Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

Kαλα, αυτο που περιγραφει ο φιλος δεν ειναι sharing παιχνιδιου, ειναι sharing ιδιου account ο οποιος πρεπει να ειναι σε ολα τα μηχανακια αν καταλαβα καλα ...

Ναι, αυτό είναι...

Βασικά αν είναι να πάρουμε το GT5 Prologue θα φτιάξουμε έναν ξεχωριστό λογαριασμό(με χρεωστική κάρτα) όπου θα τον έχουνε 3 ή 4 άτομα και να είναι καιρό εδώ.

Πως σου φαίνεται...?

Σκέψου με την ησυχία σου,να βγει πρώτα στο Αμερικάνικο Store και να δούμε αν γίνετε το GT5 share που λογικά θα γίνετε...

Tελικά όντος γίνεται sharing το game... και στην Αμερική θα κάνει 40$, οπότε αν συνεννοηθούν 5, μπορεί να βγεί 5-6 ευρώ το άτομο.

Και τώρα από Ιαπωνία μπορείτε να κατεβάσετε με psn cards από ebay , αλλά έχει τα κινεζικα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το online.

Gran Turismo 5 Prologue: ONLINE

1-2.jpg

2-2.jpg

3-3.jpg

4-3.jpg

5-3.jpg

6-3.jpg

7-3.jpg

8-2.jpg

9-2.jpg

10-2.jpg

Πηγή: NeoGAF

Gran Turismo Goes Online

Here's a quick look at what's available on GT5 Prologue Online day 1 (these are in order from top to bottom, for those who are trying to play through the import):

* Beginner's race event at Daytona Speedway: three laps, max eight players, using sports class cars.

* Mid-level race event at Suzuka: two laps, max eight players, using sports class cars.

* Upper-level race event at Fuji: three laps, max eight players, using super car class

* Upper-level race event at Fuji: three laps, max sixteen players, all using Elize 111R in professional mode with S1 tires.

* Beginner's time trial at Daytona: using middle car class

* Mid-level time trial at Eiger: using sports car class

* Upper-level time trial at Daytona: using super car class

* Upper-level time trial in London: using super car class in professional mode with S1 tires.

Πηγή: IGN

Α, να χαθείτε.........με αρρωστήσατε βραδυάτικα........-bye--bye-

Με βλέπω ν' αγοράζω πρώτα το παιχνίδι και μετά τη κονσόλα.....:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Δεν χρειάζεται να παίζω.....θα το βάλω δίπλα στο μαξιλάρι μου

ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθε η μεγάλη στιγμή....:BDGBDGB53:
Έφτασε στα χέρια μου !!!
Μου έστειλε κιόλας αυτοκόλλητα...
Σας αφήνω να το ανοίξω, να παίξω κ τα λέμε....σε 3-4 μέρες...!!! :firstprize:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• gt1.jpg
    gt1.jpg
    91.2 KB · Views: 74
  • gt2.jpg
    gt2.jpg
    100.8 KB · Views: 73
  • gt3.jpg
    gt3.jpg
    107.2 KB · Views: 71
Να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος ? Να πω ότι είναι φοβερό ? Τι να πω δεν ξέρω... Μόνο αν παίξετε το παιχνίδι θα καταλάβετε τι εστί ! Απίστευτα γραφικά, κίνηση, ήχος, ρεαλιστικότητα...

Η πλάκα είναι ότι σπίτι μου δεν έχω ακόμα ίντερνετ σύνδεση κ έφερα την κονσόλα χθες για να μπω στο pstore στο πατρικό μου κ η σύνδεση όπως βλέπετε είναι φοβερή. Το πσ3 στο πάτωμα πάνω στο κουτί του κ συνδεδεμένο με οθόνη 20.1" LG στα 720p με καλώδιο hdmi->dvi κ ήχο από t-amp ενισχυτή.

Όλες οι φωτό είναι με αυτό το σύστημα, συμπιεσμένες, πιο μικρές, τραβηγμένες γρήγορα, iso 800 στην μηχανή για να μην βάζω φλας, λίγος φωτισμός στο δωμάτιο κ στα γρήγορα για να παίξω. Βέβαια, τράβηξα πολλές οπότε ετοιμαστείτε. Δεν είναι όμως καλές ποιοτικά...

Από το φυλλάδιο του δείχνει ότι υποστηρίζει κ 7.1 κανάλια ήχου !

Attachments

• DSCF1970.jpg
    DSCF1970.jpg
    94.7 KB · Views: 27
  • DSCF1971.jpg
    DSCF1971.jpg
    64 KB · Views: 28
  • DSCF1973.jpg
    DSCF1973.jpg
    63.7 KB · Views: 22
  • DSCF1974.jpg
    DSCF1974.jpg
    58 KB · Views: 17
Όταν ξεκινάς το παιχνίδι σου δίνει 3.500.000 πόντους. Με αυτούς αγοράζεις το 1ο σου αμάξι κ φυσικά οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Η καλύτερη επιλογή φάνηκε να είναι το Honda Integra Type R. Το αγόρασα σε λευκό ! :flipout: