουν την "ζημιά" με αναβάθμιση στον Πρόλογο κ κατόπιν να είναι κ στο ολοκληρωμένο παιχνίδι. Για να δούμε...

Παρατηρησε κανεις σπασηματα στα γραφικα? Εμενα μου το κανει και δεν ξερω τι φταιει?

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

σε ολους το κανει και σε μενα.δοκιμασε το update.και παιξε χχχp και οχι χχχi
Παρατηρησε κανεις σπασηματα στα γραφικα? Εμενα μου το κανει και δεν ξερω τι φταιει?

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

σε ολους το κανει και σε μενα.δοκιμασε το update.και παιξε χχχp και οχι χχχi

Καλησπερα κι απο μενα. Ενταξει το παιχνιδι φυσαει (και μιλαμε ακομα για μη ολοκληρωμενο παιχνιδι) . Απλα να ρωτησω κατι. Δεν μπορει να κανει update ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Συνεχεια μου βγαζει την ειδοποιηση οτι υπαρχει αλλα η δεν θα κατεβαινει ποτε η θα κατεβαζει λιγο και μετα ...failed.
Εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Να υποθεσω δεν παιζει να κατεβασω το update απο κανα site? (μα τι ρωταω κι εγω)

Α επισης ενα φτηνο site για games με καλα μεταφορικα

http://www.videogamesplus.ca/default.php?osCsid=dbc363ecd9595f8874dc84b497370563

τουλαχιστον το eye of judjment μουρθε φθηνοτερο απο το Play

Δυστυχώς, το update πρέπει να γίνει απευθείας από την κονσόλα. Το πρόβλημα όπου αναφέρεις στο update, υπάρχει γενικά αλλά χρειάζεται υπομονή μέχρι να το κατεβάσει ολόκληρο,παρεμπίπτοντος σ' εμένα το κατέβασε με την πρώτη προσπάθεια!

Για τα διάφορα κολλήματα όπου αναφέρετε, ενδέχεται να μην έχει γίνει το update. Στο δικό μου GT, με update και 720p τρέχει σφαίρα!!! Κυριολεκτικά!