Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

010.jpg

007_01.jpg

screen30.jpg

vw_20061028_042439.jpg

pit_01.jpg

008.jpg

screen27.jpg

screen29.jpg

Οι 2 τελευταιες φωτογραφιες ειναι ingame (post 21) Το παιχνιδι εχει τα τελεια γραφικα.

Κατεβαστε το demo και θα καταλαβετε

Σιγουρα πολυς κοσμος το περιμενει με ανυπομονησια. Απλα θελω να δω το ingame για να κρινω. Το να παιζει hd στα replay προσωπικα δεν μου λεει και τιποτα. Συν οτι πρεπει επιτελους να υπαρχουν και ζημιες στα αμαξακια(τροπος του λεγειν αμαξακια). Εχει ανακοινωθει βεβαια αλλα ....
Οσον για την τιμονιερα.....μαλλον θα τα σκασουμε παλι χεχεχ

Last edited:
GT χωρις τιμονιερα δεν νοειτε πλεον απο την εποχη του 3 κιολας.
Πρεπει να φτιαξω το καινουργιο μου καθισμα και πρεπει να παρω το PS3 στις αποκριες:afro:
Οσο για τα προλογκ και τα κονσεπτ πηρα μονο ενα , του 4 και δεν κερδιζεις και τιποτα παρα μονο εκμαθυνση των μενου και αντε καμμια καινουργια πιστα .
Ασε που αμα ερθει το 5 δεν ξερω πως θα βλεπει τιβι η γυναικα μου:flipout:οποτε να μην της το χαλασω απο νωρις .

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

Οσον για την τιμονιερα.....μαλλον θα τα σκασουμε παλι χεχεχ

ετσι τωρα μιλαμε σωστα....
παμε ολοι για G25...:afro:. οπότε ανεβαινει λιγο η τιμη του Prologue :SFGSFGSF::firstprize:

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

ετσι τωρα μιλαμε σωστα....
παμε ολοι για G25...:afro:. οπότε ανεβαινει λιγο η τιμη του Prologue :SFGSFGSF::firstprize:
Και η Pro μια χαρα ειναι και μαλιστα σε τιμη χωμα τωρα ποια.
Ασε που υποπτευομε νεο μοντελο με την ελευση του GT5 απο τη Logitech .

Αν και πολύ σπάνια παίζω παιχνίδια σε PC ή παιχνιδομηχανές, όταν είδα για πρώτη φορά το Demo του σε μιά LCD τηλεόραση έπαθα σόκ. :worshippy:

Για να μπει ενα Οριστικο τελος οσον αφορα τα παιχνιδοκαθισματα .........http://www.f1showcar.com
Απο τιμες δεν χρειαζετε να στειλετε email κατω απο 100 το ολοσωμο και κατεβαινουν κλιμακωτα :flipout:

Ειναι ο ιδιος που πουλαει κι αυτο http://www.sensecars.com/ για live εκδοχες.