Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

οπως ειναι, απλα βαζεις το usb στο PS3.
Βλεπεις, απο οπου παιζει το ps3.
Τιμη, τι να πω. Οταν βγει το GT5 θα το δωσω. Προς το παρον, απλα καααθετε...

when is the full version going to be released?

Άγνωστο...

Πολλά ακούγονται,δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένης ημερομηνία κυκλοφορίας.

Υ.Γ. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς την Ελληνική γλώσσα στα γραπτά σου διότι δεν είμαστε όλοι αγγλομαθείς και βρισκόμαστε σε Ελληνική διαδικτυακή κοινότητα.

Ευχαριστώ.

η ημερομηνία κυκλοφορίας την στιγμή που μιλάμε είναι για Ευρώπη είναι 31 Μαρτίου 2010

Last edited:
Καλά τα βασικά στα γιαπωνέζικα τα έχουμε μάθει… Κάτι start / next / ok / cancel … σχεδόν τα αναγνωρίζω lol lol lol

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

To απαράδεκτο θα είναι όταν βγει να είναι αποτυχία.... :rifle:

ή έστω όχι καλύτερο από το αντίπαλο δέος (forza3) που είναι στα μαγαζιά εδώ και καιρό..

Παιδια...καλημερα
Εχω βρει κατι cheats στο νετ για το prologue αλλα δεν ξέρω πως να τα περασω....
Ξερει καποιος να μου πει?
Τα cheats ειναι 3 φακελοι ,που ο καθένας μέσα περιεχει καιποια αρχεία.
Ευχαριστώ.

αυτα τα αρχεια τα περνας στο ps3 στο save directory του GT5Prologue πατωντας τριγωνο copy k paste οπως ειναι ...

εγω το περιμενα καλυτερο παντως το demo... ιδιο με το prologue ειναι .. απλα εχει καλυτερα γραφικα και αλλο user interface..

αυτα τα αρχεια τα περνας στο ps3 στο save directory του GT5Prologue πατωντας τριγωνο copy k paste οπως ειναι ...

εγω το περιμενα καλυτερο παντως το demo... ιδιο με το prologue ειναι .. απλα εχει καλυτερα γραφικα και αλλο user interface..

Πιο demo?????

Πού και πότε;;;;;;;

233ος στις 22:00 χτες, που να τα φτάσεις τα σαϊνια εκεί μέσα...που βγάζουν χρόνους 1,36.....